Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Jak zwykle oprócz kilku ćwiczeń wytrzymałościowo siłowych, przebieżka 4km i trochę skoków. Dziękuję na dziś.  :)

RafałS

Po tropach dziś trafiłem na bieżnię. Śniegiem sypnęło. Ktoś sobie nielegalnie na mojej prywatnej-publicznej bieżni podbiegiwał  :shock: . Dlatego z początku wolno i obserwacja  8) . Za to z mocniejszym nieco dopnięciem 4km.

Maniek

szybka piąteczka zaliczona, można zaliczyć kawkę. Rześko :D

renia

Śmietankowa odnowa... 8) :lol:

Maniek

szybka piąteczka zaliczona, można zaliczyć kawkę. Rześko Very Happy

renia

Cytat: renia w 2015-11-24, 07:17:04

Pomyliłam wątki. Adminie, dlaczego w tym dziale nie mogę edytować postów? :roll:

Blackend

To nie lepiej narty biegowe sobie zapiąć, aż się prosi przy takiej ilości śniegu. ;)

zofijeczka

Cytat: renia w 2015-11-25, 09:16:55
Cytat: renia w 2015-11-24, 07:17:04

Pomyliłam wątki. Adminie, dlaczego w tym dziale nie mogę edytować postów? :roll:

A to da się w niektórych działach edytować swoje posty? czy Renia ma jakiegoś superadmina?
[a ja nie?] ;}

renia

Wszyscy z zielonymi gwiazdkami... 8) Jak wszędzie, są tutaj równi i równiejsi... :lol:
Ale pracować, na to wyróżnienie trzeba było długo i ciężko. W pocie czoła od rana do wieczora... :? :lol:
Palce tak skaczą, że można Parkinsona dostać... :lol: :wink:

zofijeczka

:D kurcze, a ja teraz mam rękę nie taką, do takiej władzy się dopisać trudno :D

RafałS

Cytat: zofijeczka w 2015-11-27, 15:35:25
A to da się w niektórych działach edytować swoje posty? czy Renia ma jakiegoś superadmina?
[a ja nie?] ;}
Renia dostała żeby mogła sobie korygować błędy ortogramatyczne...  8)

renia

RafałS

Gmła, -5stopniC, jakoś tak nie za bardzo na bieganie. Dlategóż skromne 3km, wszak wcześniej już nogi trochu dostały.

Blackend

Wykorzystam ten dzisiejszy bezruch i idę się przebiec aby zdążyć przed zachodem słońca.  :D

renia

Zawracaj, bo wnet słońce zajdzie... :lol:

Blackend

Już jestem.  :D
Piękna, słoneczna pogoda. Warunki do biegania idealne, ale po 5km niestety więzadło odmówiło posłuszeństwa i musiałem resztę dojść piechotą.  :? Tydzień to jest maksymalna przerwa na jaką mogę sobie pozwolić aby bez przeszkód i z przyjemnością pobiegać godzinkę.  8)
Ale za to znowu widziałem dzisiaj w akcji psi zaprzęg. Tak na oko, bo nie zdążyłem policzyć, było z 10 psów. Zapanować nad czymś takim, to jest naprawdę niezły wyczyn, bo biegną bardzo szybko i o wywrotkę nietrudno.  :D

renia

...z sankami? Śnieg u Was? :roll:

renia

Ja spacerowałam po parku. U nas stawy częściowo są zamarznięte, ale kaczki w miejscach niezamarzniętych pływaly sobie w najlepsze... 8) :lol:

Blackend

Cytat: renia w 2015-11-28, 16:22:17
...z sankami? Śnieg u Was? :roll:

Na kółkach, a śniegu na razie nie ma i najlepiej niech nie będzie.  :D