Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Dzisiaj moja waga z rana to 58, 6 kg.  :D Dobrze, migruję w stronę 58 kg tak jak sobie założyłam. :D

Dasna

Przy czym na śniadanko 5 żółteczek na solidnej porcji masła i sałatka z pomidorów. :P

Gavroche

Cytat: Dasna w 2014-04-17, 09:27:38
Przy czym na śniadanko 5 żółteczek na solidnej porcji masła i sałatka z pomidorów. :P
Nie sało?
Aha, post 8)

Dasna

Cytat: Gavroche w 2014-04-17, 09:34:47
Nie sało?
Aha, post 8)
Post? :roll:
Zapomniałam. :oops:

Gavroche

Dzieci i starcy są zwolnieni :lol:

Dasna

Cytat: Gavroche w 2014-04-17, 09:41:19
:lol:
Lepiej dalej nie będę pytać. :lol: :lol:

renia

Tutaj nie ma ani starców, ani dzieci...aniani... :lol:

Gavroche

Cytat: renia w 2014-04-17, 10:20:03

Tutaj nie ma ani starców, ani dzieci...aniani... :lol:
Czyli wszyscy grzecznie poszczą?

Zyon

Cytat: Dasna w 2014-04-17, 09:36:22
Cytat: Gavroche w 2014-04-17, 09:34:47
Nie sało?
Aha, post 8)
Post? :roll:
Zapomniałam. :oops:
No post, ja tez wlasnie napisalem sobie posta.
Work Buy Consume Die

renia

Ale jutro mógłbyś zrobić wielki post...a nie po dwa trzy słowa, aby licznik zasuwał... 8) :lol:

Zyon

Cos wymysle, choc Waclaw z pewnoscia bedzie niezadowolony jak i rzesza zamiedzowych optybetoniakow  :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Nie bądź tak pesymistycznie nastawiony nastawiony do tego tematu, (brakuje Ci realnej oceny sytuacji i Twoich możliwości 8) - nieska samoocena, podejrzewam, że jakas trauma z dzieciństwa wychodzi 8) :lol:) a nuż jutro dostaniesz taką wenę, że będziesz pisał jak z nut... :shock: Zadowolisz być może nie tylko Wacława, ale i wszystkich innych "życzliwych" cooleżków... :shock: 8)

Dasna

Cytat: renia w 2014-04-17, 10:35:50
Nie bądź tak pesymistycznie nastawiony nastawiony do tego tematu, (brakuje Ci realnej oceny sytuacji i Twoich możliwości 8) - nieska samoocena, podejrzewam, że jakas trauma z dzieciństwa wychodzi 8) :lol:) a nuż jutro dostaniesz taką wenę, że będziesz pisał jak z nut... :shock: Zadowolisz być może nie tylko Wacława, ale i wszystkich innych "życzliwych" cooleżków... :shock: 8)
O matko, aleś z "zpsychoanalizowała" Zyona. :shock: :( Czy on się po tym podniesie? :shock: :lol: :lol:
No, jeszcze jakbyś się zapytała o moczenie nocne?  :lol: :lol: :lol: :lol:

Zyon

To wszystko przez diete optymalna, do kompletu tylko miazdzyca, rak i cos tam jeszcze cooles wymysli  :shock: :D
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: Dasna w 2014-04-17, 10:38:21
O matko, aleś z "zpsychoanalizowała" Zyona. :shock: :( Czy on się po tym podniesie? :shock: :lol: :lol:
No, jeszcze jakbyś się zapytała o moczenie nocne?  :lol: :lol: :lol: :lol:

...śpieszę się, żeby zakończyć pisanie i wziąć się za inne sprawy, a to jeszcze zamiast pisać w skrócie, to piszę podwójnie... :? :lol:

Kurczę Dasna, nie pomyślałam, że tak mogę wpłynąć na bieg życia Zyona... :shock: w razie czego Zyon ja parę książek przeczytałam z psychologii (i karate ćwiczyłam z bratem) i mogę Ci bezpłatnie przez drut udzielać rad... 8) :lol:

renia

Cytat: Zyon w 2014-04-17, 10:39:24
To wszystko przez diete optymalna, do kompletu tylko miazdzyca, rak i cos tam jeszcze cooles wymysli  :shock: :D

Napisz lepiej do Coolesia na priv, żeby Ci całe menu optymalnych chorób podał, żeby Cię nic nie zaskoczyło... :shock:

Dasna

I koniecznie nocnik pod łóżkiem. :mrgreen: :lol: :lol:

Dasna

Dzisiaj poćwiczyłam dobrze i pożytecznie.
1.Rozgrzewka, rozciąganie
2. Power snatch pojedyncze 15 razy 21 kg
2. Front squat 3 x 4 28, 5 kg
3.Power clean 3 x 4 28, 5 kg
4. Próby scot press albo przysiady z hantla nad głowa to kosmos. Beznadzieja. :( :shock: Kurka wodna to trzeba ćwiczyć od dziecka.
5.Dumbbel snatch 3 x 10 10 kg
6.Ściąganie drążkow maszyny szerokim chwytem za siebie 4 x 8 35 kg
7.Wąskim chwytem 3 x 8 35 kg
8.Szerokim przed siebie 3 x 8 35 kg
9.Lawka rzymska bicek 3 x 6 6 kg
Bieżnia.

renia

A nie lepiej okna myć dla poprawy kondycji? 8) :wink:

Dasna

Cytat: renia w 2014-04-18, 18:50:08
A nie lepiej okna myć dla poprawy kondycji? 8) :wink:
Renia a Ty myjesz czy ta Pani? :roll: