Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

vvv

Cytat: RafałS w 2018-07-14, 20:40:00Przedwczoraj rower. 40km z przeprawami wzgórzami itd. Kurę żem prawie rozjechał. Stała przy jezdni. Zobaczyła mnie ze 3 metry przede mną. Gdy byłem na metr to rzuciła się pod koło, na drugą stronę jezdni. Upiekło jej się na styk bo minimalnie zdążyłem przydusić hamulca.  8)

Kura na jezdni jest nielegalna, chyba, że to kura bażanta, wtedy kierowca pojazdu jest tym bardziej nielegalny im bliżej kury.

:mrgreen: :wink:

RafałS

Dziś nie biegam. Na koszach mam odpitolone. 15 wolnych pod rząd celnych zaledwie to rekord tego sezonu, którego było niewiele. Kosz wyższy, wymagający (3,15?). Najważniejsze że oddziadziałem się na dziś dziś.  :)

administ

Ale jutro, jutro! ;)

RafałS

Cytat: admin w 2018-07-20, 20:41:39
Ale jutro, jutro! ;)
A co takiego?  :lol:
No dobrze, pomyślę...  :wink:

madre

Niektórzy to pewnie uznają dzień za stracony jeśli zmarnują szansę aby usprawiedliwić się przed światem z naturalnej potrzeby lenistwa.
:lol:

RafałS

Pełnia letniego, wieczornego powietrza  :) . 4km/21:18 na dziś wystarczyć musi. Ale jutro...  8)

administ

Pełnia wieszcząca kolejny koniec świata przypada dopiero na 27-go lipca.  8) ;)

Blackend

Akurat na weekend, nie może być w poniedziałek?  :? ;)

administ

Nie, krwawy Księżyc wzejdzie i koniec... ;)

administ

Świetnie tak kolejny koniec świata zaliczać...  8)

Blackend

Cytat: admin w 2018-07-23, 10:06:28
Nie, krwawy Księżyc wzejdzie i koniec... ;)

W takim razie chrzanić to, idę do domu. ;)

administ

Ale przed końcem świata zdałoby się jeszcze parę flaszeczek i nie tylko zaliczyć... ;)

Blackend

Co jeszcze, z puszki?  :shock: ;)

RafałS

Czas nagli. Po nas choćby potop. Pisie działaj...  :twisted: :wink:

administ

Blackend

Anulka177

W zeszłym tygodniu mój kuzyn wziął udział w ultramaratonie biegowym, trasa liczyła 240km po górach (Bieg 7 szczytów) niestety nie dał rady i musiał zejść z trasy na 164 km bo na podeszwach zrobiły mu się ogromne pęcherze. Zwycięzca obleciał trasę w 30h 22min.  8)