Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Cytat: Dasna w 2014-09-06, 21:01:49
Powerliftingowy bardziej dokucza mi jak robię rwanie i wtedy mam obolałe kciuki. Ale zdaje się też się przyzwyczajam. :roll:
Moletowanie (lub radełkowanie) bo tak się nazywają te żłobienia na sztandze, łagodniejsze jest na gryfach ciężarowych (Eleiko ma zajebiste) niż trójbojowych, ze względu na inne przyspieszenia w obu sportach i długość trwania boju z tym związaną. :D

Dasna

Cytat: Gavroche w 2014-09-06, 21:16:12
Powerliftingowy bardziej dokucza mi jak robię rwanie i wtedy mam obolałe kciuki. Ale zdaje się też się przyzwyczajam. :roll:
Moletowanie (lub radełkowanie) bo tak się nazywają te żłobienia na sztandze, łagodniejsze jest na gryfach ciężarowych (Eleiko ma zajebiste) niż trójbojowych, ze względu na inne przyspieszenia w obu sportach i długość trwania boju z tym związaną. :D
Aaaa, to nie wiedziałam.
W"moich" klubach Eleiko brak. Chyba. Sprawdzę w Polsce, ale wątpię.
Uuu, padam na twarz.

renia

A to moletowanie nie jest karalne? :shock: 8) :mrgreen:

renia

Albo mi się tak wszystko brzydko kojarzy... :roll: :?

Dasna

Gavroche

Cytat: renia w 2014-09-06, 21:29:18

A to moletowanie nie jest karalne? :shock: 8) :mrgreen:
:lol:

Zyon

Work Buy Consume Die

Gavroche

Gavroche

Edek w niecałą minutę zrobił ponad 3000 kg :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=hjSjiy-UGvA

Dasna

MariuszM

Cytat: Gavroche w 2014-09-07, 18:54:14
Edek w niecałą minutę zrobił ponad 3000 kg :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=hjSjiy-UGvA
je&*-+!! :) ale kostki nie ma :)  ;)

renia

Widać, że dzieciakowi brakuje żelaza... :? :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2014-09-08, 08:44:15
Widać, że dzieciakowi brakuje żelaza... :? :lol:
:lol: :lol:

Gavroche

Dasna

Pomna poprzednich doświadczeń dzisiaj ćwiczyłam spokojnie i z głową. Trening techniczny okazał się wcale nie lekki choć pilnowałam się , żeby nie nakitowac ciężaru.
1.Rozgrzewka
2.Rwanie klasyczne 6 x 3 20 kg (plecy proste, wygięte, głowa do góry, gryf po piszczelach, udach i podryw na proste ręce i tupnięcie z lekkim przysiadem, zadek wypięty, pilnowałam , żeby ciągnąć plecami).
3.Ciąg rwaniowy  1 x 5  40 kg
                         5 x 5 45 kg
I znowu ciągnięcie plecami, podryw powyżej kolan, łokcie na bok i kaptury pracują , wspięcie na palce, plecy proste)
4.GM  5x 5  25 kg
         1 x 5 27, 5 kg
5.Brzuszki
6.Rower 10 min.

Dasna

Teraz nie będę robić żadnych dłuższych przerw bo na przełomie października i listopada lecę na 2 tyg, do Londynu i dalej , więc będzie regeneracja. 8)

administ

A nie możesz sobie zabrać ze sobą gryfa i kilku talerzy?  :roll: :wink:
Albo chociaż porządny dzwonek do bagażu podręcznego ...  :mrgreen:

Dasna

Cytat: admin w 2014-09-08, 17:17:49
A nie możesz sobie zabrać ze sobą gryfa i kilku talerzy?  :roll: :wink:
Albo chociaż porządny dzwonek do bagażu podręcznego ...  :mrgreen:
Właśnie, już martwię się jak ja tam wytrzymam bez siłowni. :?

administ

Może puby złagodzą cierpienia?  :roll: :wink:
Tylko, czy oni dodają nabiał do kawy?  :shock: