Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Errata.
Ostatnie okrążenie jednak było 1:33 bo stoper lekko spóźniłem wcisnąwszy dokładniej drugim razem już za metą.
Dobry!  :)

renia

Też mi to się coś dziwne wydawało... :roll: 8)

RafałS

Masz babo placek, jak to mówią.  :)

RafałS

Ciepło, cieplej, najcieplej. Pierwszą pszczołę  :roll: dziś z domu uwolniłem. 12C, bieżnia jeszcze nieogarnięta, krzywa. Tchu... tchu jeszcze brak, acz 20:51/4km tu mnie od zeszłego roku nie było.  :)

Gavroche

Zimno tam u was.
Ja wczoraj pomaszerowałem 12km to od 3km się pociłem jak myszka. :D
Co prawda teraz dużo ważę, bo prawie 98kg, ale odprowadzanie ciepła przy 25 stopniach już jest nie teges.

RafałS

Ale to po zmroku  8) . W dzień też koło >20C. No ale mnie tak z -2 kilo wystarczy do opty-opty top formy :lol: bo dawno tak ciężutki nie byłem.  :)

Blackend

W weekenda otwieram sezon biegowy, ale to dopiero jutro. ;)

Maniek

Ja chyba też się wezmę, w końcu.  Bo mnie kolano przestało nasuwać, ale to dopiero po wizycie u akupunkturzysty. Coś tam z niego igłą wyciągnał, i przeszło.

administ

:shock:
Ale ponoć bieganie jest bardzo niezdrowe, bo młody kwach kiedyś propagował... ;)  :?

Blackend

Dokładnie, no ale coś z tych nudów trzeba robić. ;)

Blackend

Sezon biegowy otwarty. Na razie mała 20 minutowa przebieżka na rozgrzewkę, a z czasem będzie godzinka biegu.  8)
Nie popełniam już tego błędu i nie zaczynam od pełnego dystansu, bo potem miałem przez dwa, trzy dni kolana zabetonowane - głupie to było i tyle.  :lol:

Gavroche

Słusznie i naukowo. 8)

RafałS

Przyznam nie spodziewałem się, a jednak... Gratuluję otwarcia. :wink:

Blackend

:lol:
No nie jest jeszcze aż tak źle, odsuwam dziadzienie jak najdalej tylko potrafię. ;)

RafałS

Ale chyba nie w tą stronę?  :wink:
3 tygodnie wiosny, temperaturka wieczorna iście letnia, 15C. A ja 4km/21:13. Tak żeby nie rozpędzać za bardzo się bo i tak nie ma olimpiady w tym roku.  8)

administ

Dziś bym się bryknął na rundkę rozruchową, ale pada... ;)
Nie znoszę tego początkowego "zakwasu", bo połamie człowieka na dobre i zaś tylko ból...  :? ;)

Gavroche

Daj spokój, marsze też spoko, i takie dostojne, a nie brykać jak ten młody koziołek. ;)

administ

Ale marsze za mało "miażdżą" krwinek czerwonych w podeszwach...  :? ;)

Gavroche

Przy Twojej wadze, fakt. ;)