Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Diogenes z Synopy

w weekendy jest przegrane, gdy jest ciepło. Trzeba slalomem między wariatami na ślizgaczach. I odwracać się czy na głowę nie wjadą. Dziwne  :roll:, tyle miejsca na środku jeziora, ale ... tam nikt nie widzi jak umi jeździć na skuterze. Płoszą ptaki, normalnie dzicz.  Nie ptaki.
Ratunkiem jest popływanie do 8:00 rano. To jeszcze lemingi śpią.

Blackend

Jest tak piękna pogoda, że z przyjemnością pobiegałem po lesie.  :D
Ale sarenek, ani sikorek nie było.  :? ;)  :lol:

Diogenes z Synopy

dziś łabędzi nie było. Nie było nikogo.

(http://images75.fotosik.pl/653/f88d5c542d9628f2med.jpg)

z 22 st C woda. Z 16 st powyżej wody. Po co siedzieć na powietrzu?  :shock:   :lol:

Gavroche

Za Tobą jakieś zgrabne cztery babeczki stoją. ;)

Maniek

Diogenes z Synopy

dziś to łabędź sam do mnie przypłynął nieproszony. Stanął na łapach i zaczął do mnie gadać - kky, kky!  jakoś tak.  :roll: Chyba karmią go bo był mniej niż 1 metr ode mnie. Przegoniłem go, bo tymi skrzydłami mi koło nosa machał. Na płytkiej wodzie. Szkoda, że nie miałem aparatu.  Woda dziś zimniejsza.  Ale to dobrze, bo się człowiek nie zgrzeje  ;-)

Jarek

RafałS

U mnie na bieżni nie da się pływać. Dziś tylko przysiady z obciążeniem + trochę drążek no i 4km. Bez większego wysiłku bo homeostazy więcej.  8)

RafałS

Pod wieczór 10 okrążeń/19:20. Dość dobrze się biegło bo obiadu właściwie nie jadłem, tylko trochę węglowodanów i tłuszczu za dnia. Szkoda że 400m. dziś nie próbowałem. Do następnego razu...  :)

Bobby

Lepsze jest biegać 3 razy w tygodniu na beta-oksydacji przez 20 - 30 minut czy HIIT przez 12 minut 2 razy w tygodniu?

RafałS

Pewnie zależy.
Ja dziś 4km ze zmianami tempa i urozmaiceniami. Potem trochę naskoków... takie tam pół godzinki.

Blackend

Dzisiaj jest super pogoda do biegania, więc skorzystałem coby później nie żałować. ;)

renia

Trzeba "odpracować" piwo na meczu... 8)

Blackend

No właśnie piwa nie ma, tylko woda gazowana z lodówki.  :? ;)  :lol:

renia

To co zrobisz? Oglądasz Krzyżaków? 8) :lol:

Anulka177

Nie ma piwa- nie ma meczu  8) :lol:

Blackend

Zawsze mogę wstać i iść do sklepu, ale mnie się nie chce, a nie ma kogo wysłać.  :? ;)  :lol:

Anulka177

No, ja też już nie mam kogo wysłać  :(

Blackend

No ale to chwilowy wyjazd, więc wkrótce znowu będzie gwarno.  :D

administ