Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Cytat: Dasna w 2014-01-25, 08:35:14
Cytat: Gavroche w 2014-01-25, 07:59:28
Cytat: Dasna w 2014-01-24, 22:01:33
Dorośli ludzie, raczkujący są mi znani z metody rebirthingu stosowanej w psychoterapii.
Gdzieś dzwoniło, ale cichutko:
http://zenforest.wordpress.com/2008/06/18/co-to-jest-rebirthing/
Mh. :wink:
Jest i Luisa Hey.
Dla mnie takim motto życiowym stało się "z niej". Jestem sama odpowiedzialna za to jak się czuję. Ja tworzę swoje myśli. Zresztą sporo rzeczy z niej i De Mello. :roll:
Sama?!
A nie dr Kwaśniewski?!
Myślałem, że on jest za wszystko odpowiedzialny, za dużo czytam DD :wink:

Dasna

Cytat: Gavroche w 2014-01-25, 08:50:18
Dorośli ludzie, raczkujący są mi znani z metody rebirthingu stosowanej w psychoterapii.
Jest i Luisa Hey.
Dla mnie takim motto życiowym stało się "z niej". Jestem sama odpowiedzialna za to jak się czuję. Ja tworzę swoje myśli. Zresztą sporo rzeczy z niej i De Mello. :roll:
Sama?!
A nie dr Kwaśniewski?!
Gavroche,  :? zdecydowanie za dużo. :wink:
Nie prowokuj. :wink:

Tak, najpierw zaczynam od siebie a przynajmniej staram się , szukam przyczyny w sobie, szukam przez jaki filtr oceniłam sytuacje. Co mi robi a może coś daje? Itp.itd. Nie będę się wdawać w zbyt głębokie analizy. Przynajmniej na Forum.  :lol: I w Wątku, który każdy może przeczytać.

renia

Ja przez pewien czas to nawet zasypiałam z Luisą... 8) słuchając jej płyt... :D

Gavroche

Cytat: Dasna w 2014-01-25, 08:56:49
Cytat: Gavroche w 2014-01-25, 08:50:18
Jest i Luisa Hey.
Sama?!
A nie dr Kwaśniewski?!
Gavroche,  :? zdecydowanie za dużo. :wink:
Nie prowokuj. :wink:

Tak, najpierw zaczynam od siebie a przynajmniej staram się , szukam przyczyny w sobie, szukam przez jaki filtr oceniłam sytuacje. Co mi robi a może coś daje? Itp.itd. Nie będę się wdawać w zbyt głębokie analizy. Przynajmniej na Forum.  :lol: I w Wątku, który każdy może przeczytać.

Jasna sprawa, pszepani :D
Ja nie mam ciągot do autoanalizy wg wskazówek innych.
Nie gubię się, co nie oznacza braku refleksji i wewnętrznego dialogu.

Dasna

Rozumiem, że ciągot nie masz do autoanalizy, ale nie rozumiem co znaczy w/g wskazówek innych. :roll: Masz jakieś własne metody? Autorskie?  :roll: Nie poniała. :roll:

Dasna

I"nie gubię się".  :roll: Zawsze wiesz? :roll: Eee, poważnie?

Dasna

Dzisiaj trening bez porywów, choć pompki tyłem na triceps i rozciąganie sprężyn, rozpiętki ciekawe.Generalnie ok.
Tylko humor nie ten. Sytuacja na Ukrainie wpływa na samopoczucie. :?

Gavroche

Cytat: Dasna w 2014-01-25, 12:01:09
Próbowałem kilka razy czytać takie książki o samodoskonaleniu i ... jakie to samodoskonalenie?
Z naciskiem na "samo".
Nie twierdzę, że są złe, są nieprzydatne dla mnie :D

To, że się nie gubię, nie znaczy, że nie błądzę, ale jak już znajdę ścieżkę, nie mam wątpliwości, że jest właściwa lub niewłaściwa.
Rozterek brak :D

Dasna

Cytat: Gavroche w 2014-01-25, 12:20:39
Próbowałem kilka razy czytać takie książki o samodoskonaleniu i ... jakie to samodoskonalenie?
Z naciskiem na "samo".

To, że się nie gubię, nie znaczy, że nie błądzę, ale jak już znajdę ścieżkę, nie mam wątpliwości, że jest właściwa lub niewłaściwa.
Poniala. Nie łykasz ich przesłania. Nie chcesz, nie pasuje Ci, Ok. Ale... i tu przystopuję, bo nie będziemy robić wiwisekcji, choć pociągnęłabym trochę Cię za język. Ale tak jak już pisałam Wątek jest "obserwowalny". :lol:

Gavroche

Cytat: Dasna w 2014-01-25, 12:10:56
Dzisiaj trening bez porywów, choć pompki tyłem na triceps i rozciąganie sprężyn, rozpiętki ciekawe.Generalnie ok.
Tylko humor nie ten. Sytuacja na Ukrainie wpływa na samopoczucie. :?
Nic dziwnego  :(

Gavroche

Cytat: Dasna w 2014-01-25, 12:25:25
Cytat: Gavroche w 2014-01-25, 12:20:39
Z naciskiem na "samo".

Poniala. Nie łykasz ich przesłania. Nie chcesz, nie pasuje Ci, Ok. Ale... i tu przystopuję, bo nie będziemy robić wiwisekcji, choć pociągnęłabym trochę Cię za język. Ale tak jak już pisałam Wątek jest "obserwowalny". :lol:
Możemy się schować :D

Dasna

Pewnie się schowamy. :D I to nie raz. :lol:

Dzisiaj proza życia każe mi raczej wychodzić z ukryci, choć zamieć, zawieja. :?  Musiałam suszarką rozmrażać wlew paliwa, bo inaczej kicha. Udało się. Zatankowałam. :D
Ale wycieraczki co chwila oblepia śnieg, który zamienia się w lód. :? Kiepawo.

Gavroche

Cytat: Dasna w 2014-01-25, 14:25:58

Dzisiaj proza życia każe mi raczej wychodzić z ukryci, choć zamieć, zawieja. :?  Musiałam suszarką rozmrażać wlew paliwa, bo inaczej kicha. Udało się. Zatankowałam. :D
Chandra?
Kawa z tłuszczem jest dobrym antydepresantem :D
Hej, co by się nie działo, za kilka miesięcy i tak będzie przeszłością, a my pogodzeni...
Trzymaj się :D

Dasna

Cytat: Gavroche w 2014-01-25, 14:28:59

Chandra?
Hej, co by się nie działo, za kilka miesięcy i tak będzie przeszłością, a my pogodzeni...
Tak jakby. :?

Trzy już wypiłam. 4 żółtka na słoninie + stopiony żółty ser. Tłuszczu Ci u mnie dostatek.

Dasna

Ale chandra to stan umysłu, więc mam na to wpływ. Jakieś moje myśli ją stworzyły. A na swoje myśli mam wpływ. :roll:

Ewa

Cytat: Gavroche w 2014-01-25, 14:28:59

Chandra?
Nie jest najgorzej. Mój kolega - niczym dziadek Mróz - wracał z Litwy w siarczysty mróz starą Warszawą bez przednich szyb

Gavroche

Przynajmniej mu wycieraczki nie przymarzały :D

Ewa

gluty mu przymarzałydo brody

Gavroche

Cytat: Ewa w 2014-01-26, 17:03:51
gluty mu przymarzałydo brody
Zdecydowanie za szybko jechał.
Powinny maks do górnej wargi :D

Ewa

Nie znasz się. Jakby za szybko jechał, to przymarzłyby do szyi