Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Blade - dziennik treningowy

Zaczęty przez Blade, 2013-01-10, 10:40:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blade

interwały to jednak mocna rzecz ;) po wczorajszych wciągnąłem w siebie literalnie dwa razy więcej niż normalnie - a na wadze 100 g mniej ;) podoba mnie się krótki czas takiego treningu - to samo co z kettlami/crossfitem - w paręnaście minut można się sponiewierać ;)

Dzisiaj dzień luzu, jutro kontrolne 10 km.

Dasna

Blade

Cytat: Dasna w 2014-04-05, 07:23:53
http://www.runmageddon.pl/
Niestety nie, normalnie chętnie ale 12 mam półmaraton u siebie. A 13 jadę do Zgorzelca za moją drużyna koszykarską ;-)
Do Wawy czekam mnie podróż jakoś w czerwcu, Małżonka musi nową służbówkę odebrać, jakby ktoś się chciał w realu ujawnić, to zapraszam na kawę ;-) dają gdzieś w Wawie kawę z masłem? ;-)

Dasna

Cytat: Blade w 2014-04-05, 08:44:04
Cytat: Dasna w 2014-04-05, 07:23:53
http://www.runmageddon.pl/
Niestety nie, normalnie chętnie ale 12 mam półmaraton u siebie. A 13 jadę do Zgorzelca za moją drużyna koszykarską ;-)
Do Wawy czekam mnie podróż jakoś w czerwcu, Małżonka musi nową służbówkę odebrać, jakby ktoś się chciał w realu ujawnić, to zapraszam na kawę ;-) dają gdzieś w Wawie kawę z masłem? ;-)
Ja nie wiem. Może, gdzieś....takie ekstrawagancje. Kawa z masłem. :lol:

A w czerwcu może... :wink:

Blade

Dycha poszła :-) odpukać nic, chociaż był cień bólu w pewnym momencie. Wydaje mi się, że wiem czym jest spowodowany. Żeby nie zapeszyć, popracuję nad tym czas jakiś ;-) tempo niezle, 85% HR, fajnie się biegło :-)

MariuszM

85HR ile to min/km wychodzi?

Blade

Cytat: MariuszM w 2014-04-05, 22:17:15
W tym wypadku wyszło trochę poniżej 6 min/km. Niedospanie cholera wychodzi :-( z tym mam problem ostatnio, pewne problemy natury osobistej i ze spania nici :-(

Blade

Cytat: Blade w 2014-04-05, 22:37:34
Cytat: MariuszM w 2014-04-05, 22:17:15
W tym wypadku wyszło trochę poniżej 6 min/km. Niedospanie cholera wychodzi :-( z tym mam problem ostatnio, pewne problemy natury osobistej i ze spania nici :-(
No dobra, tak dokładnie 82%  ;-) :-D

Blade

Fajnie dzisiaj było :-) 15 minut ciężkiej obwodówki, potem 5 km szybkim marszem. A potem na luźno rower z Młodym na holu ;-) ciepło, słonecznie :-) zaraz lulu, bo rano interwały.

Blade

Cytat: Blade w 2014-04-06, 20:21:33
Fajnie dzisiaj było :-) 15 minut ciężkiej obwodówki, potem 5 km szybkim marszem. A potem na luźno rower z Młodym na holu ;-) ciepło, słonecznie :-) zaraz lulu, bo rano interwały.

Dzisiaj 10 x 200. Fajne tempo, dwuminutowe przerwy między sprintami, tętno ładnie schodziło z ponad 160 do 100-120. Na dzisiaj już luz, pomijając oczywiście drewno ;) Resztę tygodnia zrobię spokojniejszą, jutro jakieś żelastwo, w środę miało być 3-4 x 800, ale zrobię max 3, potem do soboty luz ;)

Blade

Dzisiaj luźny dzień (teoretycznie) rano 5 minut obwodówki, bo spałem dłużej. Ogólnie czuję zmęczenie, po południu czeka mnie drewno jeszcze, więc treningu nie zabraknie. Zastanawiam się, czy nie zakończyć treningu na ten tydzień sauną wieczorną i w spokoju czekać na półmaraton w sobotę.

Dzisiaj tez pójdę na terapię manualną, zobaczymy, co to Pani powie na ten mój ITBS.

Blade

Witojcie,

dzisiaj wygrał rozsądek. Czy dzisiaj pobiegam czy nie to niewiele zmieni, a po całym wczorajszym dniu, drewnie, saunie byłem rano wypompowany.

Po terapii manualnej optymistycznie. Mam okazuje się całkiem nieźle zbudowany gorset mięśniowy, i całą resztę też ;), i nie przemęczając się spokojnie dotrwam do Rzeźnika. Aczkolwiek Pani Jola puknęła się delikatnie w czoło słysząc o tych planach ;) Dostałem fajne ćwiczenia na wzmacnianie newralgicznych rejonów ;) tylko nie wiem, jak dodatkowo dociążyć uda w leżenie na brzuchu ;)

renia

Tak się katować po to, żeby trafić do Rzeźnieka? :shock: :wink:

Gavroche

Pani Jola CAŁĄ resztę sprawdziła? :shock:

Dasna

Blade

Cytat: Gavroche w 2014-04-09, 10:53:37
Pani Jola CAŁĄ resztę sprawdziła? :shock:
no nie całą, zbereźniki ;)

Dasna

RafałS

Cały świat!  :shock: