Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Już zbieram na odprawę jak na ścięcie pójdę ;)  :lol:

Dasna

Cytat: Blackend w 2013-09-15, 18:39:44
Cytat: Dasna w 2013-09-15, 18:29:52
Ja po wczorajszych ćwiczeniach czuję "0". Jakbym nie ćwiczyła w ogóle. Ani bicepsa, ani pleców. :roll:

To może czas na zmianę trenera, bo nie daje juz rady? ;)
Nie ma takiej opcji. B.fajny, rozsądny trener.

Dasna

Cytat: Blackend w 2013-09-15, 18:54:03
Ojej, masz problemy w pracy? :roll: Co się stało? :(

Dasna

Cytat: Dasna w 2013-09-15, 19:53:42
:shock:  :? Nie skumałam. Na odprawę. Aaaa. Jestem po podróży. :?

Dasna

Tak, linki działają OK.

Radzio

Cytat: Dasna w 2013-09-15, 20:05:34
Cytat: Dasna w 2013-09-15, 19:53:42
:shock:  :? Nie skumałam. Na odprawę. Aaaa. Jestem po podróży. :?

Nic się wobec tego nie stało. :D

Dasna

Kurka wodna jestem po "polskim" treningu. :shock:

Pojechałam na siłownię na rowerze co by nie jeździć tam i być rozgrzana , ale gdzie tam . 10 min. bieżna a potem trening obwodowy z 4 serie po 15 powtórzeń.  :shock: :lol:
O w mordę. Jeszcze trener pokrzykiwał na mnie , ćwiczymy ćwiczymy. :lol: Nie odpoczywamy. Potem 15 min. czegoś takiego jak jazda na rolkach a później rower 10 min. A później to zwis ozora do pół brody i koniec ćwiczeń. :lol: No, ale przyjechałam na rowerze to i na rowerze wracałam. Ale już odpoczęłam.  :D

administ

No ślicznie, ale ten polski trener jakieś taki, jak kapral w armii?  :shock:  :wink:

Dasna

Cytat: admin w 2013-09-16, 15:43:54
No ślicznie, ale ten polski trener jakieś taki, jak kapral w armii?  :shock:  :wink:

:lol: To ten wygląda na boksera.  Jurij to taki grzeczny, cichy a ten nasz pogonił mnie do boju. :lol: Ale też uważny i sympatyczny.

administ

Płaci człowiek i jeszcze go poganiają!  :shock:  :wink:

Dasna

Cytat: admin w 2013-09-16, 15:48:14
Płaci człowiek i jeszcze go poganiają!  :shock:  :wink:
:lol:
No właśnie płacę , żeby mnie solidnie pogonili.  :lol:

administ

Co to się wyprawia!  :shock:  :wink:  :lol:

Gavroche

Cytat: Dasna w 2013-09-16, 15:39:38

Pojechałam na siłownię na rowerze co by nie jeździć tam i być rozgrzana , ale gdzie tam . 10 min. bieżna a potem trening obwodowy z 4 serie po 15 powtórzeń.  :shock: :lol:
O w mordę. Jeszcze trener pokrzykiwał na mnie , ćwiczymy ćwiczymy. :lol: Nie odpoczywamy. Potem 15 min. czegoś takiego jak jazda na rolkach a później rower 10 min. A później to zwis ozora do pół brody i koniec ćwiczeń. :lol: No, ale przyjechałam na rowerze to i na rowerze wracałam. Ale już odpoczęłam.  :D
Jeśli lubisz to ok, ale moim zdaniem prócz palenia kalorii i zniechęcenia takie ćwiczenia nic nie dają.
Cztery obwody, na ilu, ośmiu stacjach po 15 powtórzeń?
Do tego aeroby z jęzorem na brodzie?
Jaki jest cel takiego treningu na, których, trzecich zajęciach?
To nie do Ciebie, tylko do trenera :lol:

Dasna

Cytat: Gavroche w 2013-09-16, 15:57:40

Jeśli lubisz to ok, ale moim zdaniem prócz palenia kalorii i zniechęcenia takie ćwiczenia nic nie dają.
Zgadza się 8 stacji (nie wiedziałam , że tak to się nazywa).
W tym klubie to pierwsze zajęcia. Ale powiedziałam trenerowi , że jestem już wytrenowana. :lol:
Zniechęcić mnie ciężko. Jak już zaczęłam to tak szybko się nie poddam.

Przejrzałam też domowy sprzęt. Mamy z Młodym ciężarki i sztangę z odważnikami.

administ

Cytat: Dasna w 2013-09-16, 15:56:55
http://www.perlasport.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=67&Itemid=14
W tym klubie ćwiczę. :D

No co to za klub!  :shock:
Jak jeszcze w aktualnościach nie podali, że ten pierwszy trening odbyłaś...  :wink:

Dasna

Cytat: admin w 2013-09-16, 16:08:18
Cytat: Dasna w 2013-09-16, 15:56:55
http://www.perlasport.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=67&Itemid=14
W tym klubie ćwiczę. :D

No co to za klub!  :shock:
Jak jeszcze w aktualnościach nie podali, że ten pierwszy trening odbyłaś...  :wink:
:lol: :lol: Czerwony dywan i szampana.

administ

Ale widzę, że całkiem fajnie w tym klubie.
Miłe, uśmiechnięte twarze, do tego!  :D

Gavroche

Cytat: Dasna w 2013-09-16, 16:02:56
Cytat: Gavroche w 2013-09-16, 15:57:40

Zgadza się 8 stacji (nie wiedziałam , że tak to się nazywa).
W tym klubie to pierwsze zajęcia. Ale powiedziałam trenerowi , że jestem już wytrenowana. :lol:
Zniechęcić mnie ciężko. Jak już zaczęłam to tak szybko się nie poddam.

Przejrzałam też domowy sprzęt. Mamy z Młodym ciężarki i sztangę z odważnikami.

Nie wyglądasz na miętką babkę :lol:
Następny trening zrób mniejszy objętościowo i na niższym tętnie.
Trening z trenerem między ludźmi jest na pewno bardziej atrakcyjny i motywujący.
Gdybyś jednak miała życzenie poruszać się w domu, podaj obciążenia jakimi dysponujesz i zmontujemy niezgorszy program :lol:

Dasna

Będę pamiętać. Chętnie. Hantelki maja po 4 kg.

Na razie chcę zobaczyć jak zareaguję na ten "polski" trening. Czy jutro będę w formie, czy coś będzie boleć. Na pewno na razie Jurij na Ukrainie to dał mi treningi jakbym miała 80 lat. Dwie serie po 12 powtórzeń na 3 przyrządach a między seriami długi odpoczynek, że czułam takie wystygnięcie. Przeczytałam ten artykuł o treningu kobiet co mi link podrzuciłeś i od razu zrozumiałam, że za długie przerwy między seriami. Co do obciążenia to go rozumiem , bo mnie nie zna.
Ten dzisiaj z Polski zapytał mnie o co mi chodzi a ja , że chcę mięśnie. Nie chudnąć , ale wypełnić to co mam mięśniami. Tyle, że sadła też trochę mam. :?

Inne linki tylko przekierowują na Forum sdf a tam nie mogłam znaleźć tych artykułów przez Ciebie podanych.