Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jazzman

anakin

A, i jeszcze coś...

Cytat: Gavroche w 2014-08-02, 23:11:22
Lepiej sobie zgraj mózg do komputera, piękny pegazie i się już więcej nie odzywaj, Anal :lol:

Tak, wiem, marzysz o analu z takim ślicznym chłopcem jak ja. Ciekawe kiedy w końcu zrobisz coming out... );->

(https://gs1.wac.edgecastcdn.net/8019B6/data.tumblr.com/28a1e467e222a8f99d65877d476b5464/tumblr_inline_n7spix4OEN1qh0i68.gif)

Byczku Ty mój wirtualny, taki nierealny...

Jazzman

Cytat: Gavroche w 2014-08-02, 23:11:22
Lepiej sobie zgraj mózg do komputera, piękny pegazie i się już więcej nie odzywaj, Anal :lol:

(http://joemonster.org/i/d/komiksydobr003.jpg)

8)

Zyon

:? te mangowe obrazki sa zboczone i ohydne....ja dodalem do adblocka ale zawsze sie dziwilem jak mozna to ogladac  :?
Work Buy Consume Die

administ

Trzeba poczekać na opinię Reni...  :wink:

Maniek

Cytat: admin w 2014-08-03, 08:42:50

granice zostały przekroczone, trzeba zdyscyplinować ANALA  :lol:

Maniek

Cytat: Zyon w 2014-08-03, 08:34:25
:? te mangowe obrazki sa zboczone i ohydne....ja dodalem do adblocka ale zawsze sie dziwilem jak mozna to ogladac  :?

anak miał nocną sesję, zaspakajał się z mangowymi obrazkami  :shock: :lol:
pewnie tak to już  jest, jak się jest "pięknym anal chłopczykiem"...

Maniek

sory,
ale tak mi się z pięknym anakiem skojarzyło:

https://www.youtube.com/watch?v=cCWz50LC4XI

:lol: :lol: :P :P

renia

Cytat: admin w 2014-08-03, 08:42:50

A co ja? :shock: Dla mnie ohyda... :x

renia

Ale miałam wyrazić opinię o obrazkach, czy o tej kłótni, która jest nie na miejscu i nie w odpowiednim tonie... :roll:

administ

Normalnie z "anakin" się robi "opty-farmer", nie?  :roll:
Wpada, zapaskudzi i wypada...  :?

renia

Fajnie pisał i pomagał, ale teraz to jest bardzo niesmaczne... :?

Zyon

Cytat: Maniek w 2014-08-03, 08:49:25
Cytat: Zyon w 2014-08-03, 08:34:25

anak miał nocną sesję, zaspakajał się z mangowymi obrazkami  :shock: :lol:
pewnie tak to już  jest, jak się jest "pięknym anal chłopczykiem"...

Zawsze mnie dziwilo jak mozna sie fascynowac japonskimi zboczeniami w postaci mangi i anime. Rozumiem, ze japonczycy, kultura, fetyszyzm etc ale tak normalnie w europie?
Work Buy Consume Die

Zyon

Cytat: admin w 2014-08-03, 09:02:33
Normalnie z "anakin" się robi "opty-farmer", nie?  :roll:
Wpada, zapaskudzi i wypada...  :?

Cos w tym jest, nawet tonacje te same
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: renia w 2014-08-03, 09:01:45
Ale miałam wyrazić opinię o obrazkach, czy o tej kłótni, która jest nie na miejscu i nie w odpowiednim tonie... :roll:
Biorę odpowiedzialność za to, co napisałem, bo mnie gówniarz wyprowadza z równowagi.
W razie czego mężnie zniosę chłostę i będę dzielnie tłumił jęki.
Jednak jakby co, niech Wysoki Sąd weźmie pod uwagę, że mam menopauzę, a z biologią trudno walczyć :wink:

renia

Tym razem w takim razie skończy się na samych punktach karnych i pouczeniu... :lol: :wink:
Nie warto wchodzić w takie złośliwe i (skromnie mówiąc) niesmaczne wymiany opinii ad personam...

renia

Takie rozmowy były normalnością na forum DD, ale tutaj nie pasują... :?

Maniek

Cytat: renia w 2014-08-03, 09:15:01
Tym razem w takim razie skończy się na samych punktach karnych i pouczeniu... :lol: :wink:
Nie warto wchodzić w takie złośliwe i (skromnie mówiąc) niesmaczne wymiany opinii ad personam...

a właśnie, że warto
Nie można dać sobie nasrać na głowę, zresztą wystarczy popatrzeć na anaka - jakieś animowane obrazki, harry potter, manga. Albo gość ma 15 lat i jest lekko zniewieściały, albo jest do reszty poprutym dorosłym chłopem. Z jakiej racji ma wrzucać wszystkim na lewo i prawo. Jak by to powiedział głosiciel pisma świętego: "oko za oko, ząb za ząb" :)

ps. Optyfarmer w przeciwieństwie do anaka  przynajmniej miał oryginalny stajl