Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Wysłany przez: Gavroche

U tych Ndebele to wygląda jednak na dłuższą szyję...
http://www.south-africa-tours-and-travel.com/ndebele-tribe.html

Owszem. Poza tym widziała gdzieś , kiedyś zdjęcia rentgenowskie tych żyrafich szyj (miałam wątpliwości, dopełniacz l.mn.) i nie było wątpliwości, że nie są w stanie utrzymać głowy. :?

Dasna

http://www.kimono.pl/Ethel-Granger-wlascicielka-najcienszej-talii-w-historii-ZOBACZ-a2832
Mam skojarzenie z najcieńszą talią świata uzyskaną przy pomocy gorsetu.

Gavroche

Cytat: Dasna w 2014-03-06, 15:53:46
http://www.zeberka.pl/art/zobaczcie-najwezsza-talie-swiata-8701
A tutaj druga pani.
Bardzo dziwne już na pierwszy rzut oka  :D
Mózg sygnalizuje, że coś jest z tym człowiekiem nie tak...

administ

No co?
Jak kto żyje ze sportu, to tylko problemem jest, czy wykryją, czy nie.  8)

Dasna

Cytat: admin w 2014-03-08, 07:58:22
No co?
Jak kto żyje ze sportu, to tylko problemem jest, czy wykryją, czy nie.  8)
Zgadza się. 8)

Gavroche

Okazuje się, że nie tylko zestaw genów, zacięcie i upór treningowy czynią mistrza, ale też mocna wątroba :D

Dasna

Cytat: Gavroche w 2014-03-08, 08:29:43
Okazuje się, że nie tylko zestaw genów, zacięcie i upór treningowy czynią mistrza, ale też mocna wątroba :D
:lol: Mocna wątroba to jest to.
Dwie sety do galarety. 8) :lol:

Dasna

Wczoraj odpuściłam pilates, bo jakaś zdechła byłam. :? Eeee, to co się przymuszać.

To dzisiaj se poćwiczyłam bez polnego fengszuja (czyli basenu i jacuzzi ), bo przedwczoraj dostałam zapalenia spojówek. Już przechodzi, ratowałam się kropelkami z apteki pod nazwą Sufacil. Wczoraj rano nie mogłam rozkleić powiek, dziś jest ok. A wszystko przez to, że przetarłam oczy basenowym ręcznikiem. :?

1.10 min. orbitrek
2. 2 x 10 dumbbel snatch 10 kg
3.Uginanie nóg w zwisie 4 x 10
4.Przyciąganie drążków maszyny (na prosty brzucha) 3 x 6 25 kg
                                                                        1 x 2 30 kg
5.Wyciskanie sztangi leżąc 3 x 6 16 kg
6.Butterfly 2 x 6 25 kg
               1 x 4 30 kg
I tutaj Jurij nie wytrzymał  :lol: :lol: i podszedł. Raz, że zaproponował podwyższyć siedzenie. To ok. A potem, żebym zmniejszyła ciężar, bo nie dociągam. Ja , że o to chodzi. Już drugi raz przy butterfly, proponuje mi zmniejszenie ciężaru. Generalnie to nie bardzo rozmawiamy, oprócz uśmiechu i dzień dobry , do widzenia. :lol:
7. Uginanie nóg leżąc nóg  3 x 4 25 kg
                                     1 x 3 30 kg
8.Prostowanie nóg 3 x 6 25 kg
                           1 x 4 30 kg
9.Na maszynie Smitha przysiady tylne 2x 6 42 kg
                                                   1x6 47 kg
                                                   1 x  6 42 kg z jak najgłębszym siadem.
10. Jakieś tam 3x 6 uginanie lewej reki ze sztangielka 6 kg
11.Bieżnia 10 min szybkiego marszu.
Lekka sauna, naprzemienne prysznice i jestem very good marchewka.

:lol: No i z Jurijem nawiązałam kontakt dyplomatyczny zagadując czy szykuje się do wojny.

Gavroche

Very Good, marchewka :lol:

Gavroche

Magdalena Krajkowska z Włocławka, moim zdaniem najlepsza zawodniczka fitness sylwetkowego w kraju
http://www.pzkfits.pl/aktualnosci/201112/index.htm

Dasna

W sobotę jak po saunie i prysznicu się wycierałam to..... patrzę a tu rysuje się zębaty tylni.  :shock: Eeee, chyba mi się przywidziało.
A dzisiaj Młody. Mama czy to jest Twój najszerszy grzbietu? Zaniepokoiłam się.  :? A co? Napnij, rzecze Młody. Uuu, ale masz motylki. :D :D :D :D
Jestem dumna jak paw. :D :lol: :lol:

administ

Chyba Cię nieźle wygięło, jak widziałaś tego zębatego!  :shock:  :wink:

Gavroche

Cytat: Dasna w 2014-03-10, 07:46:48
W sobotę jak po saunie i prysznicu się wycierałam to..... patrzę a tu rysuje się zębaty tylni.  :shock: Eeee, chyba mi się przywidziało.
A dzisiaj Młody. Mama czy to jest Twój najszerszy grzbietu? Zaniepokoiłam się.  :? A co? Napnij, rzecze Młody. Uuu, ale masz motylki. :D :D :D :D
I rozpościerasz jak paw? :lol:
Mój chrześniak, co to zaraz kończymy cykl siłowy, bo do połowy kwietnia musi podszlifować free running, też mówi: szkoda, bo taki mini Pudzian ze mnie wyłazi... :lol:

Dasna

Cytat: admin w 2014-03-10, 08:07:29
Chyba Cię nieźle wygięło, jak widziałaś tego zębatego!  :shock:  :wink:
Raz , że w lustrze a dwa to wcale się tak nie wyginałam. Napięłam plecy. Chyba, że to był zębaty przedni. :mrgreen:

Dasna

Cytat: Gavroche w 2014-03-10, 08:12:44
Cytat: Dasna w 2014-03-10, 07:46:48
I rozpościerasz jak paw? :lol:
Mój chrześniak, co to zaraz kończymy cykl siłowy, bo do połowy kwietnia musi podszlifować free running, też mówi: szkoda, bo taki mini Pudzian ze mnie wyłazi... :lol:
O nie, nie chcę takich. :? Jak paw.  :? :lol:

Dasna

Kupiłam sobie opaskę usztywniającą na prawy nadgarstek.
http://www.sport-shop.pl/opaska-usztywniajaca-na-nadgarstek-mueller-p-9297.html

Będę stosować na razie do całkowitej rehabilitacji. Mając wiedzę, że to jest osłabianie nadgarstka, mam nadzieję zastosować to z głową i wzmocnić nadgarstek.

Zyon

Mnie od czwartku cos bolalo od lopatki w strone szyi tak, ze sie odwrocic nie moglem dobrze glowa i spac niewygodnie. Dzisiaj rano postanowilem dokonac rehabilitacji i na poczatek zrobilem 120 swingow, potem 120 rwan itd etc. Potem sobie przypomnialem, ze mial mnie bolec bark i lopatka ale z tego zapomnienia chyba mnie przestal bolec. Tak, ze polecam szybka rehabilitacje  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Dasna w 2014-03-10, 17:40:47
Kupiłam sobie opaskę usztywniającą na prawy nadgarstek.
http://www.sport-shop.pl/opaska-usztywniajaca-na-nadgarstek-mueller-p-9297.html

Będę stosować na razie do całkowitej rehabilitacji. Mając wiedzę, że to jest osłabianie nadgarstka, mam nadzieję zastosować to z głową i wzmocnić nadgarstek.
A skąd taka wiedza?
I na czym polega osłabienie nadgarstka?
Jak będziesz wzmacniać?

Robiłaś gęstość kości? :D