Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Dasna

administ

Coś z nią nie teges, bo się wysila, a jej w łepetynę zimno!  :shock:  :wink:

Dasna

Cytat: admin w 2015-01-03, 19:03:41
Coś z nią nie teges, bo się wysila, a jej w łepetynę zimno!  :shock:  :wink:
Bo może to zima. 8)

Gavroche

Dzisiaj któryś z chłopaków przyniósł do sklepu kettla, takiego starego polskiego, 17,5kg.
To była dobra seria płaskodennych odważników, trochę mniej ergonomicznych, ale za to cięższych.
Średni ważył 25kg, a najcięższy chyba 32,5.
Ponieważ plaża jest i ludzi jak na lekarstwo, zrobiliśmy zawody o dzień płatnego urlopu.
Zadaniem było jak najwięcej rosyjskich swingów (odważnik wędruje do pasa lub nieznacznie wyżej) w 5 minut, bez odstawania na podłogę.
Wygrał kolega, który zrobił 98 powtórzeń, kasując lepiej od siebie zbudowanych konkurentów, kolarza i początkującego kalistenika, którzy zrobili odpowiednio 87 i 75 ruchów.
Ten co wygrał, grał w szkole w piłkę ręczną i ruch "z bioder" miał opanowany dobrze, reszta zanim załapała o co kaman, czas się kończył. :)
Ja nie brałem udziału z oczywistych względów, ale czeka mnie zastępstwo za szczęśliwego zwycięzcę.  :lol:

Następnym razem przyniosę 24 i 32 kę i będziemy robić stare niemieckie "two hands anyhow". ;)

administ

Cytat: Dasna w 2015-01-03, 19:00:10
Cytat: admin w 2015-01-03, 18:33:48
Cytat: Dasna w 2015-01-03, 17:29:08
Dzisiaj:

A co na jutro planujesz?  :roll: :wink:
Dużo rzeczy. :mrgreen:

Ale, że Cię tak będzie rzucać po drodze, to nie przewidziałaś!  :wink:  :?

Gavroche

Cytat: Gavroche w 2015-01-04, 14:57:06
Dzisiaj któryś z chłopaków przyniósł do sklepu kettla, takiego starego polskiego, 17,5kg.
To była dobra seria płaskodennych odważników, trochę mniej ergonomicznych, ale za to cięższych.
Średni ważył 25kg, a najcięższy chyba 32,5.
Ponieważ plaża jest i ludzi jak na lekarstwo, zrobiliśmy zawody o dzień płatnego urlopu.
Zadaniem było jak najwięcej rosyjskich swingów (odważnik wędruje do pasa lub nieznacznie wyżej) w 5 minut, bez odstawania na podłogę.
Wygrał kolega, który zrobił 98 powtórzeń, kasując lepiej od siebie zbudowanych konkurentów, kolarza i początkującego kalistenika, którzy zrobili odpowiednio 87 i 75 ruchów.
Ten co wygrał, grał w szkole w piłkę ręczną i ruch "z bioder" miał opanowany dobrze, reszta zanim załapała o co kaman, czas się kończył. :)
Ja nie brałem udziału z oczywistych względów, ale czeka mnie zastępstwo za szczęśliwego zwycięzcę.  :lol:

Następnym razem przyniosę 24 i 32 kę i będziemy robić stare niemieckie "two hands anyhow". ;)
"Oburącz jakkolwiek":
https://m.youtube.com/watch?v=woEobc7yRNU

MariuszM

Nie ponioslo Cie z kg? ;)

Gavroche

24kg to odważnik dla przeciętnie sprawnego mężczyzny (wg medycyny to 175 cm wzrostu, 70kg wagi, bez syndromów metabolicznych) więc spoko, każdy chłopak da radę. :D
32kg to już bardziej niesforna bryła, ale o to chodzi, żeby nie było za łatwo. :lol:
Bo nagroda tydzień niesprzątania u siebie na dziale. :D

Dasna

Cytat: admin w 2015-01-04, 15:04:25
Cytat: Dasna w 2015-01-03, 19:00:10
Cytat: admin w 2015-01-03, 18:33:48
Cytat: Dasna w 2015-01-03, 17:29:08
Dzisiaj:

A co na jutro planujesz?  :roll: :wink:
Dużo rzeczy. :mrgreen:

Ale, że Cię tak będzie rzucać po drodze, to nie przewidziałaś!  :wink:  :?
Nie przewidziałam. :( A taka przewidująca jestem.  :mrgreen: :lol:

administ

A widzisz, życie potrafi zaskoczyć...  :shock:  :wink:

Dasna

Cytat: admin w 2015-01-04, 16:04:05
A widzisz, życie potrafi zaskoczyć...  :shock:  :wink:
W widzę, widzę. :D

administ

Cytat: Gavroche w 2015-01-04, 15:03:10
http://www.special-ops.pl/artykul/id320,odwazniki-kulowe-cz.-1-rys-historyczny

Jak się pomacha czymś takim, to później po zagniotkach żelazkiem się śmiga bez zmęczenia!  :wink: :mrgreen:

Radzio

Cytat: Gavroche w 2015-01-04, 14:57:06
...
...

O Turcze! Kawa się należyyy! :lol: :lol: :lol:

Dasna

Podczas walnego zgromadzenia uchwalono, że Mistrzostwa Polski Masters odbędą się w Białogardzie w kwietniu ok.25-26, jeszcze będzie potwierdzenie.
http://aksbialogard.pl/historiaciezarowcow/

administ

:shock:
Ożeż, a mnie obiecywali, że będą we Włocławku!  :?  :evil: