Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Cytat: renia w 2014-02-25, 07:58:56
On też chodzi na siłownie?
Tak. 2-3 razy w tygodniu. Tyle, że do kolegi. W piwnicy mają atlas, hantle i pogaduchy męskie a przy okazji także na gitarze pograją. :D

Dasna

Cytat: Gavroche w 2014-02-25, 08:00:15
Cytat: renia w 2014-02-25, 07:58:56
On też chodzi na siłownie?
Jakaś moda taka gupia :lol:
Coś się rozplenia. 8) :lol:

administ

"Rozkrzewia" chyba byłoby adekwatniejsze...  :roll: :mrgreen:

Gavroche

Cytat: admin w 2014-02-25, 08:21:40
Słuszny zarzut.

administ

E, to tylko podpowiedź raczej...  8)

Dasna

Cytat: Gavroche w 2014-02-25, 08:23:48
Słuszny zarzut.
Przyjmę go na klatę, no.....na obręcz.....potem. :lol:

Dasna

No, tak ....ale w moich myślach to byłby taki oksymoron.
Rozplenia jak zaraza, a rozkrzewia kulturę fizyczną. Czy nie brzmi przeciwstawnie? :roll: :D

administ

Ox, czy inny mormon, ale o korzeń też trzeba dbać aby się wszystko harmonijnie rozwijało.  :D

Gavroche

Cytat: admin w 2014-02-25, 09:13:32
Ox, czy inny mormon, ale o korzeń też trzeba dbać aby się wszystko harmonijnie rozwijało.  :D
Wiadomo :lol:
Głębokie przysiady z obciążeniem dobrze dbają.

Dasna

O, dzisiaj kulturysta (ten co na początku mojej bytności w klubie się czepiał) dzisiaj nie wytrzymał i "co to za ćwiczenie"? "pani pogłębia lordozę", "ja takiego ćwiczenia nigdy nie widziałem", "pani sobie uszkodzi C4", "a z kim pani konsultowała", "czy ten ktoś ma jakieś osiągnięcia", "no, jak pani sobie coś zrobi to ja uprzedzałem"
:?

MariuszM

Rusza Cię coś takiego?  :lol: :D
Zawsze możesz mu dać "buziaka",aby zapadła cisza :D

renia

Cytat: Dasna w 2014-02-25, 20:55:02
O, dzisiaj kulturysta (ten co na początku mojej bytności w klubie się czepiał) dzisiaj nie wytrzymał i "co to za ćwiczenie"? "pani pogłębia lordozę", "ja takiego ćwiczenia nigdy nie widziałem", "pani sobie uszkodzi C4", "a z kim pani konsultowała", "czy ten ktoś ma jakieś osiągnięcia", "no, jak pani sobie coś zrobi to ja uprzedzałem"

No ale w końcu nie jest: "jak Pani sobie kce" 8) :lol: Ostrzega... :roll: czeka żeby powiedzieć... "a nie mówiłem?" :lol: :mrgreen:

Dasna

http://www.youtube.com/watch?v=3RIZsG9021c&feature=youtu.be
Minuta 6, 47 - 6, 50 filmu.
Poszło o ten ruch, niepełny ruch w górę. Ja sobie ćwiczyłam, oczywiście nie tak fajnie to wyglądało jak na filmie, bo ja dopiero próbuję, ale robiłam, może i zbytnie przegięcie w tył, ale b. małą amplitudą , na sztandze miałam 16 kg czyli dla mnie lekko. Żadnego bólu, przeciążenia nie było. Natomiast on był taki oburzony , że mnie wystraszył. :?  

Dasna

Cytat: MariuszM w 2014-02-25, 21:08:06
Rusza Cię coś takiego?  :lol: :D
Zawsze możesz mu dać "buziaka",aby zapadła cisza :D
To znaczy, ja i tak będę robiła swoje.  8) Natomiast zdziwiłam się.

Radzio

Możliwe, że tę szynę widział u Ciebie wcześniej i się zatrwożył, fakt trochę namolnie. :?
Albo kolejny z "końskim pomysłem" adorator. :D

Dasna

Cytat: renia w 2014-02-25, 21:11:09
Cytat: Dasna w 2014-02-25, 20:55:02

No ale w końcu nie jest: "jak Pani sobie kce" 8) :lol: Ostrzega... :roll: czeka żeby powiedzieć... "a nie mówiłem?" :lol: :mrgreen:
Reniu , ale to nie Jurij. To drugi. A zresztą ostatnio i Jurij nie wytrzymał i powiedział, żebym na butterfly'u dała mniejszy ciężar. :lol:

renia

Ja ich nie rozróżniam... :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2014-02-25, 21:17:43
Aaaaa, wszyscy oni jednakowi. Solą w oku im jestem z tym co robię. :lol: :lol:

Radzio

Jakby co, ... to ja wolę pieprz. :shock: ;) :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2014-02-25, 21:19:37
Cytat: renia w 2014-02-25, 21:17:43