Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Fajne zdjęcie.  :D

renia

Ale liście mógł posprzątać przed pstryknięciem... 8)

administ

Reniu, liście to taki artystyczny smaczek właśnie.  8)
Niektórzy godzinami układają dla stosownego efektu.  :lol:

renia

Widocznie nie mam artystycznej duszy... :? :lol:

administ

RafałS

Na progu list-opada musiały być liście. Teraz pozamiatane i co ja w święta będę robił?  :roll:

Jarek

Nic, to takie fajne uczucie jak nogi same nie tupią  :lol:

renia

Cytat: RafałS w 2015-12-24, 15:02:09
Na progu list-opada musiały być liście. Teraz pozamiatane i co ja w święta będę robił?  :roll:

Nowe zdjęcia i nam je wklejał. Ładnie Ci wychodzą. :D

RafałS

Dzięks, to dobra opcja.  :)

RafałS

Kilka km się prosiło jeszcze, nie odmówiłem. Przyjemne powietrze o tej porze.

RafałS

Małe ochłodzenie, koło 0°C i 11 okrążeń po bieżni. Czekam aż warunki pozwolą poskakać na koszach...

RafałS

Dziś bardziej z ciekawości bo dawno przy -10°C nie biegłem. Tak więc tylko 3km + trochę skoków. Dychanie nieprzyjemne bo osłona półpłynna się w nosie robi. Po rozgrzaniu, około czwartego okrążenia nieco lepiej. Do następnego...

RafałS

Od nowego roku zmiana pogody. Śnieg około 5cm i przybywa. Na mojej trasie jasno, prawie jak w dzień. Oblepiło mnie jak bałwanka. 13 okrążeń, weszło by więcej, ale bez zegarka to nawet nie wiadomo jaki czas...  :)

RafałS

Nadal zimno, koło -12C i trochę śniegu. Pojawiły się koleiny po nartkach biegowych. Wydeptałem dziś 10 okrążeń, tempo spokojne żeby zbyt łapczywie nie dychać. W tej temperaturze, podobnie jak z autem - najgorszy jest start. Przyjdą roztopy i zostanie po mnie zbita lodowa ścieżka.  :)

renia

Widziałam z lesie biegających, którzy mieli całą twarz (oprócz oczu oczywiście) zakrytą szalem.
Nie wiem czy to tak dobrze oddycha się przez szal... :roll: Ale przestraszyć takiego się można.  :?
Jeden mial szal biały w czerwone plamy, w pierwszej chwili to krew na twarzy przypominało... :shock: :lol:

RafałS

Uchodźcy jak nic... :shock:  Na zachód lecieli, czy bardziej Szwecja?

renia

:shock: Na zachód... :lol:

Diogenes z Synopy

Cytat: renia w 2016-01-05, 08:50:13
Jeden mial szal biały w czerwone plamy,
to mi wygląda na patriotę.  Biały w czerwone plamy.  To ta drużyna . Plamy mogą symbolizować walkę.   Albo cierpienie  ?  Może spotkał kogoś z KODu ?   
;-)

renia

To by chyba skakał a nie biegał... :roll:

administ

:lol:
Ale kto skacze, ten jest z gorszego sortu! ;)