Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Na krótkim dystansie może być. :D
Nawet w wersji "eco" nadawał by się...
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=HWRU2xp97gY&NR=1 8)

RafałS

Zachcianki nieprzystosowanych dziwaków nie powinny mieć pierwszeństwa przed żeremiami.  :wink:

Radzio

Moowa. Przecież można wybudować te... no cóż...moment...o!...kayakostrady porządnie wybetonowane z kaskadami dla twardzieli, szypotami... też dla twardzieli.  8)

RafałS

:lol: Eeee  :? . Ale wirtualne?  :roll:  :D

Radzio

Wirtualnie to nawet dla super twardzieli. 8)

Pamiętam! Gdy byłem pewnej zimy na pewnym obozie w pewnej okolicy, to w tamtym właśnie czasie i tamtej okolicy bobry zbudowały tamę, bo dom im się pewnie zachciało postawić. W pobliżu był tam też pewien Klasztor- murowany... Bobrów nie ma, Klasztor jest. No, ale jak się buduje bez zezwolenia, to trudno się dziwić. :)

Alan Bullock

Mi się dziś niespodziewanie wydłużyła traska. W kioskach obok mnie nie można kupić nowego miesięcznika historycznego, więc pobiegłem do saloniku prasowego jakieś 3 km ode mnie. Tam nie było, więc pobiegłem do następnego, który jest 4,5 km ode mnie. Później pomieszały mi się ulice, bo chciałem wrócić trochę inaczej i sporo nadłożyłem. I tak wyszło, lekko licząc 12 km, a nie zdziwiłbym się, gdyby było tego z 15. Tak więc stare powiedzenie "kto nie ma w głowie, ten ma w nogach" wciąż aktualne.

Radzio

Cytat: Alan Bullock w 2013-03-01, 20:25:52
... Tak więc stare powiedzenie "kto nie ma w głowie, ten ma w nogach" wciąż aktualne.

Ot i cała, aktualna, nagusieńka historia o ..."maczu pikczu". :lol: I po co tu tworzyć teorie typu naukowe. ;)
Ale rebus fajny.  8)

RafałS

Z tymi bobrami to było tak, że one uprościły sobie procedurę budowniczą. Nie osiągnąwszy cywilizacyjnej zdobyczy zezwoleń budowlanych  :wink: . Zapewne chciały się przystosować do ziemskiego środowiska, aż tu się nagle białe dwunożne pojawiły...  :shock:

Radzio

Tak! Nie były ani u pana, ani u wójta, ani u plebana. Anianiani. :D

Radzio

Szóóósty dzień tygodnia. Do roboty!
Wziąłem dla przyzwoitości 8) gaciochy i w las. Tylko jeden kilometr  w rozjazdach, celem pobudzenia ...tych... no!...przywodzicieli. O! :D
A pozostałe 21 po w sam raz przymarzniętej, goluśkiej ziemi. 1h50min i więcej na przedwiośniu wygłupiał się nie będę. W drodze powrotnej wiatr- bo jest, miałem w ryło, a słońce mnie w pośladki smażyło- bo też jest. :D Szczęśliwie, że biegam w porze porannych przymrozków, bo w południe brak gaci spowodował by brak zrozumienia. ;) :D Tzn. dla niektórych nieznaczny brak, dla kolejnych częściowy, a dla pozostałego procentu całkowity brak zrozumienia. :lol: A wobec powyższego, gacie mam! I nie dlatego, że biegam w mroźne poranki, tylko dlatego żeby być rozumiany. ;)

Radzio

W nagrodę ... do Mamuni, na budyń i ... w las.  :D

Radzio

:shock:  Przecież Forest biegł do Meksyku, a nie z . ;) :D

Radzio

Aaa 8) Przodek biegł w jedną, a Forest z powrotem. Sprytne. :D

Radzio

Sióóódmy! Znaczy wolne. Wobec tego 6km wolno. :D
Bo wczoraj to ciężki dzień- był. :lol:

Radzio

Śrooodek! Czas rozpocząć przygotowania do ciężkiego dnia pracy. :D
Ale, ... ale bez przesady.  :lol: Dzisiaj upewnię się tylko, czy rzeczywiście bez gaci nie będę za bardzo odstawał... od młodszych, na przykład biegaczy. ;)

renia

Jestem już po oficjalnej inauguracji biegu. Praktycznej też... :D Biegało mi się całkiem dobrze, niezgorzej niż w zeszłym roku, a nawet jakby lepiej... :D Mam zamiar być wytrwalsza niż w poprzednim sezonie...  8)

RafałS

Cytat: Radzio w 2013-03-06, 06:22:09
...bez gaci...

Wygłupiłem się dziś w długich, a przecież ciepło jest. No ale musiałem bo w krótkich o tej porze roku za bardzo się ściąga uwagę.  :)

chill

A ja wczoraj nie wytrzymałem , i podbiegłem lekkim truchtem do lasu na polanę skąd było widac ostatnie podrygi zachodu słońca. Podczas biegu zero bólu , więc biegłem dalej uważajac bardzo . Dzisiaj też jest ok , nic nie czuję . To tak dla sprawdzenia , co tam z moim gruszkowatym (mięsniem rzecz jasna ;)). Ale zrobię sobie jeszcze z miesiąc - 1,5 przerwy z wszystkim i ruszam.

Radzio

Cytat: RafałS w 2013-03-06, 18:17:54
Cytat: Radzio w 2013-03-06, 06:22:09
...bez gaci...

Wygłupiłem się dziś w długich, a przecież ciepło jest. No ale musiałem bo w krótkich o tej porze roku za bardzo się ściąga uwagę.  :)
A przecież młodzi mają to w wulgaryzmie- wczoraj osobiście zjawisko nagich kolan u samców zaobserwowałem trzy krotnie. :D ;)

Piąąąty! Ważny, bo to jutro jedyny prawdziwie pracowity dzień i ... już czeka! ;) :lol:
Dzisiaj bardzo mocno wiało o  świcie, co w połączeniu z -4o[/supC tylko zachęciło do zanurzenia się z lubością w przyjazny gąszcz. 8)
A tam pełnia doznań, harmonia i ... wyciszenie. W sumie wypadło 4km tam i 3km z powrotem. :D