Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

"Czerwone zorze budzą mnie ze snu...". :D
Zaś oszroniło, piękna taka... siwucha i zatwardziałe podłoże. ;) :lol: Znaczy grunt, twardy grunt! :D

Gavroche

Deoxys, nie mogę Ci wysłać PM, usuń trochę wiadomości :D

Deoxys

Ano zapchano :D sytuacja opanowana

Radzio

Bez zmian. Szron ma swój urok, nobliwy taki. ;) :D
Na moim Jaworze, w moim lesie mój dzięciol kosmetykę robi. Jakiemu lekarzowi by się chciało, za parę robali w tak trudnych warunkach pracować. :lol:
Bo to i wysoko i wibracje nie byle jakie__ ech Naturo. :D

Zyon

Cytat: Gavroche w 2013-12-03, 18:51:48
Deoxys, nie mogę Ci wysłać PM, usuń trochę wiadomości :D
Uuuu niezly, na forku zero postow a skrzynia zapchana  :shock:
Work Buy Consume Die

MariuszM

Czas start, dziś 6KM w planie.... :D :D

renia

W takiej pogodzie to to chyba musi być jakaś kara albo pokuta... :?

MariuszM

bieg lekki i przyjemny. Reniu przesadzasz,dobre chlodzenie jest. :D taka karma :lol:

renia

Chłodzenie na pewno nie zawodzi... :D

renia

... wiadomo... :lol: dobrze, że jeszcze środkowego palca nie pokazał bo mina... :evil: :lol:

Radzio

Cytat: MariuszM w 2013-12-04, 17:01:29
Jeżeli jest http://img2.cda.pl/PV9vdnJac257MF8mY2M1KmllZCFmYTMkP2JhLWVmYSpoMDEtZGRkeTo1ODpqdWdDPDIzOjE3MzI8MjNLMTM1Kj80MCEyNGJxxxxPw==/2cf56ded5fd382ba9eca6e019dade758.jpg nie ma lipy :D  :lol:

E tam, piachu się nażarł. ;) :lol:

Ależ słoneczny wyraj! :D
Gdzieniegdzie zabielone i wyraźnie słychać zmianę dźwięków, gdy w śnieg wbiegnę, znaczy__ więcej skrzypienia słyszę. ;) :lol: :lol:
A nartki tylko patrzą, kiedy porządny śnieg się uleży, bowiem już są ze mną. ;) :D
Ech, młodość__ "durna" i "gupia" taka. 8)

Radzio

Parę brzóz legło pod naporem wiatru, te będą umierały leżąc. ;)
W lesie pusto, ale nie ma się czemu, ani komu dziwić prognozy dla Polski takie straszne, że nawet psy nie są w stanie
przekonać swoich przyjaciół do wyjścia w las, a wczoraj przecież gwarno było. ;) :D
Dziś kilometrów pięć i coś niecoś__ przed "nartowaniem". :lol:

Radzio

Las, to las, a miasteczko, to miasteczko. Wilgotność w zasadzie 100%  i tu i tu,  bowiem mży równo, ale... w lesie nie ma obmarzniętych chodników, a kostka, taka fajna, brukowa dobrze lód w sobie trzyma. ;) :D
Wyjazd do Łazisk Górnych przez Wilkowisko skutkował 20-to godzinnym pobytem w środku lokomocji, więc nabiegałem się do syta na odcinku 5km. :D
A oczy? Oczy, jak to w okresie korytowym nie raz bywało, chciały by jeszcze. :lol: 

administ

A tu jakoś ten huragan obszedł się z lasem bardzo łagodnie, ale pewnie się zdążył wyszaleć się na Pomorzu i w Wielkopolsce.  8)

Zyon

Wlasnie, co z tym Ksawerym, byl czy go nie bylo, czy moze nadchodzi? Tv nie ogladam to nie wiem
Work Buy Consume Die

Radzio

Cytat: admin w 2013-12-11, 08:21:06
A tu jakoś ten huragan obszedł się z lasem bardzo łagodnie, ale pewnie się zdążył wyszaleć się na Pomorzu i w Wielkopolsce.  8)

:lol:
Odcięli mi przed chwilą prąd. Uzasadnienie: " l i k w i d a c j a  s z k ó d  p o h u r a g a n o w y c h". :shock: U mnie poleciało dosłownie kilka drzew. ;) :D

Dasna

Cytat: Zyon w 2013-12-11, 08:31:45
Wlasnie, co z tym Ksawerym, byl czy go nie bylo, czy moze nadchodzi? Tv nie ogladam to nie wiem
Zyon  :shock: na jakim świecie żyjesz? :lol: :lol:
Ksawery już dawno paszoł. 8) :lol:

Zyon

O'holender! :shock: Prz  :lol:egapilem takie tornado  :? Moze chociaz na YT sa jakies filmiki?
Work Buy Consume Die

Dasna

Cytat: Zyon w 2013-12-11, 09:33:21
O'holender! :shock: Prz  :lol:egapilem takie tornado  :? Moze chociaz na YT sa jakies filmiki?
A w sercu ciągle maj. :lol: Zyon tajfun też byś przegapił.  :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=CGtcxeVO7eE  :? A te komentarze :? :lol: