Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Cytat: RafałS w 2013-12-18, 23:19:00
Oczywiście, to oni. Tym razem podszywali się pod szeregowy statek pasażerski homo sapiensa.  8)

Byli w nim, znaczy w nich, znaczy wleźli jak jaki pasożyt między zwoje. :D :lol: ;)

Radzio

Dziś przyjdzie mi oprzeć stopy o bruk miejski, ale gimnastyki z Mamą sobie nie odmówię. :D

Cytat: Radzio w 2013-12-19, 09:06:15
... cierpliwy jest...

..."em" mogło by być, albo choć cierpliwy... "m" bym  podparł. ;) :)

Radzio

A! Przypomniałem sobie. :)
Wpakowałem się w słoneczny las na całe 9km + "nibynartki" 5km. :D
RafałS, jak to z tym uv w przesileniu jest. Aniani, bo mam uczucie pieczenia polików, a ciepło, znaczy na plusie, wtedy było? :)
Chyba, że ktoś mnie obsmarowuje, znaczy na jęzor wziął. ;) :lol:

RafałS

Śmiało łap UV póki gorące... poliki. A na śniegu, poza lasem to i podwójnie. Byle nie za dużo na raz  :oops: , lepiej na dwa razy. 8)
A i w przesileniu dla wszystkich UV starczy. :wink:

MariuszM

Marszalek,mysza, moze ma, w2 race...!300km/h:-P

MariuszM

spieszmy sie szybciej!!

Radzio

O tak, zwłaszcza jeść. ;) :lol: :P

MariuszM

slonce za oknem ,10stop w cieniu, czas pobiegac :D

MariuszM

8KM zaliczone,
4 z wiatrem,
4 pod wiatr,
cisza,spokój,
myszy,ptaszki i zaskrońce  :D

a i zapomniałbym biegający homo sapiens w liczbie 3 :) w tym dziewoja :D

Blackend

To prawdziwe tłumy jak na polskie warunki.  :lol:

Blade

Cytat: Blackend w 2013-12-24, 11:24:56
To prawdziwe tłumy jak na polskie warunki.  :lol:

Chociaż ostatnio trzeba przyznać, strasznie rośnie ilość biegaczy/rowerzystów/rolkarzy/kijkarzy - kijanek? ;)

Pytanie w tym wątku chyba najbardziej właściwe: od przyszłego tygodnia wzrośnie ilość aerobów u mnie: bieganie i trenażer, czyli rower, również pod katem pracy nad wydolnością aerobową i kadencją. I pytanie: kiedy węgle? Rower rano, bieg po pracy. Przed, po?

Na razie poadłem postnych ziemniaków z jajkiem, zaraz na taras pomachać młotem, a potem w las :) ależ pięknie :)

MariuszM

Do każdego posiłku 15-20g (pi razy oko), a jak będzie trzeba, to i na wieczór ze
20-40g Ww z małą ilością B (~10-15g pi razy drzwi)  i 1/2-1 kubka śmietanki lub masła, lub smalcu lub lub(czyk) ;)

Ja właśnie jestem po 10 średnio -małych jajkach (żółtkach) z 3/4 kubka śmietanki ~5g cukru z cukiernicy i 2 małe gotowane ziemniaczki :D

Blackend

Ja dzisiaj dla odmiany, żółtka na miękko z masłem i papryka.  8)

administ

Bardzo fajny zestaw, taki nieobciążający żołądka i jelita grubego...  :wink:  :D

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2013-12-24, 10:51:56
8KM zaliczone,
4 z wiatrem,
4 pod wiatr,
cisza,spokój,
myszy,ptaszki i zaskrońce  :D

a i zapomniałbym biegający homo sapiens w liczbie 3 :) w tym dziewoja :D
Zaskrońce są aktywne?

Dasna

Cytat: admin w 2013-12-24, 15:27:04
Bardzo fajny zestaw, taki nieobciążający żołądka i jelita grubego...  :wink:  :D
Nie ma co. Romantycznie. :D Szczególnie to jelito grube. :lol: :lol:

renia

Wymarzone miejsce akcji dla sztuki teatralnej... :D :wink:

Dasna

Cytat: renia w 2013-12-24, 15:45:54
Wymarzone miejsce akcji dla sztuki teatralnej... :D :wink:
No, jak przypili to w paru odsłonach. :lol: :lol:

renia

:lol: Słyszałam, że biegunka należy do największych paradoksów. Jest często i rzadko... :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2013-12-24, 15:48:39
:lol: Słyszałam, że biegunka należy do największych paradoksów. Jest często i rzadko... :lol:
:lol: :lol: :lol: Dobre.  :lol: :lol: