Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Chyba dyrektorzy mieli jakieś talony na zakup dużego fiata. 8) :lol:
Wiem, że mojej kierowniczki mąż, który był dyrektorem PKS-u, wylosował talon na cztery lata czekania na fiata 125p
(po cenie fabrycznej).
To była najgorsza opcja, najlepsza to był rok. 8) :lol:

renia

Cytat: admin w 2019-11-04, 13:28:44
:shock:
Czerwona nomenklatura! ;)

A teraz jest tęczowa... 8) :lol:

admin

A to zależy z której strony oko przystawiają... ;)

RafałS

Ziemia zmoczona, ciemno, 0C, przebieżka listopadowa nr 1. Cztery km/czas nielepszy niż ostatnio. Może w grudniu... Po południu?  8)

madre

Może zaczekać do wiosny,
może w okolicach wyborów prezydenckich, będzie wtedy cieplej,
może w maju, pewnie ziemia się osuszy do tego czasu,
a może w połowie miesiąca?

RafałS

Po kolei. Wiek, masa, preferencje?

vvv

Cytat: RafałS w 2019-11-30, 12:45:20
Po kolei. Wiek, masa, preferencje?

no to się wykarzę w zapbawie kręcenia wszystkiego wokół alkoholu ...

- "Również 18-letnia jest Johnnie Walker Gold Label"
- netto 10g/kg
- bez lodu jest prościej napisać.

8)

vvv

słownik się nie wykazał, chyba zostanie wykarany, wykarzony, wykorzeniony i przeinstalowany
8)

RafałS

Witam w grudniu, po południu. Późnym popołudniem, że tak powiem.
Dzień nadzwyczaj ciepły, a wieczorem szybkie wychłodzenie. To też powietrze całej pary nie zmieściło i mgłą wytrąciło. Ale jako rzekłem - tak zrobiłem i 4km popędziłem. W czasie zaklęte nielepszym.  8)

Blackend

Ja mam przerwę zimową, ale za to na wiosnę... ;)

RafałS

Wiosna była dziś, ale rozumiem bo sam zimuję ( i to pomimo jesieni  :lol: ) akurat.  :wink:

Blackend

Trzeba przeczekać, bo nigdy nie wiadomo kiedy mrozy od ruskich nadejdą. ;)

RafałS

Póki co widać że omijają.  8)

Blackend

Bo nastała Dobra Zmiana. ;)

admin

Właśnie, ruskim węglem palą na opór, a polski na hałdach czeka na ruskie mrozy!  :? ;)

Blackend

Bo to jest właśnie sprawiedliwość społeczna w wykonaniu Dobrej Zmiany - czyli dotacja do zachodnich elektryków, które będą na ruskim węglu jeździć.  8)
No i jak tu nie lubić tych pożytecznych idiotów z perspektywy naszych sąsiadów?  :lol:

RafałS

Do niedawna wiedziałem tylko że obecny nierząd polski to rząd pilnujący interesów ukraińców, usarian, israelitów. A tu się okazuje że dobra zmiana dba jeszcze o ruski i w ogóle zachodni interes. Tylko na polakach polin rzecz jasna.

Blackend

Niestety ale socjalizm to degeneracja i nawet podstawowy produkt spożywczy do spożywania drożeje. ;)

RafałS

Przybieżeli do Bet... A tu mokro, podeszczowo oczywiście. W sam raz na przebieżkę świąteczną. 0+ i 4km/czas lepszy lecz nie mówię hop bo do domu daleko... :wink:

admin

Co za pech, że przestałem biegać!  :?
To tak pięknie rozwesela mózg, ale kąpiel w zimnej wodzie, to już narkomania.  :D