Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: admin w 2013-01-23, 10:02:46
A nie sprawdzają w butach podeszw zimowych?  :wink:

Jeszcze prędkość mierzą i alkomat podają... 8) :lol:

Blackend

Prędkość bardzo prosto zmierzyć, wystarczy zmusić do obowiązkowego noszenia GPSu ;)

RafałS

Jak się dobrze pędzi to nawet GPS nie pomoże http://youtu.be/D3jWlocjKVI?t=11s  :)

Radzio

Cytat: Blackend w 2013-01-23, 17:22:36
Prędkość bardzo prosto zmierzyć, wystarczy zmusić do obowiązkowego noszenia GPSu ;)

Najpierw trzeba zmusić do obowiązkowych składek na utrzymanie tego, no!...GPS'u. ;) :lol:
Tu bardzo pomocni będą przyszli właściciele pracowników, bo sami chętnie zapłacą. Np. w takim celu odczyt z GPS'u- 2min postoju. Ocena- zatrudniony sika, ale ma problemy z prostatą. Działanie- prośtamol i potrącić z poborów, albo ograniczyć wydawanie napojów. ;)

Blackend

Jeżeli ktoś jest właścicielem pracownika, to faktycznie moze tak kazać, ku uciesze tego zniewolonego, bo tacy uwielbiają, gdy się za nich decyduje ;)

Radzio

Przynajmniej się nie zgubi, bo to przecież gwarant długiego życia jest. ;) :D

Blackend

Do 70-ki, a potem sam poprosi o eutanazje ;)

Radzio

I wypadałoby żeby sam za nią zapłacił. ;) W końcu po coś zarabia. :D

renia

Blackend

Ale prawdziwe  :D

renia

...do bólu... :?

Dasna

Dzisiaj przyjemne 2 km w świeżym śniegu. Mogłam i dalej , tak czuję. :D Potem brrr zimny prysznic :( i gorący też  :D.

MariuszM

U mnie pękło 7-8 km, aż zgłodniałem :) czas zajrzeć do lodówki :)

MariuszM

I zajrzałem,ale 1h później :)  :lol:

Zyon

gdzie wy biegacie? U mnie wszystko zasypane, przejsc sie 100 metrow to sie mozna zmaczyc nie mowiac o bieganiu
Work Buy Consume Die

Blade

Cytat: Zyon w 2013-01-24, 08:23:32
gdzie wy biegacie? U mnie wszystko zasypane, przejsc sie 100 metrow to sie mozna zmaczyc nie mowiac o bieganiu
ja na podwórku ;) duże, bo razem z teściami - dookoła jest 100 metrów, biegnę kółko, 5 razy przewracam oponę w jedną stronę, 5 w drugą, potem następne kółko i tak dalej ;) i kilometr tak robię ;)

MariuszM

Nie wiem jak na wschodzie,ale na zachodzie większość chodników jest odśnieżona. ;) :)
A te nieodśnieżone dobrze wpływają na siłę mięśni nóg i równowagi (błędnik)  :)

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2013-01-24, 11:48:01
Nie wiem jak na wschodzie,ale na zachodzie większość chodników jest odśnieżona. ;) :)
TAK!
Tak jak fenomenalne bieganie po piachu.
Podobno wszechidol Erni z pakerni tak biegał :lol:

MariuszM

Ja tam lubię pobiegać po górkach niczym Vuelta a Espana, nachylenia 10-25% 100-200m dobrze można glikogen wypalić :P

Zyon

Cytat: Gavroche w 2013-01-24, 12:30:30
Cytat: MariuszM w 2013-01-24, 11:48:01
TAK!
Tak jak fenomenalne bieganie po piachu.
Podobno wszechidol Erni z pakerni tak biegał :lol:

Kiedys dawnno temu w czasach czarnio bialej tv, kiedy brusomania panowala lecial film o treningach Bruce'a, bylo tam wbieganie na schody i zbieganie z obciaznikami na nogach, iscie jaroszowe

podobno brus sie nabawil urazu kregoslupa robiac dzien dobry i sie wyleczyl mostkai
Work Buy Consume Die