Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

administ

U!  :shock:
Czyli coś jest nie tak.  :?

renia

Pewnie jakiś błąd.... 8)

administ

renia

:shock: Niebezpieczne toto 8)

Dasna

Cytat: admin w 2014-12-26, 08:27:51
Jakaś tajna bomba?  :roll: :wink:
Bo "mi się ten link nie otwiera"...   :?
:( Widać trzeba się zalogować. Pokazane są skoki dosiężne chińskich sztangistów. Ooooooo. :shock: Jeden co ma z 1, 50 w kapeluszu skacze ze 20 cm wyżej nic jego wzrost. :shock:
Z miejsca. :shock:

Dasna

Dzisiaj w siłowni tłok jak na Marszałkowskiej. :shock: :?

1,Rozgrzewka , rozciąganie
2.Podrzut klasyczny 8x 1 30 kg
3.MC  1 x 5  45 kg, 1 x 5 50 kg, 5 x 2 65 kg
4.Przysiady tylne  1 x 5 20 kg, 5 x 2 30 kg
5.Brzuszków dużo wszelakich
6.Rower 10 min.

renia

A choinkę chociaż tam mają... :roll: 8)

Dasna

Całe szczęście nie , bo by ją dzisiaj stratowali. :shock: :lol:

Dasna

https://www.youtube.com/watch?v=J98wo9xccfI

100%. Kłokow robi dobra robotę na świecie. jasne trzepie kasę i dobrze. Znaczy sia umi zarobić, ale jednocześnie popularyzuje PC, uczy prawidłowej postawy. Wczoraj na siłowni jak popatrzyłam to  :shock:, to co to jest?
Tak, ale ja teraz mundra, bo błędy, Wiktor wytyka mi na każdym kroku. Rozmawialiśmy, że jak ktoś przychodzi do siłowni i Wiktor chce mu jako instruktor pomóc, zwrócić uwagę to słyszy, że nie potrzeba , bo tak wygodniej. :?
Taaaak, wczoraj z powodu ferii było pełno "wariantów imprezowych" :lol: Bicek bicek ponad wszystko. I był jeden ani chybi sterydowiec. O matko. :shock:  Kaptury do pół głowy, ale żeby zawiązać buty to nie może dosięgnąć sznurowadła. Był raz na stretchingu. Nie zegnie się. :? No i siedział na tych maszynach, zresztą jak większość.

Gavroche

Na chłopakach z osiedla taki wielki Pasibrzuch robi wrażenie 8)
I na maszynie do wyciskania siedząc wypchnie ze 200kg, a na suwnicy skośnej to pewno z 500. :lol:
I nie ważne, że rusza się gorzej od mamuta z wiecznej zmarzliny, jest wielki i starczy.

Też uważam, że stare dobre ćwiczenia powinny wrócić, dlatego podoba mi się crossfit, bo promuje funkcjonalne ruchy.
Chciałem kiedyś otworzyć nawet siłownię, w której byłyby tylko pomosty i stojaki, a stary, wielofunkcyjny "Atlas" w kątku, służyłby tylko do odstawiania butelki wody. :D

Dasna

Marzenie. Zaraz bym przyjeżdżała, bo w tym Zdroficie , gdzie teraz chodzę nie mam warunków do treningu. Jeden stojak i podsuwają blisko ławki do ćwiczeń, więc przestrzeni zero. Ja ustawiam sobie 2 stepy pod gryf, żeby ćwiczyć, ale to jeszcze więcej miejsca potrzebuję. Jak bujnie mnie do tyłu to robi się niebezpiecznie. :?

Dasna

Jeszcze raz oglądam sobie jak Dima Kłokow uczy techniki rwania i to jest rewelacja, jak on to wszystko wyjaśnia. ma facet talent pedagogiczny.
Ja już nie wspominam o tym, że ja nad ranem w pół śnie jest w "konwulsjach". Podświadomie robię rwanie i podrzut. Złapałam się na drgawkach, bo podrywam sztangę do góry. :shock: :lol: :lol:

Gavroche

Dasna

https://www.youtube.com/watch?v=KAJqLj5-Tcc

To jest aktualna Mistrzyni Świata Masters w mojej kat.wiekowej i wagowej. W sumie 117 kg w dwuboju na 2014 rok.

Gavroche

Jak długo już trenuje?

Dasna

Chyba z ok. 10 lat. :roll: Ale pewna nie jestem.