Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Cytat: renia w 2010-09-26, 17:39:35
Cytat: Radzio w 2010-09-26, 16:48:02

Blackend, a nie pomyślałeś czasem, że nick "Czarnykoniec" może się niefortunnie kojarzyć.  :roll:   

Zależy kto o jakim końcu myśli... :roll:  :lol:

Ja niestety nie myślę ....................... ktoś starszy był przede mną w kolejce po rozum ( mam na to dowody ;) ) i ........................................ myśli teraz podwójnie :D

renia

:lol: No ładnie.. :roll: Chcesz być teraz zwolniony z myślenia? Usprawiedliwienie poproszę..inaczej to będzie Twój black end.. :lol: :wink:

Blackend

Cytat: Radzio w 2010-09-26, 16:48:02
Blackend, a nie pomyślałeś czasem, że nick "Czarnykoniec" może się niefortunnie kojarzyć.  :roll:                  Przecież tyle osób uczy się angielskiego........ :)

No faktycznie może się źle kojarzyć. Wtedy byłem w trakcie lektury cos tam o kosmosie ;) i miało być czarna dziura czy cos w tym guscie ale to wskazywałoby na płec żeńską i jakos takos wyszło mi blackend bez głębszej ideologii  :lol:

Radzio

Cytat: Blackend w 2010-09-26, 18:57:49

No faktycznie może się źle kojarzyć. .....

Jednym źle, innych nieźle ................. ;) :) Ja naprawdę jestem daleki od poprawiania. Po prostu uległem atmosferze "opieki okulistycznej" ;) :). Ot słabość charakteru. :D :D

Blackend

Cytat: Radzio w 2010-09-26, 20:18:06
Ja naprawdę jestem daleki od poprawiania.

No wiesz  :shock: wcale tego tak nie odebrałem - jest dobrze, a jak palne trzy po trzy to bardzo proszę poprawić!  8)

Radzio

Cytat: Blackend w 2010-09-26, 20:26:56
Cytat: Radzio w 2010-09-26, 20:18:06
Ja naprawdę jestem daleki od poprawiania.

No wiesz  :shock: wcale tego tak nie odebrałem - jest dobrze, a jak palne trzy po trzy to bardzo proszę poprawić!  8)

Pewnie że teraz już wiem :). Przynajmniej nie będę musiał aż tak mrużyć oczu, choć z drugiej strony  :roll: ... porady okulistki w zakresie mrużenia oczu ..................................

A pro po, doczytałem że masz kłopoty z kolanem. Próbowałeś konsultować to z okulistką? Bo "sporo" użytkowników tego forum w różnych przypadkach tak radzi .................... :lol:

Blackend

Cytat: Radzio w 2010-09-26, 20:42:41
Próbowałeś konsultować to z okulistką?

Jeszcze chodzę - czekam az samo przejdzie ;)

Radzio

Radzio

Dziś biegałem w deszczu 5km/32min- prawie jak jesienna kąpiel w jeziorze ;). Trochę było ślisko, ale za to jak się stawy skokowe powzmacniały. :)

renia

Na wzrok nie zaszkodziło... :roll: :wink:

Radzio

Cytat: renia w 2010-09-28, 23:08:15

Na wzrok nie zaszkodziło... :roll: :wink:

O nie, stanowczo nie. 8) Z dobrze poinformowanych źródeł dowiedziałem się, że okulistki w sytuacjach wyjątkowych używają pecety  :shock: ................... dla poprawy wzroku.   :lol:

renia

:lol: .. a okuliści nie?  :roll: ..tylko okulistki.. :shock:

Radzio

Cytat: renia w 2010-09-28, 23:17:38
:lol: .. a okuliści nie?  :roll: ..tylko okulistki.. :shock:

8) Nie wiem, Zonia i RTS nic nie wspominali o okulistach :D :D :D

renia

Ja raz byłam u okulisty i obyło się bez pensety.. :lol: ..

Radzio

Cytat: renia w 2010-09-28, 23:31:46

Ja raz byłam u okulisty i obyło się bez pensety.. :lol: ..

:roll: .................................................... może to był optyk. Oni są podobni- można się pomylić. :D :D :D :D  ............................ zwłaszcza kiedy się słabo widzi. ;)

renia

.. :lol: ..tego to już nie jestem pewna. On wyglądał tak.. :shock: chyba optykulista to był.... :lol:

Radzio

Cytat: renia w 2010-09-29, 20:54:18
.. :lol: ..tego to już nie jestem pewna. On wyglądał tak.. :shock: chyba optykulista to był.... :lol:

Różnica między nimi jest niewielka, ale jednak jest, bowiem optyk to ten, który na zimę mchem okna optyka.............  8)

renia

Tam nie było okna - więc nadal nie wiem. Ale miał okulary, to to musiał być okulista jednak... 8)

Zonia

Poczułam się wywołana do tablicy  :lol:w kwestiach :) okul...opty, z optykiem nie mam doświadczeń, a okulista też nic mi nie wpychał...do oka :shock:
To kto to w końcu był ?
Tak, czy siak, wzrok znacznie mi się poprawił, ale za to okularkom się coś popsuło, bo jakieś takie zamglone widzenie przez nie  :P

Radzio

Jeśli miał okulary to  :roll:.............. to :roll:................ okularnik?  :shock: