Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Daniel

Nie sądzę, żeby kawa miała jakiś większy wpływ. Tylko cukier w kawie oddziałowuje na metagolizm w sposób znaczący.

renia

Dzięki. Ja piję na szęście bez cukru... :D

Dasna

5 km całkiem dobrym tempem i nową trasą przez stadninę koni. Niebo pięknie wygwieżdżone, lekki wiatr, spokojnie. I wreszcie znowu ćwiczenia na dworze .  :D

renia

Nie boisz się sama o tej godzinie biegać? No chyba, że nie byłaś sama... :roll:

Dasna

Sama biegam, lubię zresztą sama biegać. :wink: Okolicę znam. Nie boję się.

renia

:D to dobrze...ja jestem bardziej tchórzliwa... 8)

Dasna

To może biegaj z Donkiem ?  8) :lol:

renia

Z tym idiotą... :shock: :lol: on jak zobaczy kota to go na smyczy nie utrzymam... :shock: :lol: :lol: :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2012-03-27, 21:50:45
Z tym idiotą... :shock: :lol: on jak zobaczy kota to go na smyczy nie utrzymam... :shock: :lol: :lol: :lol:
To super :D , ale Cię pogoni. :lol: :lol:

renia

Wolę w dzień sama biegać. Dzisiaj też biegałam...tylko nie pytaj o długość trasy...  8)

Dasna

Cytat: renia w 2012-03-27, 21:50:45
Z tym idiotą...
A w ogóle to o psie rozmawiamy? :roll: :mrgreen: Imię Donek jest takie popularne. :lol: :lol:

renia

:lol: nie wywołuj wilka z lasu... :twisted: :lol: :lol: :lol:

Dasna

Nie , no Reniu to może być wielki zaszczyt. Ostatecznie pobiegniecie tak ramię w ramię, noga w nogę i jeszcze jakaś reformę wymyślicie. :lol: :lol:

renia

:lol: :lol: :lol: nie wierzę rudym... 8) :lol: :lol: :lol:

renia

Dasna, Ty mnie dalej nie prowokuj bo za dużo napiszę...i nasz Donek się na mnie obrazi... 8) :lol: :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2012-03-27, 22:01:59
nasz Donek się na mnie obrazi... 8) :lol: :lol:
Który? :roll:  Przecież i ten i ten to nasz, Polak . A obaj chyba rudzi. :lol: :lol: :lol:

renia

...ale tylko jeden zszedł na psy... :( :lol: :lol: :|

Dasna

Cytat: renia w 2012-03-27, 22:06:20
...ale tylko jeden zszedł na psy... :( :lol: :lol: :|
:lol: :lol: :lol: