Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Tak miało być:
Cytat: renia w 2016-01-27, 22:27:48
Ciężko będzie czekać...  :roll: Czuję, że dostaję zespołu niespokojnych nóg... :? 8)
Ślizgać się można, jak najbardziej.  :)

renia

To by mogła być śliska sprawa... :? 8)

(A Tobie w cytowaniu też się zmieniło... :lol:)

RafałS

Przebieżka na dziś 4km/20min. na innej bieżni bo na pierwszej jeszcze błoto, a na drugiej też błoto  :mrgreen: . Ale już z wierzchu zamarza, dlatego biegnie się jak po plastelinie.

renia

To nie dla mnie... :? 8)

Diogenes z Synopy

http://stooq.pl/n/?f=1020873&c=2&p=4+22

nikt nie chciał tam trafić, pamiętam. A nietrudno było  ;-)  .    A teraz sobie survival organizują.

CytatPonad 300 zawodników z Polski, Wielkiej Brytanii, Białorusi i Ukrainy zadeklarowało udział w ekstremalnym "Biegu Tygrysa" w Orzyszu (woj. warmińsko-mazurskie). Bieg nawiązuje do tradycji wojskowej jednostki karnej, która tu działała przed laty.

RafałS

Niewiele brakowało żeby dziś padło bardziej na kosza, pogoda sprzyja, ale jednak bieżnia. Właściwie to ugniatanie plasteliny 20min/4km bo wilgoć jeszcze siedzi. Dzięki!  :)

RafałS

Psychiczny poniedziałek... Sługusy ciemnoty, warują  8) . Dlatego wcześniej serie ćwiczeń a wieczorkiem 4km w spokojnym tempie. :)

RafałS

Na razie warunki znośne, temperatura w okolicy 0 C. Bieżnia twardsza. 4km tempem zmiennym weszło. Tymczasem obuv mam inteligentny  :wink: dlatego od jakiegoś czasu sugeruje mi zmianę  :roll: . No i słusznie, po ponad 2 latach pora nam się rozstać.  :|
(https://dl.dropboxusercontent.com/u/11845884/bu.JPG)

renia

Nie pachną zbyt ciekawie... :? 8)

RafałS

Cytat: renia w 2016-02-03, 22:52:34
Nie pachną zbyt ciekawie... :? 8)
W ogóle nie pachną. Oj renia coś znowu wąchała?

renia

Wydało się... 8)

RafałS

-3 C, bieżnia już w porządku. 10 rundek/19min. Nie tak słabo zważywszy że biegaczem nie jestem.  :)

Blackend

A po co komu większy mózg na starość? Wystarczą odruchy warunkowe. ;)

administ

A na co w ogóle mózg, jak idzie "dobra zmiana"... ;)
Państwo zaczyna myśleć za "obywatela" - normalnie wypas!  8)

Blackend

A będzie full wypas jak tylko się drużyna okopie.  :lol:

administ

Pełen rozkwit i hiperdeflacja... ;)

Blackend

Boże, toż to byłaby tragedia, bo nikt by kredytu nie brał, a wiadomo że wiarygodność kredytowa to cel życia. ;)

administ

No i ta plajta banków nikomu niepotrzebnych!  :shock: ;)

Blackend

Banki mogłyby z powrotem wrócić do swej roli, czyli zabezpieczania depozytów i pożyczki do ich wysokości.  8)
Ale na to nie pozwolą, bo rezerwa cząstkowa i kreowanie długu z powietrza jest o wiele łatwiejszym i szybszym zarobkiem.  :lol: