Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-03-27, 22:17:54
O! Teraz tak, ale ... która czaszka to profesor? :roll:
Inteligentniejsza :lol:

Radzio

Na pewno?
Kociołek, jestem w matni. :lol:

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-03-27, 22:22:17
Na pewno?
W tym rzecz.
Po czaszkach nie da się poznać.

administ

Czyli, nie uśniesz?  :roll: :wink:

Radzio

A niedźwiedzica skąd wiedziała? :roll:

Cytat: admin w 2014-03-27, 22:24:38

Czyli, nie uśniesz?  :roll: :wink:

Ogłuszę się. ;) :lol:
Znaczy, zaplanuję coś pożytecznego na jutro. :D

Gavroche

administ

Była z tydzień temu...  8)

Radzio

Usnę, usnę. :) ... może ta jedna czaszka była taka..., taka bardziej jajogłowa... :roll:

administ

Radzio

A, z wzajemnością. :D

Dasna

Cytat: Gavroche w 2014-03-27, 22:02:21
Cytat: Dasna w 2014-03-27, 21:23:38
Cytat: Gavroche w 2014-03-27, 21:19:16
Cytat: Dasna w 2014-03-27, 21:13:02
Cytat: Gavroche w 2014-03-27, 21:05:57

Tylko, że to ogranicza światopogląd podobno 8)
Komu?
"Mózgowcom" :D
Nie. To błędne założenie." Mózgowca" prawdziwego nic by nie ograniczało, oprócz uświadomionych własnych słabości , bezmózgowca ogranicza zadufanie , że nie ma ograniczeń.
Nie pogadasz se w realu o żarciu, bo sami korytkowcy, wegetarianie i śródziemnojady, wchodzisz na forum gdzie możesz gadać fajnie o żarciu i dupie Maryni, a tu jeb w pysk, że czegoś znowu nie wolno, bo ktoś coś źle zrozumiał :lol:
No i weź :lol:
:lol: Samo życie. 8)
A jeszcze w Internecie, na Forum wychodzą bardziej skrywane zazwyczaj cechy.
Mam wrażenie , że zazdrość jest taką dominującą. Stąd biorą się ataki nienawiści, złośliwości, wyśmiewanie innych, chęć pokazania -kto ja jestem, manipulacje. Ooo manipulacje postami czyli wycinanie części wypowiedzi i obśmiewanie jej, to jest to co tygrysy lubią najbardziej. :lol:  Znasz to pewnie.  :lol:
Albo dowartościowywanie się kosztem innych, pan wie kto ja jestem, co ja mogę , co ja umiem. Internet jest do tego wprost wymarzony. A Forum co i raz nawiedzają tacy co wiedzą lepiej i więcej. :lol:
Eksperci w DO/ŻO. Krynice mądrości, zresztą wieloletni tzw. optymalni też objawiają się jako ci co wiedzą lepiej. Ba, ale nie tylko jak jeść , ale jak żyć, myśleć itd. :lol:

renia

Cały wachlarz charakterów... :lol: od białych do czarnych... :lol:

Gavroche

Cytat: Dasna w 2014-03-28, 06:00:41
Cytat: Gavroche w 2014-03-27, 22:02:21
Cytat: Dasna w 2014-03-27, 21:23:38
Cytat: Gavroche w 2014-03-27, 21:19:16
Cytat: Dasna w 2014-03-27, 21:13:02
Cytat: Gavroche w 2014-03-27, 21:05:57

Tylko, że to ogranicza światopogląd podobno 8)
Komu?
"Mózgowcom" :D
Nie. To błędne założenie." Mózgowca" prawdziwego nic by nie ograniczało, oprócz uświadomionych własnych słabości , bezmózgowca ogranicza zadufanie , że nie ma ograniczeń.
Nie pogadasz se w realu o żarciu, bo sami korytkowcy, wegetarianie i śródziemnojady, wchodzisz na forum gdzie możesz gadać fajnie o żarciu i dupie Maryni, a tu jeb w pysk, że czegoś znowu nie wolno, bo ktoś coś źle zrozumiał :lol:
No i weź :lol:
:lol: Samo życie. 8)
A jeszcze w Internecie, na Forum wychodzą bardziej skrywane zazwyczaj cechy.
Mam wrażenie , że zazdrość jest taką dominującą. Stąd biorą się ataki nienawiści, złośliwości, wyśmiewanie innych, chęć pokazania -kto ja jestem, manipulacje. Ooo manipulacje postami czyli wycinanie części wypowiedzi i obśmiewanie jej, to jest to co tygrysy lubią najbardziej. :lol:  Znasz to pewnie.  :lol:
Albo dowartościowywanie się kosztem innych, pan wie kto ja jestem, co ja mogę , co ja umiem. Internet jest do tego wprost wymarzony. A Forum co i raz nawiedzają tacy co wiedzą lepiej i więcej. :lol:
Eksperci w DO/ŻO. Krynice mądrości, zresztą wieloletni tzw. optymalni też objawiają się jako ci co wiedzą lepiej. Ba, ale nie tylko jak jeść , ale jak żyć, myśleć itd. :lol:

No dobra, skoro wszyscy są równi, to czemu tylko Ty masz awatar? :lol:
Na pewno masz układy z Dyrciem i ukraińską mafią :D

Dasna

:lol: :lol:
A jak. Na układy nie ma rady. 8)

Dasna

Gavroche, nie będę rezygnować z siadów z wolnym ciężarem. Znalazłam rozwiązanie. :roll: W siłowniach nie ma stojaków, ale......są faceci. :D

Gavroche

Cytat: Dasna w 2014-03-28, 08:21:18
Gavroche, nie będę rezygnować z siadów z wolnym ciężarem. Znalazłam rozwiązanie. :roll: W siłowniach nie ma stojaków, ale......są faceci. :D
Nie wiem czy mnie nie obraziłaś czasem :roll:

Też o tym myślałem.
Jakieś to rozwiązanie jest.
W sumie całkiem niezłe :D

administ

:shock:
Napisałbym coś dowcipnego na ten temat, ale może być za pieprzne!  :lol: :lol: :lol:

Gavroche

Cytat: admin w 2014-03-28, 08:26:45

Napisałbym coś dowcipnego na ten temat, ale może być za pieprzne!  :lol: :lol: :lol:
Eeee tam, kokietujesz tak często, a bardzo wyważenie umiesz się przecież wypowiadać :D

Dasna

Cytat: admin w 2014-03-28, 08:26:45

:roll: :lol:
Poprzestanę na swojej koncepcji, bo może być ślisko. :lol:

administ