Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Nie zmarzłeś? Taka zimna woda, trochę byłoby szkoda utopić się w niej...... :roll: :lol:
tfu, tfu, tfu... 8)

Diogenes z Synopy

człowiek jak się wody nie napije to nie utonie. Ja nie pijam wody z jeziora  ;-)  . Woda jest ciepła, ale  ciii , bo nikt jeszcze o tym nie wie   :)

RafałS

4km wieczorkiem. Niby nie jest jeszcze gorąco ale jednak takie dystanse lepiej zimą. Skok do piaskownicy z miejsca chyba nieźle: 293cm w drugiej próbie.  8)

Diogenes z Synopy

a ja na zderzenie czołowe płynąłem dziś z łabędziem. Zanosiło się, że mi nie zejdzie z drogi, ale spękał  ;-)   . Płynąłem akurat koło jego wyspy. W deszczu zresztą, bo zaczęło w trakcie padać. Ale to akurat nic nie przeszkadzało.

renia

Córa parę dni temu płynęła ze znajomymi kajakami i łabędź ich zaatakował (prawie 8)) miał/a młode i chciał/a ich bronić. Córa mówiła, że bała się trochę... 8)

Diogenes z Synopy

też o tym pomyślałem, gdy byłem blisko. Na wszelki wypadek pohuczałem na niego groźnie  ;-)    . Przygrzałbym mu bojką pomarańczową w razie czego  ;-)

renia

Ale jesteś... :shock: 8)

Chociaż z nimi nie ma żartów... https://www.youtube.com/watch?v=JMfcT_aj5v0  :shock: :lol:

Blackend

Diogenes z Synopy

:lol:
typowe miastowe lemingi  ;-)

Diogenes z Synopy

dziś już nawet nie chojrakowały te łabędzie. Cała trójka spieprzała w podskokach, gdy napłynąłem koło ich wyspy.  ;-)  .

Anulka177

Tak, akurat.....  8) :lol:

RafałS

Do łabędzi trzeba jakoś tak - Hhhhhyyyyyy (sycząco). Wiem bo jeden w stawie z takim sykiem do psa podpływał więc spróbowałem tak samo i działało odpychająco.  :lol:

Diogenes z Synopy

ja tak ryczałem, charcząc  - tak jakbym 3 paczki fajek dziennie palił. Działa  ;-)

Gavroche

Samiec łabędzia potrafi uderzeniem skrzydła zabić psa lub złamać kość udową mężczyzny, na szczęście zwierzęta nie są głupie i najpierw ostrzegają wyraźnie. :D

Diogenes z Synopy

cios niczym Adamek  :shock:  . Udam jutro, że nie słyszałem o tym   ;-)

Gavroche

Diogenes z Synopy

CytatAtak na człowieka ma miejsce najczęściej w momencie, gdy przekroczy on granicę terytorium lęgowego i zbliży się do rodziny z pisklętami na małą odległość
taki gupi to ja nie jestem. ;-)   Nawet sroka potrafi zaatakować człowieka broniąc gniazda.

renia

A Niemcy nie potrafią żon obronić przed uchodźcami... :?

RafałS

Dziś sporo betonów i asfaltów, ale właśnie sobie odbiegałem. Kilka km truchciku i 400m. zmieszczone pomiędzy innych biegaczy w minutę kilka sekund  8) . Na koniec kilka wskoków na murek na zajechanych udach.  :P

RafałS

Dziś tak dla podtrzymania 4km/19:40, ciężutko.  8)