Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Wczoraj pracowicie zgoniłem +8km do emerytury, a dziś +4km, tyle że błotko z niby deszczu poprzyklejało się do sandałków i dotknął mnie ... syndrom ciężkiej stopy. ;) :lol: Mogłem zrobić to boso, ale wczoraj zrobiłem sobie pedicośtam i poza tym ... nie chciało mi się ubłoconych sandałków w rękach dźwigać. O! :lol: :lol:

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-07-20, 09:14:45
Wczoraj pracowicie zgoniłem +8km do emerytury, a dziś +4km, tyle że błotko z niby deszczu poprzyklejało się do sandałków i dotknął mnie ... syndrom ciężkiej stopy. ;) :lol: Mogłem zrobić to boso, ale wczoraj zrobiłem sobie pedicośtam i poza tym ... nie chciało mi się ubłoconych sandałków w rękach dźwigać. O! :lol: :lol:
:lol:

Jazzman

A ja postanowiłem pobiec do biedronki, zamiast klasycznie autkiem podjechać 1km... I na dystansie 1.8km wysypałem się na krawężniku międzychodnikowym i teraz czekam na szwagra, co by mnie na sygnale przewiózł na prześwietlenie...

Zapobiegawczo opędziłem galarcik

Gavroche

Nic Ci nie będzie :D
Ale trzymam kciuka, na wszelki.

Jazzman

W Poznaniu kolejki do rentgena w szpitalach kilka godzin... W podpozańskim Puszczykowie od ręki. Ketonal w tyłek, ale na szczęście optymalne kości całe :)
Zalecenia Altacet, Ketonal, (i rosołek)

... i nie biegać na zakupy po krzywych chodnikach  :lol:

Gavroche

Kości ludzkie są 2,5 raza twardsze od betonu i elastyczne na poziomie stali niskowęglowej < 0,25% C.
Trudno się samemu połamać :D

MariuszM

Cytat: Jazzman w 2014-07-21, 00:30:43

a moze nogach ;)

Dasna

Radzio

Cytat: Jazzman w 2014-07-21, 00:30:43
W Poznaniu kolejki do rentgena w szpitalach kilka godzin... W podpozańskim Puszczykowie od ręki. Ketonal w tyłek, ale na szczęście optymalne kości całe :)
Zalecenia Altacet, Ketonal, (i rosołek)

A przynajmniej odsłonić sobie widok i schować urządzenie służące do komunikacji między ludzkiej w kieszeń. ;) :D
"Nie biegać po zakupy", ... to w zupełności wystarczy. ;) ;) Maszerować, maszerować to jest to, co zakupy lubią najbardziej. :lol:
A bieganie, to wtedy popełnić, gdy jesteś "...luźny, luźny tak...". :D

Zyon

Work Buy Consume Die

renia

Metamorfoza jak u Marka Konopki... :D

Radzio

Marek!
Czy Ty przypadkiem za sztandar jaki robisz, czy pochodnię jaką? :)
O toto Ci chodziło? :D
Uprawiacie jakie spory rodzinnie? :lol: ;)
Ja na przykład aktualnie siłowanie na przekonanie, a w krótkich przerwach kajakowanie. ;) :D :lol:

Gdy pogoda jest bez chmurki,
zaś +5km dołożę do emeryturki. ;) :lol:
A gdy się zaopatrzy w chmurkę, to +7km
- taką mogę mieć emeryturkę. :lol: :lol:

Blackend

Raptem 3km bardzo szybkim tempem aż w uszach na finiszu dudniło i na dziś mi starczyło przy tej temperaturze. Przybiegłem cały mokry, a i tak nie miałem na sobie koszulki.
Ogólnie to mój kolejny słaby miesiąc, bo kiepsko z czasem, a może właśnie dlatego kiepsko?  :?  8)

renia

Czyś Ty oszalał? :shock: Biegać w taki upał? :shock: Kto to widział? 8)

Blackend

Jedynie dwóch zbłąkanych rowerzystów, bo tak to pusto w lesie. ;)

renia

To dobrze, bo obciach jak diabli... 8) :lol: :wink:

Blackend

:lol: Szkieletor po lesie lata i ludzi straszy. ;)  :lol:

renia

:lol: Nikt nie uciekał? :shock:

Blackend

No ci dwaj na rowerach tylko. ;)  :lol:

renia

I co, dogoniłeś ich... :roll: :lol: