Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: Anulka177 w 2016-03-26, 20:57:42
Faktycznie Reniu, ty dbasz o swoje rzepki, nie ma mowy o kontuzjach  8) :lol:

Dzisiaj były dwa spacery. Jeden po lesie, drugi, wieczorny po okolicy...Tak, żeby niczego nie nadwyrężyć. Orbitreka dzisiaj potraktowałam po macoszemu... :? 8)

administ

Cytat: renia w 2016-03-26, 21:13:01
Cytat: admin w 2016-03-26, 20:59:43
Może o rzepki tak, ale cedry to inna historia... ;)

Kilka zostało... :? chyba polski klimat im nie służy... 8)

Jasne, stepowacenie Kaszub, bo się woda gruntowa obniża... ;)

renia

Coś takiego ponoć jest...  :roll: i ruchome piaski...  8) :wink:

Blackend

Daleko się te cedry przesunęły? ;)  :lol:

matuVet

Cytat: Anulka177 w 2016-03-26, 21:00:03
Cytat: matuVet w 2016-03-26, 19:22:09
Cytat: Anulka177 w 2016-03-26, 18:57:52
Niestety, ja będę musiała kupić buty do biegania, bo mi stopa schudła i lata w bucie, zamiast trzymać się prosto  :?
U mnie podobnie - stopa schudła tylko teraz jest właśnie idealnie - buty nareszcie nie obcierają. Niestety Siadła mi rzepka i chwilowo bieganie/rower czekają :(

Uuuuu, to bida!  :? Rower niewskazany przy takiej kontuzji? Ponoć najmniej obciąża kolana  :roll:
Czas chyba odkurzyć karnet na basen - na mnie najlepiej działa woda ;) No i niestety będę się musiał wybrać do jakiegoś lekarza czego bardzo nie lubię...

renia

Cytat: Blackend w 2016-03-26, 23:55:14
Daleko się te cedry przesunęły? ;)  :lol:

Niestety tak. Większości nawet nie widać... :? 8)

administ

Blackend

No fakt, klimat im wybitnie nie sprzyja. ;)  :lol:

Anulka177

Nie chcę się chwalić, ale ja dziś ponad 7 km przebiegłam- przeszłam  8) Wzięłam ze sobą kijki i to był strzał w dziesiątkę, raźniej się szło! Pogoda- coś pięknego! Dawno na taką czekałam :D
Po drodze znalazłam zdechłego borsuka i rozjechaną żabę :? Skąd żaba o tej porze roku? :roll:

renia

Admin mówił, że już są w mrowiskach... 8) :lol:

Anulka177

A, to może ta akurat wyszła z mrowiska i nieszczęście ją spotkało  :( 8)

renia

:? 8) Też zaraz ruszam z mojego "mrowiska", ale będę uważać... 8)

Anulka177

W drodze na cmentarz tym bardziej bym uważała  8)

renia

Wróciłam żywa... :lol: Ale ludzi tam dzisiaj sporo... :roll:  A i cmentarz szybko się "rozrasta"... :?

RafałS

Prawda, ładnie dzisiaj. Można się opalać.  8)

Jarek

Cytat: renia w 2016-03-27, 17:21:47
Wróciłam żywa... :lol: Ale ludzi tam dzisiaj sporo... :roll:  A i cmentarz szybko się "rozrasta"... :?
Ludzie uwielbiają cmentarzyska ,bo można się pokazać z dobrej strony .Zawsze ich pełno ,jak wiedzą że będzie pełno  :lol:

oldboy

Cytat: Anulka177 w 2016-03-27, 15:28:11
Nie chcę się chwalić, ale ja dziś ponad 7 km przebiegłam- przeszłam  8) Wzięłam ze sobą kijki i to był strzał w dziesiątkę, raźniej się szło! Pogoda- coś pięknego! Dawno na taką czekałam :D
Po drodze znalazłam zdechłego borsuka i rozjechaną żabę :? Skąd żaba o tej porze roku? :roll:
Na dzisiejszym spacerze żab to widziałem ze sto z czego większość była w parach. Strasznie skupione są na robocie bo nie ruszą się nawet gdy robią to na środku ścieżki :)

Anulka177

A, to wszystko jasne, wyłażą z mrowisk na randki  8) :lol:

RafałS

Standardowo na wieczór kilka km. Dla zdrowia oczywiście.  :)

Blackend

Czuję w kościach, że na weekenda wybiorę się do lasu.  :D