Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Blackend

RafałS

:lol:
Wieczór ciepły, 20C. Na rozruch akurat 4km/22min więc spokojnie co nie oznacza że łatwo. W ogóle za dużo dziś B, a za mało T czy cuś. A najwoglej to już prawie palec u nogi wydobrzał, ale obtarłem sobie krawędź drugiej stopy bo buty źle spasował  :roll: . Ale jutro jutro...  8)

madre

Cytat: vvv w 2018-08-13, 19:53:38
Cytat: admin w 2018-08-13, 18:50:06
zapraszam wszystkich
To impreza elitarna się zdegradowała do imprezy masowej?
:? :wink:
Spoko, nie będzie tłoku, bo impreza odbywa się w siedzibie TVPis, a dużo jest uczulonych ponoć na telewizornię pismaków  :lol:

administ

Oby tylko nie było zbyt dużo chętnych, bo nie będzie czym oddychać... ;)
A wiadomo, że zbyt małe stężenie tlenu wprawdzie powoduje rzut endorfin, ale i zaburza strasznie przewodnictwo estru octowo-cholinowego, co może upośledzać poprawność funkcjonowania mózgowia i niektórych zwojów autonomicznych i może skutkować nawet zaburzeniami mowy i innymi sensacjami sympatyczno-parasympatycznymi ... ;)

renia

Czyli wykład o powietrzu... 8) :lol:

administ

:lol:
Ciepło... ;)
Znaczy - muszę wcześniej dotrzeć, aby ciepło odparować, bo to nic miłego jak pot zalewa po wysiłku mięśniowym gały, które muszą na kartkę zezować... ;)

renia

:roll: ...robi się coraz cieplej... :lol:

RafałS

Na dziś wieczór dobiegałem 4km/22min/20C. Czyli słabawo. No ale musiałem przywdziać stare kłapciuchy bo przecież ostatnio to sobie obtarłem skórę. Ale spokojnie, jest jeszcze jutro. A potem jeszcze jutro jutro...  8)

administ

Daj Boże każdemu takie "słabo", szczególnie po pięćdziesiątce!  8)

Blackend

Dzisiaj też biegam, trzeba oddalić od siebie dziadostwo na ile się da. ;)
A jak już nie będę mógł, to będzie rowerek, a jak już nie będę mógł, to kupię psa. ;)

RafałS

Podobno po sześćdziesiątce i dalej jest lepiej... bo z górki.  :lol: :wink:

Jarek

Cytat: Blackend w 2018-08-18, 10:34:46
Dzisiaj też biegam, trzeba oddalić od siebie dziadostwo na ile się da. ;)
A jak już nie będę mógł, to będzie rowerek, a jak już nie będę mógł, to kupię psa. ;)
:lol: :lol: :lol:

Blackend

Cytat: RafałS w 2018-08-18, 17:08:12
Podobno po sześćdziesiątce i dalej jest lepiej... bo z górki.  :lol: :wink:

I bliżej ziemi. ;)

RafałS

A to niezależnie od wieku i pozycji.  :wink:

Jarek

administ

Bobby

RafałS

Wieczór 19C/4km/21:29, ale nawet jasno bo komuś zapomniało się jupiter zgasić (wiadomo komuna czy cuś to se świeco  :idea: :wink: ). Skorzystałem więc nieco pospieszniej.  :oops:  :)

Blackend

Wieczorem są idealne temperatury do biegania ale w lesie za ciemno, więc muszę popołudniu się "męczyć". ;)