Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Cytat: Gavroche w 2014-10-02, 09:10:09
Cytat: Zyon w 2014-10-02, 08:55:05
Cytat: Dasna w 2014-10-01, 20:51:38
Cytat: admin w 2014-10-01, 20:47:11
A Gavro z Radziem potrafi!  :D
I co szefuwo moja, można?  :roll: :wink: :mrgreen:
To niech sobie oni tam piszą. Co mnie do tego. Ja nie czytam. Widze jakieś rozbudowane posty Radzia to omijam i mam święty spokój.
Natomiast komentarz do mojego postu zwykle czytam. Jest akcja , jest reakcja.  8)
:D
Ja dzieki Radziowi szybciej czytam forum, po prostu jak widze milion postow na dole a na koncu kazdego widze Radzio, to klikam "zaznacz jako stare" i mam z glowy wszystko przeczytane bez czytania  :lol: Szkoda mi czasu tracic na zastanawianie sie "co autor mial na mysli"
Ja tak robię jak Radzia za bardzo poniesie, wczoraj na przykład, za bardzo kozaczył i przestałem się odzywać... :D
Ale na co dzień, to takie rebusy trenują neocortex  :P
Wole "Jolki" z Rozrywki, znacznie lepiej trenuja, bo przynajmniej maja jakis sens :D
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-10-02, 09:16:30
To niech sobie oni tam piszą. Co mnie do tego. Ja nie czytam. Widze jakieś rozbudowane posty Radzia to omijam i mam święty spokój.
Natomiast komentarz do mojego postu zwykle czytam. Jest akcja , jest reakcja.  8)
Ja dzieki Radziowi szybciej czytam forum, po prostu jak widze milion postow na dole a na koncu kazdego widze Radzio, to klikam "zaznacz jako stare" i mam z glowy wszystko przeczytane bez czytania  :lol: Szkoda mi czasu tracic na zastanawianie sie "co autor mial na mysli"
Ja tak robię jak Radzia za bardzo poniesie, wczoraj na przykład, za bardzo kozaczył i przestałem się odzywać... :D
Wole "Jolki" z Rozrywki, znacznie lepiej trenuja, bo przynajmniej maja jakis sens :D
Ja właśnie nie lubię Jolek!
Moja mama się nimi podnieca, ja wolę stare, trudne krzyżówki a la "Kontynenty" czy "Przekrój".
Czytałem gdzieś, że krzyżówki nie trenują aż tak mózgu, jak się uważa, tylko na początku przygody, potem dupa :D
http://kobieta.onet.pl/zdrowie/zycie-intymne/seks-lepszy-dla-mozgu-od-krzyzowek-czy-sudoku/n9qm2  :wink:

MariuszM

Zyon

Cytat: Gavroche w 2014-10-02, 09:31:15
Cytat: Zyon w 2014-10-02, 09:16:30
Ja właśnie nie lubię Jolek!
Moja mama się nimi podnieca, ja wolę stare, trudne krzyżówki a la "Kontynenty" czy "Przekrój".
Czytałem gdzieś, że krzyżówki nie trenują aż tak mózgu, jak się uważa, tylko na początku przygody, potem dupa :D
http://kobieta.onet.pl/zdrowie/zycie-intymne/seks-lepszy-dla-mozgu-od-krzyzowek-czy-sudoku/n9qm2  :wink:
Nie lubisz Jolek  - nie lubisz trenowac necrocostam-x, ot co :D
Jolki najlepiej trenuja.

A durnot nie czytaj, bo zdurniejesz od czytania tych durnot na kobieta-omlet i zamiast mozgu bedziesz mial omlet!  :lol:
Work Buy Consume Die

administ

W zasadzie miałem kończyć tegoroczny sezon biegowy z końcem września, ale przy takiej pogodzie to grzech!
Wydolność mi nie spadła w stosunku do lat poprzednich, a kilogramów ubyło...  :?
BMI wychodzi mi od 22,4 do 22,7 - może trochę nawet za mało ważę, ale co tam - latka lecą, a lata się jeszcze nieźle...  :D

MariuszM

Dobrze zbilansowana dieta buduje .... ;)
http://www.demoty.pl/dobrze-zbilansowana-dieta-6140

jak jej nie wstyd ;)

Cytat: admin w 2014-10-02, 15:25:51

Wydolność mi nie spadła w stosunku do lat poprzednich, a kilogramów ubyło...  :?
BMI wychodzi mi od 22,4 do 22,7 - może trochę nawet za mało ważę, ale co tam - latka lecą, a lata się jeszcze nieźle...  :D

A zjada szefu te 50g Ww per day? ;) http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=80  :lol: :lol: ;)
Może jakie martwociągi ;) he he

administ

Na osiłkę będę miał czas zimą...  :wink: :mrgreen:
Rok temu wioślarz mi się spodobał, bo ...
Można doczytać na wuju albo w innych źródłach.  :wink:

RafałS

Masa moze być niewielka jeśli budujemy z lekkich, wytrzymałych materiałów typu włókno węglowe, kevlar, grafen itp.  8)

MariuszM

Cytat: RafałS w 2014-10-02, 15:59:15
Masa moze być niewielka jeśli budujemy z lekkich, wytrzymałych materiałów typu włókno węglowe, kevlar, grafen itp.  8)
Ja tak właśnie mam  :lol: :lol:

MariuszM

Moje BMI: 25,56
więc
"Niestety, masz nadwagę, ale pod opieką specjalistów łatwo możesz to zmienić i pozbyć się 1,88 kg, które dzielą Cię od prawidłowej wagi. Skorzystaj z profesjonalnego planu diety i ćwiczeń w pakiecie +Program i schudnij 1,88 kg w 2 tygodni."
http://vitalia.pl/diety.html

RafałS

A metali ciężkich nie odłożył?  :lol:  :wink:

Gavroche

Cytat: admin w 2014-10-02, 15:25:51
W zasadzie miałem kończyć tegoroczny sezon biegowy z końcem września, ale przy takiej pogodzie to grzech!

Czyli biegasz? :?

MariuszM

Cytat: RafałS w 2014-10-02, 16:12:28
A metali ciężkich nie odłożył?  :lol:  :wink:

Plomby rtęciowe mam nadal, więc jest coś na rzeczy :D :lol:

RafałS

Ja za łepka jedną zarobił. Wyzbyłem się już, od razu lżej.  :wink:

RafałS

Gdy tymczasem niby chłodno, ale ciepło. Deszczyk mikrokropli niby mrówki na twarzy. Chyba że to te mikrofale z mikrokroplami oddziaływując z lekka ocieplenie powodują... Tak czy siak 10 okrążeń ze zmianami tempa przemęczone. Trochę mnie się nogawice do nóg kleiły. Dlatego następnym razem inaczej się przyoblekę, o ile oziębienie nie nastąpi czy coś. Dziękuję!  :)

Zyon

Cytat: MariuszM w 2014-10-02, 16:06:14
Moje BMI: 25,56
więc
"Niestety, masz nadwagę, ale pod opieką specjalistów łatwo możesz to zmienić i pozbyć się 1,88 kg, które dzielą Cię od prawidłowej wagi. Skorzystaj z profesjonalnego planu diety i ćwiczeń w pakiecie +Program i schudnij 1,88 kg w 2 tygodni."
http://vitalia.pl/diety.html
mi wyszlo 25  :D ojejej  :(
A admin taka chudzina, pewnie sie w Anje Rubik zapatrzyl i te jej anorektyczna sesje
Work Buy Consume Die

Gavroche

Ja mam 27.5 :lol:
Chyba I stopień otyłości...

Zyon

Otylosc wielorybia dokladnie  :lol:
Work Buy Consume Die

Blackend

A ja tylko 21!  :shock:  :?  :D