Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

oldboy

Dzisiaj zamiast biegania było dreptanie. Jak na mnie trochę za dużo, ale z przyjemnością :) https://mapa-turystyczna.pl/route?q=243n,2479n,275n,2438n,243n

Blackend

Fajna wycieczka. Bardzo lubię tamte rejony.  :D

Diogenes z Synopy

Ja z kolei lubię swoje. Dlatego też, wykorzystując niewiedzę proletariatu, iż woda w miarę (dla mnie  :D ) i słońce grzeje, skorzystałem z pływalni darmowej. Fajnie chłodzi. Przejrzyście okrutnie, widać na parę metrów wgłąb. Silne promieniowanie naszej gwiazdy osuszyło mnie w trymiga!  :D

Blackend

Dzisiaj przebiegłem sobie lajtowo dyszkę, bo nie byłem pewny jak z kondycją. Ostatni raz biegałem w zeszły piątek,  bo to w weekenda impreza wpadła, a początek tygodnia od rana do wieczora w robocie. ;)  :D

renia

Dyszka bez zadyszki? :roll: 8)

Blackend

Bez, jestem w formie jakby co. ;)  :D

renia

Czyli imprezy weekendowe Tobie służą... :roll: 8)

RafałS

Ciepło z południa zaciąga, gdyby tak zimą częściej... Dziś słabo jak na dystans, za to z przyspieszeniem na koniec. Dziękuję.  :)

Diogenes z Synopy

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-09-08, 16:53:41
wykorzystując niewiedzę proletariatu, iż woda w miarę (dla mnie  :D ) i słońce grzeje, skorzystałem z pływalni darmowej. Fajnie chłodzi. Przejrzyście okrutnie, widać na parę metrów wgłąb. Silne promieniowanie naszej gwiazdy osuszyło mnie w trymiga!  :D
powtórka. Woda lekko cieplejsza. Dziś było 4 chopaków i częstowali mnie wódką. Dobrze, że nie obrazili się, gdy odmówiłem.  ;-)  + 31 st C  - mają zdrowie  ;-) 

Jarek

Ja bym sie dosiadł .Ale jesteś wybredny  :shock:

Gavroche

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-09-09, 16:34:07
Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-09-08, 16:53:41
wykorzystując niewiedzę proletariatu, iż woda w miarę (dla mnie  :D ) i słońce grzeje, skorzystałem z pływalni darmowej. Fajnie chłodzi. Przejrzyście okrutnie, widać na parę metrów wgłąb. Silne promieniowanie naszej gwiazdy osuszyło mnie w trymiga!  :D
powtórka. Woda lekko cieplejsza. Dziś było 4 chopaków i częstowali mnie wódką. Dobrze, że nie obrazili się, gdy odmówiłem.  ;-)  + 31 st C  - mają zdrowie  ;-) 
Dopiero jutro będą mieć. ;)

Blackend

Jak klina włożą, to jak najbardziej. ;)

Diogenes z Synopy

jeden chciał za mną płynąć, na szczęście posłuchał mnie, aby tego nie robił.   :lol:
Na koniec wsiedli na rower i rozjechali się w swoje strony. Trochę się bujali na tych rowerach. A rowery mają to do siebie, że kluczyków nie można zabrać.      ;-)

Jarek

Zawsze częstują  tych co odmawiają . 8)

Diogenes z Synopy

są jeszcze tacy co mówią:
Co k...  z nami się nie napijesz?:shock:  :lol:
Ale to mniejszość.

Jarek

A to takie ciekawe momenty w życiu ,że trzeba patrzeć z uwagą ,bo może który nogę złamie . 8)

Diogenes z Synopy

Sobota południe. Dziś nikogo nie było, więc po pływaniu 40 minutowym zażyłem kąpieli słonecznej. Na waleta.  :D
Prawie 30 st C, gdzie Ci ludzie są? W bidronkach?  :shock:  :lol:

Jarek

Jak sie rozebrałeś uciekli  :lol:

RafałS

A kysz!  :?
Duchota dzisiaj, ale z wieczora zmieściłem jeszcze 4km w tempie takim se.

Diogenes z Synopy

wczoraj zawody żaglowe były, a dziś wędkarskie.  Te bardziej uciążliwe, bo trzeba uważać, aby przynętą z łódki nie dostać w bańkę. Zwycięzca (50 par) miał złoty medal za 1,2kg ryb. Jak mało trzeba do szczęścia. Gwoździem programu była catering, porządne porcje, dla wielkich chłopów, schabowe jak parasole!  :shock: ;-) 
Woda coraz cieplejsza.  :shock:  :D Pięknie. Kormorany i orły polują intensywnie.