Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: Anulka177 w 2016-03-22, 22:09:30
Masz rację: JEŚLI JEST SIĘ KONSEKWENTNYM  8)

Mnie ostatnio coraz lepiej się to udaje. Pisanie o ćwiczeniach mobilizuje do nich... :D

Anulka177

Znam to z autopsji  :D

administ

To dziwne, bo dla przykładu piszący o zdrowiu przeważnie są chorzy! ;)
I nic z tego pisania się im nie poprawia!  :? 

Blackend

Bo z biernego przepisywania nikomu się jeszcze nie polepszyło. ;)

administ

Anulka177

Bo to nie piszący, a czytający mają zdrowieć  8)

RafałS

Dziś wieczór 10 okrążeń/19min. i trochę rozciągania - jak zwykle. Jeszcze wdech przez nos bo chłodno, ale i tak już lekko na plusie.  :)

administ

Tak, pogoda robi się coraz sposobniejsza do rozpoczęcia sezonu, ale jak zwalczyć tego straszliwego "lenia'? ;)
Dam wkrótce radę.  8)

Anulka177

Ja to bym pobiegła choćby i teraz! Ale w taką pogodę nie ma mowy!  :?

renia

Tutaj jest pogoda w sam raz do biegania. Ale mam inne plany... 8)

RafałS

Cytat: admin w 2016-03-26, 09:37:36
Tak, pogoda robi się coraz sposobniejsza do rozpoczęcia sezonu, ale jak zwalczyć tego straszliwego "lenia'? ;)
Dam wkrótce radę.  8)
Np. na inspirację trafić.  :wink:

administ

Nie wiem, gdzie są buty do biegania, ale jak poproszę to się pojawią, więc tylko powyżej dziesięciu stopni Celsjusza i chęci, czyli wkrótce... ;)

Anulka177

Niestety, ja będę musiała kupić buty do biegania, bo mi stopa schudła i lata w bucie, zamiast trzymać się prosto  :?

Jarek

Cytat: Anulka177 w 2016-03-26, 18:57:52
Niestety, ja będę musiała kupić buty do biegania, bo mi stopa schudła i lata w bucie, zamiast trzymać się prosto  :?
O boże  :shock:,do ortopedy szybko trzeba :shock:

matuVet

U mnie podobnie - stopa schudła tylko teraz jest właśnie idealnie - buty nareszcie nie obcierają. Niestety Siadła mi rzepka i chwilowo bieganie/rower czekają :(

renia

Nic na siłę... :roll: ja się tego trzymam i nic mi nie wysiada... 8)

Anulka177

Faktycznie Reniu, ty dbasz o swoje rzepki, nie ma mowy o kontuzjach  8) :lol:

administ

Może o rzepki tak, ale cedry to inna historia... ;)

Anulka177

Cytat: matuVet w 2016-03-26, 19:22:09
U mnie podobnie - stopa schudła tylko teraz jest właśnie idealnie - buty nareszcie nie obcierają. Niestety Siadła mi rzepka i chwilowo bieganie/rower czekają :(

Uuuuu, to bida!  :? Rower niewskazany przy takiej kontuzji? Ponoć najmniej obciąża kolana  :roll:

renia

Cytat: admin w 2016-03-26, 20:59:43
Może o rzepki tak, ale cedry to inna historia... ;)

Kilka zostało... :? chyba polski klimat im nie służy... 8)