Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Pływanie, flyboard, kajaki.

Zaczęty przez Dasna, 2019-08-20, 18:17:23

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

renia

Dana, tylko upewnij się, zanim wskoczysz do basenu, czy tam jest woda... :shock: :lol: ;-)

Trzainacy

admin

:lol:
Bez wody wychodzi "po warszawsku"... ;)

Dasna

Cytat: renia w 2021-09-21, 10:12:15
Dana, tylko upewnij się, zanim wskoczysz do basenu, czy tam jest woda... :shock: :lol: ;-)
:lol: :lol:

Była , była , bo nawet ze słupka skakałam z lekkim wybiciem i siem wody opiłam i taką irygację zatok se walnęłam. Ale woda nie chlorowana jak kiedyś tylko ozonowana to mnie nie szczypało i nie gryzło. :D

Dasna

Dana, tylko upewnij się,
Oj dana, dana z samego rana.  :D :D :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2021-09-24, 08:06:09
:lol: :lol:

Była , była , bo nawet ze słupka skakałam z lekkim wybiciem i siem wody opiłam i taką irygację zatok se walnęłam. Ale woda nie chlorowana jak kiedyś tylko ozonowana to mnie nie szczypało i nie gryzło. :D

O! Nawet nie wiedziałam, że jest taki postęp z wodą basenową... :shock: :D Byleby tylko to nie był podstęp... ;-)

renia

Cytat: Dasna w 2021-09-24, 08:09:11
Dana, tylko upewnij się,
Oj dana, dana z samego rana.  :D :D :lol:

:lol: :lol: Oj, już nie dowidzę, :? muszę czcionkę sobie zwiększyć na 5XL... :lol: ;-)

Dasna

Dzisiaj dzień basenowy. Mmmmm.  :D

Dasna

Oooo prawie fengszuj. :D
Popływałam żabką , grzbietowym, poskakałam ze słupka ( flyboard) i posiedziałam w jacuzzi.
Jestem teraz taka rozleniwiona.  8)

renia

I fajnie... :D Ta ostatnia dyscyplina mi też się podoba... ;-)

admin

Blackend

Dasna

admin

Cytat: Dasna w 2021-10-12, 11:53:16
Jestem teraz taka rozleniwiona.  8)

W takim stanie się dobrze polecenia wydaje i palcem wskazuje... ;)

Dasna

Wczoraj dzwonili do mnie z Flyboard Polska.  :D Czekają na mnie .  :D

Bardzo miło.  :D
Zaznaczyłam , że w tym roku ostrożniej , bo nie bardzo bym chciała doznać kontuzji. Jednak PC ma dla mnie pierwszorzędne znaczenie. Połamana , tfu, tfu na psa urok, nie wystąpię. :?

admin

Pewnie mają niedobór klientów.  8)

Dasna

Nie wiem jak z klientami, ale razem jestesmy już 3 lata. Razem tez kupilismy buty do latania, więc pewne zobowiazania sa. :D

admin

Na takie "zobowiązania" przy dzisiejszej inflcji nie ma co liczyć... ;)

Dasna

Dzisiaj inauguracyjny lot . Spokojnie , treningowo, bo.....mam ME Masters , więc wolałabym sie nie połamac. Poza tym muszę znowu wzmocnić nogi , bo te dynamiczne schodzenia i wyhamowywanie daje popalić.

Woda cieplutka.  :D
Klienci są. Właściciele motorówek  i to jakich, żrących paliwo jak smoki nie oszczędzaja.  :lol:

Moi znajomi przyjechali pooglądac mnie i stweirdzili "wariatka"  :lol: :lol: