Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Anulka177

Dziś dla odmiany siłownia i basen, bo mrocznie i deszczowo na dworze. A woda w basenie nie byle jaka, śmierdząca chlorem, tylko ekskluzywna, z jonami srebra była....  :shock: 8)

Diogenes z Synopy

Afrodyta kapała się w mleku kozim ?  Przebita została  ;-)  Chyba jeszcze jakieś suple są koloidalne czy coś.... i pełnia szczęścia  ;-)

Anulka177

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-02-21, 21:04:09
Afrodyta kapała się w mleku kozim ?  Przebita została  ;-)  Chyba jeszcze jakieś suple są koloidalne czy coś.... i pełnia szczęścia  ;-)
O, teraz moda jest wielka na to srebro koloidalne, ludzie je piją, do oczu wlewają, do uszu, nacierają się nim, a ja mogłam pić do woli, cały basen pełen srebra!!!  8)

RafałS

Wieje, ale cieplucho się zrobiło, koło 7C będzie. Wieczorem tylko 10 rundek spokojnie. Będzie dalej ciepło to może coś szybszego się popróbuje...

Anulka177

Taki piękny wieczór, a mi coś siły odjęło dziś! Ledwo się dotoczyłam do domu po marnych dwóch km, czasu nawet nie będę wspominać!  :( Wczorajsze srebro mi zaszkodziło, czy co?  :roll:

renia

Syn dzisiaj biegał i mówił, że przy dużym, chłodnym wietrze źle mu się biegało... :?

administ

To on się chce rozchorować? :roll: ;)

RafałS

Cytat: Anulka177 w 2016-02-22, 19:28:22
Taki piękny wieczór, a mi coś siły odjęło dziś! Ledwo się dotoczyłam do domu po marnych dwóch km, czasu nawet nie będę wspominać!  :( Wczorajsze srebro mi zaszkodziło, czy co?  :roll:
Srebro ciężkie jest.

RafałS

Cytat: renia w 2016-02-22, 19:30:54
Syn dzisiaj biegał i mówił, że przy dużym, chłodnym wietrze źle mu się biegało... :?
Zapytaj czy biegł pod czy z, a może i to i to.  :lol:

renia

Cytat: admin w 2016-02-22, 19:53:18
To on się chce rozchorować? :roll: ;)

Nie chodzi do klubu na piłkę nożną, to tak od czasu do czasu biega. Taką trasę ma ok 5 km.

renia

Cytat: RafałS w 2016-02-22, 19:55:23
Cytat: renia w 2016-02-22, 19:30:54
Zapytaj czy biegł pod czy z, a może i to i to.  :lol:

:lol: Gdyby biegał tylko w jedną stronę, to by tak szybko nie wrócił... :?  8)

Anulka177

Może mu bokiem zawiewało  :roll:

RafałS

Albo z góry. To przytłacza.  :wink:

renia

Oby mu to bokiem nie wyszło... :? :wink:

renia

Takie geny... 8) Teraz jest pandemia łysienia, zwłaszcza u młodych mężczyzn, a i dziewczyny mają coraz słabsze włosy. Tak te geny zgłupiały w ostatnich dekadach... :? 8)

RafałS

Hmm, hmm... Cały dzień lało, chyba nie pobiegam dziś.

Anulka177

Mi szyję powykręcało i też nie pobiegam  :( Niby szyją się nie biega, ale jednak... wczoraj mnie musiało przewiać  :?

administ

Biegam od wielu lat, ale nigdy zimą, bo "zdrowie" już nie to... ;)  :lol:

Gavroche

Bo bieganie to w Afryce wynaleźli, zimą nie wolno. :D