Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Cytat: Zyon w 2013-10-24, 08:03:03
Cytat: Dasna w 2013-10-23, 19:49:33
Tak, zgadza się jak dziś zaczęłam bujać
To juz od dawna zaczelas, glownie o tej dobrej kawie,....  :shock: :?

:lol:
Nie byłbyś sobą. :? :lol: :lol: :lol:

Dasna

Jaka ja dzisiaj zdechła jestem. :? Szkoda słów. Mam nadzieje, że do jutra odzyskam siły. Dzisiaj na śniadanie żółtka na słoninie. Bardzo, bardzo tłusto. A obiad to bigos tez tłusty, tłusty.Nie żałowałam sobie.
:( I dzisiaj słabo spałam. Musze zaobserwować czy przypadkiem nie wiąże się to ze zbyt dużym przeciążeniem. :roll:

administ

O to śniadanko według szwedzkiego najnowszego wynalazku - LCHF  :D
Jesteś w awangardzie zdrowego odżywiania!  8)

Gavroche

Cytat: Dasna w 2013-10-24, 18:57:53
Jaka ja dzisiaj zdechła jestem. :? Szkoda słów. Mam nadzieje, że do jutra odzyskam siły. Dzisiaj na śniadanie żółtka na słoninie. Bardzo, bardzo tłusto. A obiad to bigos tez tłusty, tłusty.Nie żałowałam sobie.
:( I dzisiaj słabo spałam. Musze zaobserwować czy przypadkiem nie wiąże się to ze zbyt dużym przeciążeniem. :roll:

Dobry trop, pszepani :D

Rosyjska szkoła specjalnie doprowadza zawodników do podobnego stanu, używają do tego skomplikowanych algorytmów :D
Doprowadza się zawodnika na skraj przetrenowania i serią bardzo lekkich treningów, prościutko w szczyt formy!

Masz okazję by sprawdzić to na sobie, po prostu 3-4 kolejne sesje zrób bardzo lekkie.

Gavroche

Cytat: admin w 2013-10-24, 19:04:13
O to śniadanko według szwedzkiego najnowszego wynalazku - LCHF  :D
Jesteś w awangardzie zdrowego odżywiania!  8)
:lol:

MariuszM

Cytat: Gavroche w 2013-10-24, 19:11:25
Cytat: Dasna w 2013-10-24, 18:57:53

Dobry trop, pszepani :D

Rosyjska szkoła specjalnie doprowadza zawodników do podobnego stanu, używają do tego skomplikowanych algorytmów :D
Doprowadza się zawodnika na skraj przetrenowania i serią bardzo lekkich treningów, prościutko w szczyt formy!

Masz okazję by sprawdzić to na sobie, po prostu 3-4 kolejne sesje zrób bardzo lekkie.

I jakieś Ww na noc zarzuć do pieca,aby CaUN odnowić :D . Np ziemniaki na śmietanie, śmietance lub z czym tam Ci wejdą bez poślizgu ;). W LCHF preferują disle kokosowe ;)

Dasna

Nic nie mogę jeść. Tak się zatłuszczyłam, że chodzę tylko i piję. Pić, pić. Na samą myśl o jedzeniu  :?. Fuj.

Gavroche

Cytat: Dasna w 2013-10-24, 19:39:52
Nic nie mogę jeść. Tak się zatłuszczyłam, że chodzę tylko i piję. Pić, pić. Na samą myśl o jedzeniu  :?. Fuj.
Miażdżyca jak nic :lol:

MariuszM

Cytat: Dasna w 2013-10-24, 19:39:52
Pić, pić. Na samą myśl o jedzeniu  :?. Fuj.
Fungjszuj niet ??  :lol:
Wrzuć małego ziemniaczka lub jakieś ciuciu bez T już :D

RafałS

Albo jabłuszko - miotełkę.  :wink:

MariuszM

U mnie gruszki , broskwinki B17 i te sprawy  :D

Dasna

:? :(
No, może coś przełknę. :?

Dasna

Sobota pod kierunkiem Jurija nogi, pośladkowy
Dzisiaj biceps, brzuch i plecy. Obciążenia wzrastają.
Potem basen, sauna , jutro masaż czyli połnyj fengszuj jest. :lol:

Oglądałam ćwiczenia na TRX. Jakie fajne.Ja mam to w klubie w Polsce, ale coś tam nie w użyciu. :? :roll:

Gavroche

Cytat: Dasna w 2013-10-27, 18:36:02
Sobota pod kierunkiem Jurija nogi, pośladkowy
Dzisiaj biceps, brzuch i plecy. Obciążenia wzrastają.
Potem basen, sauna , jutro masaż czyli połnyj fengszuj jest. :lol:

Oglądałam ćwiczenia na TRX. Jakie fajne.Ja mam to w klubie w Polsce, ale coś tam nie w użyciu. :? :roll:
Co mówi Jurij?
Tak w trzech słowach.

renia

...ale polskich... 8)

Dasna

:D :D Jurij jest zachwycony przede wszystkim zmianami w moim ciele. :D ja też.

Dalej robimy trening siłowy czyli np. unoszenie sztangi oburącz, albo przysiady z odważnikiem , wyciskanie francuskie itp. Widzę , że zwiększa mi obciążenia i robi krótsze przerwy między seriami.

Teraz idę na trening we wtorek.

Gavroche

Cytat: Dasna w 2013-10-27, 18:51:22
:D :D Jurij jest zachwycony przede wszystkim zmianami w moim ciele. :D ja też.

Dalej robimy trening siłowy czyli np. unoszenie sztangi oburącz, albo przysiady z odważnikiem , wyciskanie francuskie itp. Widzę , że zwiększa mi obciążenia i robi krótsze przerwy między seriami.

Teraz idę na trening we wtorek.

Zwłaszcza przysiad z odważnikiem mi się podoba :D
Pilnuj regeneracji.
Ładnie to wszystko wygląda :D

renia

...wyciskanie francuskie

Na czy to polega? :roll:

Gavroche

Cytat: renia w 2013-10-27, 18:59:26
...wyciskanie francuskie

Na czy to polega? :roll:
www.youtube.com/watch?v=dxOfom8Py3M
Ćwiczenie na mięśnie prostujące ramię w stawie łokciowym.
Leżąc, siedząc lub stojąc.
Pozwala odmłodzić "pelikany" :lol:

Dasna

Mnie też się to podoba i dalej lecę na trening jak na skrzydłach. Pełna energii, choć tak mało jem. :shock:
Lubie b. podciąganie sztangi wzdłuż tułowia, w ogóle tak jest to wszystko rozsądnie dobierane , że wszystkie ćwiczenia lubię. Przysiady z odważnikiem z wypiętym kuprem też. :lol: :lol:

Dzisiaj przeczytałam jakiś wątek z SFD o treningach dziewczyn i byłam zdziwiona, bo dyskutowały o tym jakie są załamane brakiem postępu, jak nie chce im się ćwiczyć , ale się zmuszają, przemagają. Ojoj. :? Hm? :roll:

Jurijowi powiedziałam , że właśnie podobają mi się treningi crossfit, ale coś się skrzywił i właśnie wspomniał o TRX. Ja powiedziałam , że wiem co to jest i z chęcią bym poćwiczyła. Jest jednak pewien szkopuł. Jest to w drugim klubie, gdzie on pracuje a tam maja głupie zasady. Trzeba abonament wykupić za rok z góry. Więc nie ma mowy, żebym to zrobiła. Jurij stwierdził , że to system amerykański abonamentu a ja , że to przede wszystkim głupi system. :?