Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zonia

Cytat: Radzio w 2010-09-29, 21:09:01
Jeśli miał okulary to  :roll:.............. to :roll:................ okularnik?  :shock:

miał taki jeden, duży okular  :shock:

Radzio

Cytat: Zonia w 2010-09-29, 21:14:44

miał taki jeden, duży okular  :shock:

Okularnik, to pewne. :) :)

Iga

Przeprosiłam się ze swoją skakanką i już dziś na początek poskakałam sobie 10 min.Najgorsze pierwsze 5 min,a na dodatek po przerwie,ale później już łatwiej.Pewnie dojdę do pół godzin.,no i 100 brzuszków do tego i czuję się rewelacyjnie :) Tego było mi potrzeba,bo ostatnio chyba trochę zaczęłam gnuśnieć,a jak mawiał Tomasz Kwaśniewski ;gnuśnienie jest najgorsze (czy coś w ten deseń) i tak w istocie jest,więc się szybko wzięłam za siebie  8) żeby nie zgnuśnieć do cna .

Zonia

A ja nie wiem jak się robi brzuszki  :?

Iga

Cytat: Zonia w 2010-09-30, 12:37:59
A ja nie wiem jak się robi brzuszki  :?
Normalnie;raz,dwa,trzy i "jedziesz" dalej,aż do 100  :lol:
Pierwszy lepszy link;
http://www.repka.pl/Sylwetka/Nowosci/Jak-cwiczyc-brzuszki-.aspx  ;)
Ja natomiast robię takie skłony,by palcami u rąk dotknąć stóp :P

Zonia

Iga

Cytat: Zonia w 2010-09-30, 13:47:13

O rany! Zupełnie inaczej sobie te brzuszki wyobrażałam  :lol:
To teraz Zoniu, jak już wiesz,to jedziesz z tym koksem  8)

RTS

Cytat: Iga w 2010-09-30, 12:28:42
...Tego było mi potrzeba,bo ostatnio chyba trochę zaczęłam gnuśnieć,a jak mawiał Tomasz Kwaśniewski ;gnuśnienie jest najgorsze (czy coś w ten deseń) i tak w istocie jest,więc się szybko wzięłam za siebie  8) żeby nie zgnuśnieć do cna .
O gnuśnienie dzisiaj łatwo  :( . Poza biochemią. 10 Hz  częstotliwość pracujących mięśni, przyjemna rzecz  :) z resztą przewija się chyba też w prądach selektywnych i podobno wyróżnia w naturze. Dla mnie przyjemniejsze od samego wysiłku jest takie specyficzne zmęczenie wysiłkiem fizycznym.

Iga

Cytat: RTS w 2010-09-30, 14:12:10
Dla mnie przyjemniejsze od samego wysiłku jest takie specyficzne zmęczenie wysiłkiem fizycznym.
Kurcze,mam to samo :) Zawsze mówię po takim fizycznym wysiłku,że przyjemnie się zmęczyłam,a jak mnie bolą mięśnie na drugi dzień (kilka dni temu miałam tak po 200-stu brzuszkach),to odczuwałam
przyjemny/zdrowy
ból mięśni :)

WojciechS

Nom, a mnie ostatnio zwiodczaly posladki, ale dzis pojade sobie kupic wrotki, kask ochronny, nakolanniki, nalokietniki, napiersniki i jeszcze co trzeba będzie. City bedzie moje, ze o jedrnosci nie wspomnem...  :wink:

Iga

Cytat: WojciechS w 2010-09-30, 14:23:30
Nom, a mnie ostatnio zwiodczaly posladki, ale dzis pojade sobie kupic wrotki, kask ochronny, nakolanniki, nalokietniki, napiersniki i jeszcze co trzeba będzie. City bedzie moje, ze o jedrnosci nie wspomnem...  :wink:
Daruj sobie te wszystkie ochraniacze,niepotrzebny wydatek,za to kup sobie zgrzewkę piwa,wsadź do plecaka i dajesz czadu ;) A pupcię będziesz miał jędrną,jak niemowlak  :lol: ,ale co twarzy tego nie mogę zaręczyć  :lol:

RTS

Cytat: WojciechS w 2010-09-30, 14:23:30
Nom, a mnie ostatnio zwiodczaly posladki...
Wyznanie na miarę pięćsetnego posta.  :)

WojciechS

Nom, a co z celulitisem? Wrotki pomogom?

WojciechS

Ten będzie 502!  :D

Iga

Cytat: WojciechS w 2010-09-30, 14:31:04
Nie znam się na celulitach,ale przypuszczam,że tak.Gdyby jednak nie pomogły, to tutaj masz specyfik;
http://tvmarket.pl/masc_krem_na_cellulit_cellulitis-78300-p.html   :mrgreen:
Wrotki generalnie są super na mięśnie nóg i pośladków :P

RTS

Czy pomogą? Sprawdź i nie zapomnij opowiedzieć.

renia

Jeśli masz rozstępy po dziecku, to też pomogą...

WojciechS

Nom nie zdecydowalem jeszcze, czy wrotki, bo może rolki som lepsze?

RTS

Cytat: WojciechS w 2010-09-30, 14:42:17
Nom nie zdecydowalem jeszcze, czy wrotki, bo może rolki som lepsze?
"WojciechuS" czy ktoś ci się na konto włamał?  :)

WojciechS

A skąd!
To wszystko przez toksyczne dzieciństwo!  :?