Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Taaaak. :? Przyszły buty. :? I dlaczego ja się nie cieszę? Są ohydne. :?  :lol: :lol:
Nigdy mi się nie podobały i zawsze myślałam, czegoś takiego w życiu bym nie założyła. No i nie muszę. He, he. Tak sobie myślałam, 8)
:lol: :lol:

Dasna

Cytat: Gavroche w 2014-06-10, 15:14:10
Czytałem ich forum, jest jakiś ciężarowiec i trójboiści...
Spoco :D
Forum nie czytałam. Artykuły czytam.

administ

Cytat: Dasna w 2014-06-10, 15:15:35
Taaaak. :? Przyszły buty. :? I dlaczego ja się nie cieszę? Są ohydne. :?  :lol: :lol:

Za niska szpilka, czy jak?  :roll: :wink:

Zyon

Nigdy mi się nie podobały i zawsze myślałam, czegoś takiego w życiu bym nie założyła. No i nie muszę. He, he. Tak sobie myślałam, 8)

Spokojnie, jak ci przyjdzie kamizelka obciazeniowa to bedzie jeszcze ohydniej  :lol:
Work Buy Consume Die

Dasna

Cytat: admin w 2014-06-10, 15:19:28

Za niska szpilka, czy jak?  :roll: :wink:
Są idealne. Takie dwie platformy. 8)

Dasna

Cytat: Zyon w 2014-06-10, 15:23:51

Spokojnie, jak ci przyjdzie kamizelka obciazeniowa to bedzie jeszcze ohydniej  :lol:
:lol:

Gavroche

Cytat: Dasna w 2014-06-10, 15:36:01

W kamizelce wygląda się jak przytuczony wieprzek, do tego buty ortopedyczne na koturnie... :lol:

administ

Byleby tylko te platformy odcisków nie narobiły...   :wink:

Dasna

Cytat: admin w 2014-06-10, 15:37:44
Byleby tylko te platformy odcisków nie narobiły...   :wink:
Mierzyłam długość stopy, podałam p.Mośce , który nota bene gadał jak potłuczony i już są . Zażyczyłam sobie całe czarne. Dołączył wkładkę idealnie pasującą do mojej stopy , ale same buty są większe i dobrze, bo nogi puchną , rozklapują się. Rozmiar dołączonej wkładki odpowiada 39 rozmiarowi buta. Aaa i jeszcze są szerokie, co przy moich wąskich stopach wygląda jak płetwy , ale jest sprzączka do ściągania i ona ratuje sytuację. :lol:

Dasna

Cytat: Gavroche w 2014-06-10, 15:37:36
Cytat: Dasna w 2014-06-10, 15:36:01

W kamizelce wygląda się jak przytuczony wieprzek, do tego buty ortopedyczne na koturnie... :lol:
I zlot mutantów. 8) :lol: :lol:

administ

Cytat: Dasna w 2014-06-10, 15:44:38

Mierzyłam długość stopy, podałam p.Mośce , który nota bene gadał jak potłuczony i już są . Zażyczyłam sobie całe czarne. Dołączył wkładkę idealnie pasującą do mojej stopy , ale same buty są większe i dobrze, bo nogi puchną , rozklapują się. Rozmiar dołączonej wkładki odpowiada 39 rozmiarowi buta. Aaa i jeszcze są szerokie, co przy moich wąskich stopach wygląda jak płetwy , ale jest sprzączka do ściągania i ona ratuje sytuację. :lol:

Strasznie skomplikowane te buty!  :shock:  :wink:
A instrukcję wzuwania załączyli?  :roll:

renia

Cytat: Dasna w 2014-06-10, 15:35:14
....Takie dwie platformy. 8)

... obywatelskie chociaż... :roll: :wink:

Dasna

Cytat: renia w 2014-06-10, 16:01:24
Cytat: Dasna w 2014-06-10, 15:35:14
....Takie dwie platformy. 8)

... obywatelskie chociaż... :roll: :wink:
Obywatelskie. Jako, że ja jestem obywatelką. :lol:

Dasna

Cytat: admin w 2014-06-10, 15:53:31
Cytat: Dasna w 2014-06-10, 15:44:38

Strasznie skomplikowane te buty!  :shock:  :wink:
A instrukcję wzuwania załączyli?  :roll:
Nie, bez instrukcji, ale jakoś ogarnęłam to swoją inteligencją. :lol: :lol:

administ

Dzielna dziewczyna!  :wink:  :D

Zyon

Wezcie przestancie pisac o tym wiecznym dziwganiu, bo Waclaw dostanie apopleksji  :shock:
Sprzedaj Dasna te buty i kamizelke i kup dobrego pilota  :lol:
Work Buy Consume Die

administ

Właśnie!  :shock:
Przecież Doktor zabronił!  :lol:

Dasna

Cytat: admin w 2014-06-10, 17:55:45
Właśnie!  :shock:
Przecież Doktor zabronił!  :lol:
Rany Julek  :shock: i jak dalej żyć? :shock: :lol: :lol:

Zyon

Nic nie robic. Nie miec zmartwien. Chlodne piwko w cieniu pic.  :lol: :lol: