Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

A ja tam nie rozumiem was biegaczy. :lol:
Spieszy się gdzie?! :shock:
Marsze, to jest to, a żeby entuzjazm nie porwał, to z kamizelką obciążeniową. :P

Blackend

Ale w kamizelce niewygodnie się biega, dlatego biegamy bez.  :P ;)

vvv

Cytat: Anulka177 w 2016-02-16, 13:58:52
""" Uchodzić za idiotę w opinii kretyna to wyszukana przyjemność ceniona wśród smakoszy . """
Jakie to niebanalne.
:wink:

Anulka177

Dziś króciutko, jeden marny kilometr, pogoda nie pozwoliła skrzydeł rozwinąć. A jak to mówią: "Lepszy rydz...."  :wink:

Diogenes z Synopy

Blackend

No i bardzo dobrze, przynajmniej obcisłe slipki nie będą więcej przeszkadzać. ;)  :lol:

Anulka177

Dzisiaj tak ślisko na ulicy, że biegania nie będzie.  :(  W zamian za to upiekłam ciasto Ćwierciakiewiczowej (na pocieszenie)  8)

RafałS

Coś tam popadało, ale wcześniej. Na wieczór wykręciłem 5km/25minut. Wystarczy mi bo za mało tłuszczu.  8)

Blackend

Bardzo dobry czas na piątkę.  :D

RafałS

Nooo, dzięks, ujdzie na takie tam przebieżki.  :)

Anulka177

Też miałam taki czas,  póki mi się endomondo nie naprawiło  :P

Gavroche

Ja chodzę piątkę w 50 minut jak zepnę pośladki. :D

Diogenes z Synopy

ucieczka przed przerzutami? Dobre buty i w las. Już oczami wyobraźni wyłaniają mi się łyse głowy z oddziałów onkologicznych i hospicjów w dresach.  A banda biegnie i krzyczy za nimi, nie tędy droga. Pora na wlew!

Gavroche

Dla łysych to już za późno, ale jako prewencja ruch jest znakomity.
Co zresztą wiemy i dogadzamy swoim mitochondriom na miarę możliwości. ;)

Blackend

Czasami nawet "nie chcem, ale muszem", bo to dla dobra i na rzecz całości. ;)

administ

Cytat: Gavroche w 2016-02-18, 18:42:28
Dla łysych to już za późno,

Dziś byłem u fryzjera i nawet bym sobie glacę zażyczył, bo już ta sierść czaszkowa mnie wkurzać zaczęła, ale muszę się liczyć ze zdaniem Misi...  :?
Króciutki jeż - też dobry.  8)

Gavroche

Co te kobiety z nami wyczyniają... :D

administ

Najważniejsze - zawsze ustępować w pierdołach... ;)  :lol:

Blackend

A że życie składa się przeważnie z pierdół, to w zasadzie ingerowac nie trzeba. ;)  :lol: