Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Cytat: admin w 2013-01-07, 19:29:06
:shock: :shock: :shock:
To jeszcze większe BRAWO!  :D
Dziękuje, ale to na razie nieśmiała próba powrotu do biegania. :wink: Po kontuzji człowiek nabiera pokory. :lol:

Dasna

Cytat: MariuszM w 2013-01-07, 19:33:52
Jakby napisał Radzio. Sztachnąłem trochę spalin w mieście na dystansie.. kto by liczył :) Zajęcy, saren, mchów ni  widu, za to kostki brukowej oraz chodnikowej pod dostatkiem. Ciemno wszędzie, cicho wszędzie miły wieczór będzie.  ;)
:lol: :lol: Fauna w postaci kostki brukowej też ciekawa. A przynajmniej nie czmychną przed Tobą. :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2013-01-07, 19:51:04
Cytat: renia w 2013-01-07, 19:33:16
Cytat: Dasna w 2013-01-07, 19:25:14
W terenie. :D

I jak się teraz czujesz? Nic nie boli?
Nie, nic. Zobaczymy jutro. Wracam tez, do moich pryszniców gorąco-lodowatych, ale tez zaczynam od części dystalnych. Pomalutku.

Za żadne przeręble się na razie nie bierz... :wink:

Dasna

Radzio

Przysypało, przymroziło i ... "orzeszek" jakby twardszy jest do zgryzienia. ;) :lol: :lol:

Dasna

Dziś spokojnie , znowu z wkładkami silikonowymi i akcentem na śródstopie 2,5 km dość szybkiego biegu. Cisza, ciemno, wiaterek trochę zacina, mrozek -2 st,C. Prysznic ciepło -zimno i jest good. :D :D

Blade

Cytat: Dasna w 2013-01-09, 19:32:00
Dziś spokojnie , znowu z wkładkami silikonowymi i akcentem na śródstopie 2,5 km dość szybkiego biegu. Cisza, ciemno, wiaterek trochę zacina, mrozek -2 st,C. Prysznic ciepło -zimno i jest good. :D :D
A ja dzisiaj 1,5 na nartorolkach - takich z kijkami ;) coraz lepiej mi idzie, chchociaż czasami muszę wyglądać jak pajac, kiedy łapię równowagę ;) wczoraj było 2,5 biegu. Ograniczenie dynamicznych ćwiczeń z dużymi ciężarami skutkuje brakiem dyskomfortu kolana. Więc przez jakiś czas w ręce brał będę tylko dwie szesnastki ;)

MariuszM

Cytat: Blade w 2013-01-09, 20:25:22
A ja dzisiaj 1,5 na nartorolkach - takich z kijkami ;) coraz lepiej mi idzie, chchociaż czasami muszę wyglądać jak pajac, kiedy łapię równowagę ;) wczoraj było 2,5 biegu. Ograniczenie dynamicznych ćwiczeń z dużymi ciężarami skutkuje brakiem dyskomfortu kolana. Więc przez jakiś czas w ręce brał będę tylko dwie szesnastki ;)
Tylko okłady z młodych..., tylko z młodych.... mogą przyśpieszyć rekonwalescencję  ;)  :twisted:

Blade

Cytat: MariuszM w 2013-01-09, 20:29:00
Cytat: Blade w 2013-01-09, 20:25:22
Tylko okłady z młodych..., tylko z młodych.... mogą przyśpieszyć rekonwalescencję  ;)  :twisted:
Wszystko fajnie, tylko co na to małżonka? Jeszcze gdyby receptę miał mi kto wypisać... a tak?  Po złości obie nogi mi połamie ;)

MariuszM

Brak zaufanego lekarza? ;)
Oczywiście nie namawiam do złego, tylko do rekonwalescencji :P :D

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2013-01-09, 20:59:24
Brak zaufanego lekarza? ;)
Oczywiście nie namawiam do złego, tylko do rekonwalescencji :P :D
Nie ważne czy młode czy stare, ważne, że ciepłe i jędrne.
Mam kolegę masażystę, wiem co się zaleca :lol:

MariuszM

Cytat: Gavroche w 2013-01-09, 21:03:25
Cytat: MariuszM w 2013-01-09, 20:59:24
Nie ważne czy młode czy stare, ważne, że ciepłe i jędrne.
Mam kolegę masażystę, wiem co się zaleca :lol:
A koleżanki masażysty na liście znajomych "nie posiadasz" przypadkiem?  :lol: :D

MariuszM

koleżankę masażystkę

Radzio

Cytat: MariuszM w 2013-01-07, 19:33:52
Jakby napisał Radzio. Sztachnąłem trochę spalin w mieście na dystansie.. kto by liczył :) Zajęcy, saren, mchów ni  widu, za to kostki brukowej oraz chodnikowej pod dostatkiem. Ciemno wszędzie, cicho wszędzie miły wieczór będzie.  ;)

By napisał tak:
Dzisiaj, podczas biegu, zainteresował mnie psi trop- samczy trop. ;) :lol:
Piesek był rasy niewielkiej, ale trafiał tylną łapą w ślad przedniej perfekcyjnie. Można rzec, że tylne łapy biegły po ubitym. :D
Ja też skorzystałem z tego, bo wróciłem w podobny sposób.
Ślad w ślad, jedyna różnica to "rysunek" moich pazurów był skierowany w przeciwnym kierunku, ale prawie nie było tego wdać :lol: ;)

Blade

Cytat: MariuszM w 2013-01-09, 21:12:34
koleżankę masażystkę
Teraz dopiero zdałem sobie sprawę, jak bardzo potrzebuję masażu ;)

MariuszM

Cytat: Blade w 2013-01-09, 21:25:08
Cytat: MariuszM w 2013-01-09, 21:12:34
koleżankę masażystkę
Teraz dopiero zdałem sobie sprawę, jak bardzo potrzebuję masażu ;)
Zaproponuj/zasponsoruj  żonie kurs masażu ;P Moja koleżanka, masażystka robiła rewelacyjny masaż twarzy. Normalnie odpływałem :) Inne, klasyczne masaże również były OK :D

Radzio

Aaaa! To o takie "niedobory" młodym ludziom chodzi. Masażu im trzeba. :lol:  Pieszczot! "Pieszczot im trzeba"- chciałem napisać. ;) :D

Radzio

Cytat: admin w 2013-01-10, 09:16:44
Polityka forumowa jest następująca: jeśli "admin" zauważy nieobyczajne zachowanie, to grzecznie prosi o zmianę postawy.
Ale od długiego czasu nic takiego się tu nie wydarzyło.
Najprościej więc jest założyć sobie własny wątek i ...  8)
Ciekawie pisać.  :D

:lol:
Ciekawy, własny wątek pt."BIEGANIE" założył toan- on to dopiero biegał. :D
I choć dziś nieobecny, to jednak wątek żyje.  :lol: ;)

Dasna

Dzisiaj 3km w błocie, kałużach. Pięta , tfu, tfu nie boli. :D
Moja przyjaciółka co prawda zganiła mnie, że znów biegam , ale ja na razie ani na fitness ani na siłownię nie mam czasu. A ona trenowała akrobatykę sportową to lubi fitness a ja tak sobie. Zresztą ostatnio po fitness miałam naderwane więzadła i chcieli mnie zapakować w gips, więc, nie.
Dzisiaj miałam pojeździć na rowerze , ale cały dzień to tu, to tam, to znowu tu... i na koniec najwygodniej pobiegać.  :lol: