Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Daniel

Od momentu gdy mi się przegrzała, to przestałem z niej korzystać, aby całkiem nie nawaliła. Korzystają z niej domownicy i przy mniejszym obciążeniu jakoś dalej pracuje.

Radzio

Przegrzałeś bieżnię!?!  :shock: To już późną jesienią byłeś w niezłej formie. ;) :)

Radzio

Z prywatnej korespondencji...

"...Szanowni Biegacze, uczestnicy 7. Półmaratonu Warszawskiego!

Z radością informujemy, że zainteresowanie udziałem w 7. Półmaratonie Warszawskim przerosło nasze najśmielsze oczekiwania. Spodziewaliśmy się 5,5-6 tysięcy uczestników, tymczasem na ponad dwa tygodnie przed startem zarejestrowało się już ponad 8 tysięcy osób. A wciąż zapisują się nowe. Cieszy nas to niezmiernie i już teraz chcielibyśmy podziękować Wam za zaufanie...."

Półmaraton, ...  :roll: ... w połowie mi się chce- a w połowie nie! Półmaraton- znaczy półwybór, znaczy trudny wybór. Znaczy nie będę towarzyszył temu stadu- dla zdrowia. ;) :)

Radzio

Adamie!   :lol:

Cytat: adampio w 2012-03-09, 16:17:24
Radzio, jak Boga kocham, krotko i na temat, prosze. Nie musisz komentowac kazdej wypowiedzi. Tu nie ma punktow za odpowiedz. :lol:

Metoryka nie retoryka jest nasza sila!!! :lol:

Znikam stamtąd bez szemrania!  Użyłeś poprawnego klucza i żebyś zbyt długo nie główkował- przeprosiłem.  8)
Próbowałeś zatrzymać kiedyś rozpędzony parowóz?  :lol: :lol: :lol:

Mariusz! ;)

Cytat: MariuszM w 2012-03-09, 16:24:01
...
Pamiętaj "Jak się nie ścigasz nikt Ciebie nie dogoni" Liroy  :lol: 8)

Ty wiesz!!!  8)

Radzio

Deszcz.
Przyszła pora na deszcze. Znowu zmuszony jestem zdjąć skarpetki, ponieważ bieganie w mokrych skarpetkach i butach to już lekka przesada.
Same, mokre buty wystarczą.  :)
11km, z czego około 500m w towarzystwie ... "amazonek" na koniach. :D

renia

Nie stratowałeś ich? 8) :lol:

Radzio

78 kilo? Jak?
Ale mijając je, jeden z koni aż przysiadł na zadku, o mały włos nie zsadzając "amazonki" z siodła (była równie zaskoczona jak koń).
Bowiem ja niezdarnie na palcach biegam. ;)
Przywitałem je i z lekką kpiną(to nawyki z tego forum ;)) zauważyłem- "Taki duży, a się boi".
Nikt nikomu krzywdy nie zrobił. ;) :D

renia

Do jady konnej trzeba mieć końskie zdrowie...Ja bym się bała. Moją córę raz koń zrzucił i teraz ona też się boi... :(

Dasna

Po nocnej podróży 4 km mocnego tempa wystarczy. I tak ciężko mi się biegło. Jak się wyśpię będzie weselej. Ale i tak już fajne warunki. śniegu , lodu nie widać, nie słychać. :D

administ

A u mnie jeszcze szutry za mokre.
Za tydzień może dojdą.

Daniel

Dzisiaj już wiosennie w krótkich spodenkach, bez kurki i wkładek zimowych. Pojawili się biegacze i rowerzyści, ale więcej widziałem dzisiaj saren.

Blackend

Cytat: Dasna w 2012-03-11, 19:27:27
śniegu , lodu nie widać, nie słychać. :D

No własnie :( Prawdopodobnie w zeszłą sobotę zakończyłem sezon narciarski -  w prognozach długoterminowych są dodatnie temperatury w nocy (a one są najistotniejsze)
Ale na otarcie łez, rozpoczyna się sezon biegowy  :D

Dasna

Przyjemne 4,5 km , powietrze przyjazne do biegania. Potem ćwiczenia na świeżym powietrzu i lodowato-gorący prysznic. Nareszcie norma. :D

renia

Cytat: Blackend w 2012-03-12, 19:56:11
Cytat: Dasna w 2012-03-11, 19:27:27
śniegu , lodu nie widać, nie słychać. :D

No własnie :( Prawdopodobnie w zeszłą sobotę zakończyłem sezon narciarski...

Jeszcze będzie sezon na narty wodne... :D jakies dobre, nieprzemakalne byś mógł sobie kupić... :lol:

Blackend

Na wodnych jeszcze nie miałem okazji śmigać :( ale chętnie bym spróbował  :D Kto wie, może kiedyś?  :roll:

renia

Mi się ten sport podoba, ale spróbować bym nie chciała... 8)

Blackend

Czemu nie? Ja bym poszedł na pierwszy ogień ;)

renia

Ale to jest trochę głupie, bo jak bym upadła, to by mnie mna sznurku ciągnęli... :lol: :lol: :lol: aż by motorowka wyhamowała. Nie dziękuję...Postoję... :lol: :lol: :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2012-03-12, 21:41:32
Ale to jest trochę głupie, bo jak bym upadła, to by mnie mna sznurku ciągnęli... :lol: :lol: :lol: aż by motorowka wyhamowała. Nie dziękuję...Postoję... :lol: :lol: :lol:
przecież puściłabyś sznurek ?  :roll: Chyba.... :lol: :lol:

renia