administ
Gość
|
Zgadnijcie, czyj. ))) TwĂłj? Â Â
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
haha - lody robiÄ optymalne i wĹaĹnie mi siÄ skoĹczyĹy - byĹy Ĺmietankowe z owocami leĹnymi piwo czasem mogÄ ale co ja dam radÄ wypiÄ - moĹźe szklankÄ - ale i to moĹźe wystarczy dla uzupeĹniania C - szczegĂłlnie jak dobre Czy ja dobrze Zosiu rozumiem, Ĺźe Ty pijesz piwo w celu uzupeĹnienia witaminy C? Reniu C to byĹo oznaczenie wÄglowodanĂłw, nie wit.C za duĹźy skròt zrobilam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To sÄ
jego sĹowa...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To sÄ
jego sĹowa... Nie, autor nieznany, ale fascynacja falliczna, to od Freuda, bo nam zazdroĹcicie podobno
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To sÄ
jego sĹowa... Nie, autor nieznany, ale fascynacja falliczna, to od Freuda, bo nam zazdroĹcicie podobno Ja na pewno nie... Freud to przewidziaĹ, to podĹwiadome
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Mi to powiewa... Jak powiewa, to trzeba megamajty nosiÄ, aby później furaginu nie ĹykaÄ! Â
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
najpierw sobie w domu posprzÄ
tam pod nadgarstiem podpĂłrka i juĹź prawie nie pamiÄtam Ĺźe byĹ "przepracowany" - jeszcze tylko czasem czujÄ Ale miaĹam przez to dĹuĹźszÄ
przerwÄ od roweru a teraz zimno siÄ robi - jazda na rowerze w kurtce juĹź nie jest tak wygodna wiÄc chyba juĹź zostaĹy spacerki - chyba Ĺźe jeszcze kilka dni sĹoneczno - ciepĹych bÄdzie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A masz gdzie spacerowaÄ? Las? Park? Czy po ruchliwych ulicach Warszawy chodzisz...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
O! Mama z cĂłrkÄ