Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

RTS

Cytat: Iga w 2010-11-19, 22:01:32
W wieku 35 lat stanęłam na rękach i się trochę na nich przeszłam.  :D :lol: To chyba po tych ćwiczeniach dzisiejszych,po tym rozciąganiu między innymi.
Pamiętam,jak niedawno miałam taką blokadę,a dziś nic,zero. :D Tak jak za starych dobrych czasów. :D Muszę to oblać.  :lol:
Tez bym tak chciał. Mowa o oblewaniu oczywiście...  :twisted: i o chodzeniu na rękach ale tego drugiego w domu nie będę próbował bo wnet coś zniszczę w otoczeniu...  :)

Iga

Cytat: RTS w 2010-11-19, 22:27:01
...i o chodzeniu na rękach ale tego drugiego w domu nie będę próbował bo wnet coś zniszczę w otoczeniu...  :)
:lol: Mój mąż właśnie mi mówił,bym, nie zniszczyła żyrandola,ale potem przyznał,że stanęłam pięknie. :D A to znaczy,że na pewno pięknie,bo mój mąż raczej mi nie słodzi ot tak sobie.  :lol:

Radzio

Rocznica to rocznica ;)  11km po lesie, ale tylko trzy "trafione" kałuże  8)- "skryły" się liśćmi. Może to kogoś zainteresuje ;), "trafień" dokonałem tylko jedną nogą  :o, druga pozostała przez cały dystans w zasadzie sucha.  :roll: :D :D

Iga

Ja wyruszyłam na poszukiwanie jakichś ćwiczeń na pośladki,bo żem schudła po całości,po wczorajszych i w sumie przedwczorajszych wojażach i znalazłam takie fajne ćwiczenie.  8);
http://www.youtube.com/watch?v=SNRWLauN9EM
W ogóle widzę,że dziewczyna ma bardzo fajne,interesujące filmiki.Można sobie coś wybrać.  8)

renia

Mi ostatnio nie chce się biegać, za to wykonuję ćwiczenia na mięśnie brzucha. Brzuszki, nożyce i takie tam..

renia

Cytat: Radzio w 2010-11-20, 11:14:01
... druga pozostała przez cały dystans w zasadzie sucha.  :roll: :D :D

No to jutro lepiej do biegania ubierz jednego kalosza.. 8)

Radzio

Cytat: renia w 2010-11-20, 19:15:26

No to jutro lepiej do biegania ubierz jednego kalosza.. 8)

Jutro pobiegnę tą samą trasą ........................ tyłem ;) :D

renia

No to weź lepiej ubierz obydwa kalosze.. :lol:

Radzio

Nie ubiorę, bo "szamani" na jutro sugerują dzień bez deszczu. :D :D

renia

Jednak pogoda potrafi pokrzyżować plany.. :lol:

Radzio

Cytat: renia w 2010-11-20, 20:26:54

Jednak pogoda potrafi pokrzyżować plany.. :lol:

Oby  :D

Radzio

Nie mogłem sobie odmówić ;) 12km rekreacyjnego biegu w dodatku w towarzystwie słońca :) :)

Ziemia w lesie nie przyjmuje już wody, bo większość kałuż została. To troszkę utrudnia poruszanie się po ścieżkach, więc mimo pogodnego dnia spacerowiczów mniej.

Radzio

Dzisiaj temperatura w mojej okolicy była dodatnia, a to w zupełności wystarczy by "zaznaczyć" swoją obecność na trasach biegowych. I choć wiatr  wyraźnie stał się bardziej przenikliwy to utrzymałem długość trasy (12km), a tylko skróciłem czas (57min) biegu-                      żeby nie zmarznąć. :)

Radzio

Ganiam po leśnych ścieżkach i ani jednego dzika od końca lata nie wypatrzyłem. Ślady ich bytności są ............... może nie zorientowały się, że zmiana czasu była. :) :)
Dzisiaj 12km bez przeszkód. ;) :)

renia

No to w końcu dowiedziałam się po co Ty tak po tym lesie ganiasz.. :roll: Ty po prostu na dziki polujesz.. :shock: ..biedne dziki.. 8)

Radzio

Cytat: renia w 2010-11-24, 22:45:21
No to w końcu dowiedziałam się po co Ty tak po tym lesie ganiasz.. :roll: Ty po prostu na dziki polujesz.. :shock: ..biedne dziki.. 8)

Gdybym był głody ..............................................  :D :D :D

renia

Ale mam nadzieję, że jak coś odstrzelisz, to się podzielisz.. 8)

Iga

Cytat: Radzio w 2010-11-24, 22:59:54
Cytat: renia w 2010-11-24, 22:45:21

Gdybym był głody ..............................................  :D :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=e8asmM0msr4  :mrgreen:  :lol:

Radzio

Albo "urzęduję" w lesie o innych porach niż dziki, albo ................................  :shock: ktoś był głodny. ;) :)
Mrozek lekko utwardził grunt, który jest piaszczysty. No teraz to się śmiga.  :lol: :lol: :lol: :lol:
Ponieważ np. Blackend zgłaszał jakiś czas temu "problemy" biegowe dołożyłem dziś sobie wynik do okrągłych 15km- żeby Go zachęcić. ;) :) :)

Radzio

Chciał nie chciał, dopóki jest taka pogoda nie odmawiam sobie ............... :D 12km/1h12min :)