Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Anulka177

Mieliśmy ogromne szczęście bo "przyłapaliśmy" tam przebiegające muflony, piękny widok! Szkoda, że aparat fot. słaby mamy. :?

Blackend

Piękne widoki, lubię takie klimaty.  :D

administ

Ale to nie ta pora roku na romantyczne wycieczki! ;)

RafałS

Cytat: Anulka177 w 2016-02-14, 16:42:36
Mieliśmy ogromne szczęście bo "przyłapaliśmy" tam przebiegające muflony, piękny widok! Szkoda, że aparat fot. słaby mamy. :?
Widok na miasteczko jak z makiety. No i krzyż jest i droga krzyżowa, no i kościół widać...  :)

Anulka177

Cytat: admin w 2016-02-14, 16:49:30
Zawsze jest pora na romantyczne wycieczki!  8)
Cytat: RafałS w 2016-02-14, 17:03:12
Cytat: Anulka177 w 2016-02-14, 16:42:36
Widok na miasteczko jak z makiety. No i krzyż jest i droga krzyżowa, no i kościół widać...  :)
Na "krzyżu" czyli Obrywie Skalnym byliśmy w zeszłym tygodniu  :)

Blackend

Cytat: admin w 2016-02-14, 16:49:30

Jasne, dlatego oglądam z laptopem na kolanach obrazki. ;)

Anulka177

No to pobiegane!  :D Czas gorszy bo ponad 25 min na 3 km z haczykiem, ale usprawiedliwieniem jest, że powrotną stronę miałam obciążenie w postaci 70 szt jajców wiejskich  :P Śmiało więc mogę powiedzieć, że był to bieg po zdrowie!!!  :lol: :lol:

Jarek

Zależy, można się rozchorować i co wtedy ? :roll:

Diogenes z Synopy

a na stawy drogie preparaty  ;-)

Jarek

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-02-15, 17:20:53
a na stawy drogie preparaty  ;-)
Dlaczego stawy ?  :shock:

Diogenes z Synopy

bo się zużywają?   :)

Blackend

Chyba wysychają.  :roll: ;)  :lol:

administ

Jak stepowieje, to musi wysychać... ;)

Blackend

To wszystko przez to ocipienie klimatu. ;)

Anulka177

Żółtek się najem, kolagenowym rosołkiem popiję i żadne tam stawy mi nie straszne (choć zbędny balast wciąż jeszcze mam, nie potrzebuję kamizelki Gavroche)  :P

Diogenes z Synopy

tak kamizelka sporo kosztuje, więc czysty zysk  ;-)

Anulka177

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-02-15, 19:03:04
tak kamizelka sporo kosztuje, więc czysty zysk  ;-)

To się nazywa prawdziwy optymista  :D

RafałS

0 C, 20 minut przebieżki czyli 4km spokojnym tempem z nieco szybszym startem i finiszem. Akurat na rozbieganie bo łydki czuję bo musiałem sobie wczoraj slam dunk 2016 poprzeżywać na placyku.  :lol:

Diogenes z Synopy

widzę rano takich dwóch panów co pomiędzy osiedlami rano pomyka. Sęk w tym że nie za bardzo mogą nawet chodzić, a widzę że próbują biec. Nasłuchali się propagandy w tivi, że każdy powinien biegać.  W tym kontekście pisałem o stawach. 

Anulka177

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-02-16, 12:08:14
widzę rano takich dwóch panów co pomiędzy osiedlami rano pomyka. Sęk w tym że nie za bardzo mogą nawet chodzić, a widzę że próbują biec. Nasłuchali się propagandy w tivi, że każdy powinien biegać.  W tym kontekście pisałem o stawach. 
[/quot

Na razie na stawy nie narzekam, gdyby się coś działo, to na pewno bym przystopowała. Głupia nie jestem. A przyjdzie ciepełko to przesiądę się na rower, bo bardzo lubię. Teraz to na rowerze sobie można palce odmrozić, choć mąż nie daje za wygraną, jeździ nawet w śniegu. Ja, wiadomo, "delikatna płeć"  8) :)