Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Coraz cieplej wieczorem, niechciało mnie się biegać, ale kilka km zmieściłem. Na koniec pierwszy w tym roku skok do piaskownicy, z miejsca, obunóż - 292cm.  :)

renia

:shock: Nie wierzę... 8) :lol:

RafałS

Cytat: renia w 2016-04-02, 21:20:03
:shock: Nie wierzę... 8) :lol:
Właściwie to 292,5. Na dziś wystarczy.  :)

renia

Teraz to co innego... :D :wink:

administ

Jak pod wiatr, to spoko... ;)

Blackend

Blackend

Sezon 2016 rozpoczęty.  :D
Kondycyjnie było super ale już znam swój organizm na tyle aby schować ambicje do kieszeni i pobiegłem tylko 3 km.  8)
Nie pomyliłem się, bo pod koniec zacząłem już czuć więzadło w lewym kolanie, ale spoczko dobiegłem z mocnym finiszem do końca.  :D
W lesie dużo ludzi, zamiast przed tv siedzieć, to się wałęsają pod nogami, ale co zrobić jak las jest wspólny, a i na biegnącą sikorkę też przyjemnie spojrzeć. ;)

grenis

Cytat: Blackend w 2016-04-03, 14:22:58
Sezon 2016 rozpoczęty.  :D
Kondycyjnie było super ale już znam swój organizm na tyle aby schować ambicje do kieszeni i pobiegłem tylko 3 km.  8)
Nie pomyliłem się, bo pod koniec zacząłem już czuć więzadło w lewym kolanie, ale spoczko dobiegłem z mocnym finiszem do końca.  :D
W lesie dużo ludzi, zamiast przed tv siedzieć, to się wałęsają pod nogami, ale co zrobić jak las jest wspólny, a i na biegnącą sikorkę też przyjemnie spojrzeć. ;)

Hehe, to juz wiem skad ten finisz  :lol:

Blackend

administ

Nie powiem, żeby pogoda nie sprzyjała inauguracji sezonu, ale ja jeszcze troszeczkę poczekam! ;)  :lol:

renia

Aż więcej sikorek się zleci... :roll: 8)

Blackend

To najlepszy doping na udany finisz. ;)

administ

:lol:
I klata do przodu... ;)

Blackend

Żeby wypukłości wyrównać. ;)

administ

Bo równo jest pięknie - ;)

Diogenes z Synopy

Ja tylko  2 km. W tempie średnim 2km/h.   Wpław.  Bez finiszowania.  Sikorki nie widziałem, foczkę jedną.  ;-)  Żadne więzadło mnie nie bolało.   :shock:  :lol:

RafałS

Pluszcz jesteś, po dnie biegłeś?

Diogenes z Synopy

machałem nogami jak żaba  :lol:  . Mniej się męczą ręce.

RafałS

Ja lubię nogami jak żaba i na plecach jak foka.  :)

RafałS

Dziś 11 okrążeń na rozbieganie po wczorajszych przysiadach. Idę pływać w mojej za krótkiej wannie.  :wink: