Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Nie da się pisać, trzymając kciuki... 8) :lol:

RafałS

Cytat: renia w 2017-03-12, 19:49:14
Nie da się pisać, trzymając kciuki... 8) :lol:
U mnie się da.

renia

Dałoby się ale niewygodnie... :lol:

RafałS

Kiedyś tak pisano, na maszynach.

renia

Kiedyś, to mnie na świecie nie było... 8) :lol: Mój Tata taką w pracy miał. Lubiłam na niej pisać... 8)

RafałS

Cytat: renia w 2017-03-12, 20:22:01
Kiedyś, to mnie na świecie nie było... 8) :lol: Mój Tata taką w pracy miał. Lubiłam na niej pisać... 8)
Moja mama też miała, nawet jedną zablokowałem wrzucając do środka spinacz do papieru i były problemy z szefostwem. :|

renia

Ale byłeś urwisem...  :? 8) :lol:

RafałS

Cytat: renia w 2017-03-12, 21:58:27
Ale byłeś urwisem...  :? 8) :lol:
Każdy był, tylko nie każdy się przyzna.  :wink:

renia

I o to biega... 8) :lol:

RafałS

Tylko 10 okrążeń/ czas nieistotny bo w połowie negocjacje gdyż za późno przyszedłem. Dałem się zamknąć i doszedł mi jeden płotek do pokonania  :) . Ogólnie trudno bo jeszcze sobie żułem gumę więc pilnowałem żeby się w język nie ugryźć. Z drugiej strony czasem lepiej się ugryźć niż coś głupio palnąć.  :roll: :wink:

administ

:lol:
Ale czasem jest wygodnie głupio palnąć... ;)

RafałS

RafałS

W dzisiejszym odcinku 4km/20:18 + m.in. seryjki ze sztangą. Tzn. leżącą bramką. Ostatnia faza, wyprost klata - nad głowę. Odpowiednik może 40kg.  :|

RafałS

10 okrążeń m.in. Mocno wieje. Skołowany jestem...  :|

RafałS

No ufff, kilka ostatnich km i dobiegłem do wiosny. Na razie w sennej atmosferze, wolno, wybudzam się...  :wink: :)

RafałS

Dobry Wieczór. Słabo jak na marzec. Temperatura tak bliżej zimy niż wiosny, na minusie. 5km. Dziękuję!  8)

RafałS

Powietrze coraz przyjemniejsze. Kilka km. tempem mieszanym wystarczy mi na dziś. Za dużo węgla sypnąłem.  8)

renia

Piękne powietrze, piękny wieczór, piękny spacer. Idziemy wolno, bo nigdzie się nie spieszymy... 8) :lol:

RafałS

10C/10okrążeń/19:33/Siostro! Tlen!  :wink:
Wystarczy na dziś bo wcześniej poszły przysiady jednonożne w podparciu z obciążeniem i trochę rowerowania. 8)

renia

Cytat: RafałS w 2017-03-31, 21:53:53
10C/10okrążeń/19:33/Siostro! Tlen!  :wink:
............................................

...może jeszcze basen... :roll: 8)