Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Cytat: Dasna w 2014-01-18, 16:27:23
Cytat: Blackend w 2014-01-18, 16:21:41
Lubię Gawra poczytać, bo chłopak ma o czym pisać, a jeszcze teoria podparta praktyką, to juz dla mnie połnyj fengszuj.  :D
i dlatego tyle lat sportu i zero kontuzji. Ta wiedza ma konkretne przełożenie na zdrowe życie.
Festina lente :D

renia

Cytat: Dasna w 2014-01-18, 16:34:00
Ja tez cieszę się, bo wychowawczyni Młodego, powiedziała mi , że ma on szczególne uzdolnienia do biologii.  :lol: :lol: Pisał (nawet się nie przyznał) Olimpiadę z biologii. Miał drugi wynik na całe liceum. Zabrakło 2 pkt. do dalszych etapów.

Macie z Gavrochem dużo wspólnego... :roll: :D

Gavroche

Cytat: renia w 2014-01-18, 16:36:38
Cytat: Dasna w 2014-01-18, 16:34:00
Ja tez cieszę się, bo wychowawczyni Młodego, powiedziała mi , że ma on szczególne uzdolnienia do biologii.  :lol: :lol: Pisał (nawet się nie przyznał) Olimpiadę z biologii. Miał drugi wynik na całe liceum. Zabrakło 2 pkt. do dalszych etapów.

Macie z Gavrochem dużo wspólnego... :roll: :D
Nie mam syna w liceum...

Blackend

Takiś pewny?  ;)  :lol:

Gavroche

Cytat: Blackend w 2014-01-18, 16:45:34
Takiś pewny?  ;)  :lol:
Po zastanowieniu: nie na stówę :?

Dasna

Blackend

Blade

nie wiem, gdzie to wstawić, tu chyba bardziej odpowiednie:

http://www.sfd.pl/Xzaar77_DT__droga_do_Paris_Marathon_i_1%2F2_Ironman_Gdynia_2014-t910512-s258.html

chodzi o post MacGora o zapaściach na CKD
pytanie: coś ktoś o tym słyszał?

Gavroche

Bo to cykliczna odmiana :lol:
Brak stabilności ustroju to i zapaści są 8)

Żartuję, nic nie wiem :D

administ

Robić swoje, a nie zawracać sobie głowę wydumanymi problemami gościa ze sraczką!  :? :shock:

Deoxys

Zgadzam sie :mrgreen:

Ewa

Jak zrobić, żeby system nie obserwował jednego z moich wątków? Po prostu przestało mnie interesować  :roll:

administ

W profilu - "powiadomienia i male"  dodać dziubek - "przestań śledzić" w wybranym wątku.

Ewa

Cytat: admin w 2014-01-21, 14:51:50
W profilu - "powiadomienia i male"  dodać dziubek - "przestań śledzić" w wybranym wątku.
Dziwne, poazuje mi sie info: "Nie jesteś obecnie powiadamiany o żadnym wątku.
Aby otrzymywać powiadomienia o danym wątku, kliknij przycisk "powiadamiaj" podczas jego przeglądania."

A jak klikam w link: "Pokaż nowe odpowiedzi na twoje wątki" wyswietla mi się lista watków.... nie wątków - tematów :)

A jak można wyłączyć temat?  :?

administ

Ewa

No to twoja wskazówka nie zdała egzaminu. Śledzi jak nie wiem co, a mówi, że nie siedzi.

chodzi mi o to, żeby po naciśnięciu tego o: "Pokaż nowe odpowiedzi na twoje wątki" na liście tematów nie pokazywał się ten, którego nie chce juz poruszać

A nie jest tak? np. KAWIARENKA = wątek
a w środku ma tematy, np. KOCS

Zyon

Kawiarenka to dzial forum a nie watek
Work Buy Consume Die

renia

Musiałaś omyłkowo kliknąć na "powiadamiaj", zamiast na "odpowiedz" (na dole postu). Jak klikniesz na ten link na poczcie to wyskoczy takie pytanie: "czy na pewno chcesz wyłaczyć powiadamianie"? Trzeba kliknąć na "tak". Ja nie czytałam dokładnie i klikałam na "nie"... 8)

administ

Do KOCS-a straciłaś Ewa serce?  :shock: :?
Przecież to rytualny wątek Forum jest! Raniutko trzeba się przywitać, a kawa dopiero później przecież...  :D

Dasna

Po wczorajszym masażu pana Rostika czułam się bosko i mogłam dziś pełną parą potrenować.

Jurij się spóźnił  :? i ja zaczęłam sama przysiady tylne ze sztangą 4x 10 , 21 kg.Tym razem zrobiłam jak mogłam najgłębsze, sumo. Przysiady sumo są o wiele lżejsze niż takie zwykłe. :roll:
Potem martwy ciąg na prostych 4x 10, 41 kg i ......sztanga zaczęła mi się wysuwać. :? Jurij przyniósł paski, pokazał jak je stosować, zaplątał i super. Jak lekko. :shock: Ale pewnie chwyt się osłabia. :roll:
Potem wypychanie sztangi w leżeniu na maszynie Smitha i to mi się podoba.4x 10 i nie wiem ile tam wrzucił , ale solidnie.
Potem to maszynki; wyprosty nóg, zgięcia nóg i .......stanie na rękach. :mrgreen: :D A co?  :D I mogę.I upomniałam się o to i teraz nie odpuszczę. No , trochę się bałam, ale jest good.  :D Co trening będę stała. :mrgreen: I potem zobaczę czy dam radę pompować? :D
Potem maszynka na plecy , pomachałam 3x 20 , 20 kg.