Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Cytat: admin w 2013-10-14, 20:40:39
Cytat: Dasna w 2013-10-14, 20:27:37
Dzisiaj obwodowy, TOP, bieżnia, Wavy i 3 kg mniej odkąd zaczęłam ćwiczyć. Spodnie będę musiała sobie kupić, bo wszystkie spadają. :?

To pewnie po fengszuju...  :wink:
:lol: :lol: Fengszuj działa cuda. :lol:

Dasna

Ale dzisiaj fengszuja nie było. :(

Dasna

Dzisiaj czynny odpoczynek. Marsz 4 km z obciążnikami na nogi po 1, 5 kg i ręce po 0, 75 kg. Jest dobrze. :D

renia

Dasna, dlaczego Ty zaczęłaś tak intensywnie ćwiczyć? Chodzi Ci o zdrowie, kondycję, sylwetkę, czy satysfakcje z samych ćwiczeń? Czy wszystko na raz?

Dasna

Cytat: renia w 2013-10-15, 21:44:58
Dasna, dlaczego Ty zaczęłaś tak intensywnie ćwiczyć? Chodzi Ci o zdrowie, kondycję, sylwetkę, czy satysfakcje z samych ćwiczeń? Czy wszystko na raz?
Przede wszystkim, bo lubię, b. lubię. Od zawsze. Potem idzie cała reszta i długo by wymieniać. :wink:

renia

No to fajnie. Ważne jest aby się nie katować i robić to co się lubi... :D

Dasna

Cytat: renia w 2013-10-16, 07:07:37
No to fajnie. Ważne jest aby się nie katować i robić to co się lubi... :D
Tak, żadne katowanie, choć intensywność wymusza wysiłek. Przyjemność, zadowolenie, satysfakcja, dobry humor, relaks, itd........ :wink:

renia

Działa jak pozytywna strona narkotyku... :D :wink:

Dasna

Cytat: renia w 2013-10-16, 07:13:11
Działa jak pozytywna strona narkotyku... :D :wink:
:lol: Taaaaak. :lol:

Zyon

Cytat: Dasna w 2013-10-16, 06:34:22
Przede wszystkim, bo lubię, b. lubię. Od zawsze. Potem idzie cała reszta i długo by wymieniać. :wink:
Ja mysle, ze po prostu chcesz zebysmy cie zapisali do naszej bandy, i to dlatego...nie oszukuj sie..  8) :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Dasna

Cytat: Zyon w 2013-10-16, 08:03:59
Cytat: Dasna w 2013-10-16, 06:34:22
Ja mysle, ze po prostu chcesz zebysmy cie zapisali do naszej bandy, i to dlatego...nie oszukuj sie..  8) :lol: :lol: :lol:
Tak, zdemaskowałeś mnie. :shock: Ty to masz łeb.Jesteś WIELKI. :lol: :lol:

Zyon

Nie, nie, wielki to jest np Adasko jak sie na diecie rotacyjnej zapasl 8)
Ja jestem taki w miare ok 8)
Work Buy Consume Die

Blackend

Do rany przyłóż ;)  :lol:

Zyon

Work Buy Consume Die

Dasna

renia

Cytat: Blackend w 2013-10-16, 10:52:48
Do rany przyłóż ;)  :lol:

...do serca przytul psa,
weź na kolana kota... 8)

Dasna

Dzisiaj po 10 min. rozgrzewki na orbitreku dalej tłukłam obwodowy 6 x 15,  :? coś zdechłam,  potem wspięcia na palce 3x15  a na koniec 10 min.wioślarz i wyciszenie na bieżni też 10 min.

Dasna

Padłam o 21.30 jak nieżywa. Nastąpiłam jakaś kumulacja i organizm potrzebował solidnej regeneracji. Wczoraj zjadłam sporo kaczki , tłuszczu z niej , skóry. To te obwody dały mi tak popalić , ale i moje obwody spadają. :lol:

Zyon

Kaczki!? Cwiczysz na rzezbe czy na mase?  :shock: :lol:
Work Buy Consume Die

Dasna

Cytat: Zyon w 2013-10-17, 06:41:36
Kaczki!? Cwiczysz na rzezbe czy na mase?  :shock: :lol:
Zyon na słoninę. :?