Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Spotkanie w Ciechocinku - 15 września 2018 r.

Zaczęty przez renia, 2018-07-25, 10:05:02

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Jasne, bo jeszcze kilka osób będzie miało wystąpienia.  8)

renia

Wiem, że będzie też wykład dr Agaty Płoweckiej, :D ale tematu nie znam... :roll:

administ

renia

8) Ale ponoć "Naczelnika" nie będzie... :lol:

madre

Ale też ponoć nie będzie tej ciekawskiej bo ponoć umiera z ciekawości.  :roll:

renia

:lol:
Nie bierz wszystkiego tak dosłownie, szczególnie tego co ja piszę... 8)

administ

Za to Doktora trzeba czytać dosłownie: "formuła30g" i "maszyny jądrowe na pustyni" to podstawa!  8)

administ

Poczytałem sobie troszeczkę i już, ale jest tyle ciekawych tematów, że można by zagadać całe spotkanie, a przecież nie o to chodzi!  8)

renia

Dwie godziny chyba wystarczą... Z odpowiedziami na pytania... 8)
Nie wiem ilu prelegentów będzie... :roll:

administ

Jakie dwie godziny!  :shock:
Przecież takiego nudzenia nikt nie wytrzyma dłużej niż kwadrans. A później się słuchacze wyłączają, więc z pół godzinki starczy z nawiązką.  :D

renia

Pewnie tak, 8) tylko zależy ile będzie pytań z sali... :roll:
Albo pytania można zostawić na koniec Spotkania... :roll:

administ

A o co pytać, jak wszystko jest przeważnie wiadome. ;)  :lol:

renia

Jak mówił "Klasyk": "wszyscy wszystko wiedzą, naprawdę wszyscy wszystko wiedzą..." :lol:
Pytania rodzą się w trakcie słuchania w postępie geometrycznym... 8) :lol:

Jarek

Zapewne będzie dużo pytań, bo dalej nie wiadomo jak żyć na ŻO. Dlatego dalsze wykłady są konieczne. :lol:

Jarek

Cytat: renia w 2018-08-30, 19:38:25
Jak mówił "Klasyk": "wszyscy wszystko wiedzą, naprawdę wszyscy wszystko wiedzą..." :lol:
Pytania rodzą się w trakcie słuchania w postępie geometrycznym... 8) :lol:

A co takiego trzeba wiedzieć ???  :shock:

Blackend

administ

Właśnie, do tego ten Trump robi wszystko, aby wywołać kryzys gospodarczy, aby obrabować "trzeci świat"... ;)

Blackend

:shock:
Naczelnik na to nie pozwoli. ;)
Sam się tym zajmie.  :lol:

madre

Cytat: Blackend w 2018-08-31, 09:26:55
Jak żyć? ;)
Pytanko powraca wraz z jego twórcą, który zdaje się sugerować że znalazł właściwą odpowiedź. Próżnia po Leperze domaga się wypełnienia, wiadomo natura domaga się swego. W razie czego "starsi i mądrzejsi" pośpieszą z pomocą.
https://www.se.pl/wiadomosci/polityka/slynny-paprykarz-chce-do-polityki-stanislaw-kowalczyk-krytykuje-pis-i-buduje-partie-aa-1NuD-r7CN-du8j.html