Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Anulka177

Cytat: Blackend w 2016-04-16, 19:07:41
:D
Jest coraz szybsza, bo ma coraz dłuższe nogi.  :shock: ;)  :lol:
Tylko się cieszyć  :D

Blackend

Trzeba od małego zachęcać do sportu.  8)

RafałS

Na wieczór miało być 5km, ale rozmyśliłem się i w zamian dziesiąte okrążenie przyspieszyłem ile tam jeszcze mogłem. Poza tym trochę rozciągania i wskoki na murek.  :roll: :-)

Blackend

Przepiękne bezchmurne niebo więc żal byłoby nie skorzystać, tym bardziej że Starszak nie próżnuje i biega po Kufsteinie - do mostka i z powrotem, a wczoraj było nawet za mostek.  :shock: ;)
Teraz są idealne temperatury do biegania i nie ma jeszcze tego natrętnego bzyczącego tałatajstwa. ;)

administ

W zasadzie, to już tylko lenistwo mnie powstrzymuje przed rozpoczęciem sezonu, no i wiele innych spraw... ;)  :?

Blackend

A bo z wiekiem te sprawy coraz cięższe są. ;)

RafałS

No dobra 5km zaliczyłem, tempem dla dziadków bo senny jestem... :)

renia

Dziadzieje się... :? 8)

RafałS

Cytat: renia w 2016-04-22, 22:12:47
Dziadzieje się... :? 8)
Pobiegać sobie!  :lol:

renia

Mnie się nie spieszy... 8)

RafałS

Dziś 10 rundek/20 minut sobie podreptałem. Zimno, ale już bezwietrznie. Podobno miało coś wiać, ale raczej z innego pasa. Ja tylko po wewnętrznym dreptam pozostałe to dla profesjonalistów bardziej, a na moim jestem w miarę bezpieczny.  :wink:  :D

RafałS

Dziś to samo  :) . Nie zdążyłem w dzień nic z repertuaru siłowego wykombinować, zostało tylko to bieganie na wieczór. Zimno się porobiło i deszczowo, bywa. :)

Anulka177

W taką pogodę to mnie nikt, za żadne pieniądze nie namówi na bieganie. Czekam na słońce :D

administ

Mnie nikt nie musi namawiać nawet przy innej aurze, bo mam jeszcze lenia na bieganie...  :?

Blackend

No i ten nadmiar spraw na głowie, że ciężko w nocy oczy zmrużyć. ;)

administ

I same ważne informacje! ;)

Blackend

Anulka177

Słońce wylazło dziś w końcu, to sobie pobiegałam. Wiatr zimny wiał, ale się nie poddałam, pół godzinki na dobry początek.  :)

renia