Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Kruche i wątpliwej jakości. Tylko w gablotkę i za szkło. :D
Michaaa! Wytrzyma wszystko, nawet jak ją kto silnoręki będzie próbował na lewą stronę wywinąć. :lol:

administ

We Włocławku dobrze pamiętają co to "fajans"...  :?

Radzio

A o misce- coś słyszeli. :D

Dasna

Jak dobrze.... :D Idę dziś na trening. :D Po 10 godzinach za kierownicą  :? to po prostu mi się należy.

Zyon

Dasna! TRy nie gadaj o treningu, bo to nieoptymalnie! Doktor zakazal ruchu!

Ty mow co cie boli, gdzie cie boli i jakie bledy zywieniowe popelnilas!  :shock: :shock: :?
Work Buy Consume Die

Dasna

Cytat: Zyon w 2013-11-21, 06:06:32
Dasna! TRy nie gadaj o treningu, bo to nieoptymalnie! Doktor zakazal ruchu!

Ty mow co cie boli, gdzie cie boli i jakie bledy zywieniowe popelnilas!  :shock: :shock: :?
O matko! :shock: Tak z samego rana. :shock: To za wielki wysiłek umysłowy dla mnie. :(
A jak nic nie boli, nic nie dolega to już może ze mną koniec? :cry: :cry:
:lol:

Zyon

Znaczy sie nie zyjesz  :lol:
Work Buy Consume Die

Zyon

A jak za wielki wysilek umyslowy to znaczy ze zapadlas na pomrocznosc jasna!  :shock: To juz cos, teraz pogadajmy jakie bledy zywieniowe cie do niej doprowadzily  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Dasna

Cytat: Zyon w 2013-11-21, 06:16:45
A jak za wielki wysilek umyslowy to znaczy ze zapadlas na pomrocznosc jasna!  :shock: To juz cos, teraz pogadajmy jakie bledy zywieniowe cie do niej doprowadzily  :lol: :lol:
O matko :shock:
To ponad moje siły. Mam pomroczność. Ciemność, ciemność widzę......Nic nie widzę. :?
A tak w ogóle , zdrowa jezdem. :D

Zyon

Przyznaj sie, jadlas jajka, boczek i smietane? Hmm...no teraz wszystko jasne  :shock: :shock: :lol:
Work Buy Consume Die

Dasna

Cytat: Zyon w 2013-11-21, 06:20:37
Przyznaj sie, jadlas jajka, boczek i smietane? Hmm...no teraz wszystko jasne  :shock: :shock: :lol:
:oops: Masz rentgen w oczach. Przyznaję się. :oops: :cry:

Gavroche

Cytat: Dasna w 2013-11-21, 05:56:23
Jak dobrze.... :D Idę dziś na trening. :D Po 10 godzinach za kierownicą  :? to po prostu mi się należy.
"Martwe ciągi to martwiejące umysły" pisze jakiś Opty-beton.
Każda seria to minus 10 do prawidłowej czynności :D
Rakiem byście się zajęli, nie głupotami...

Zyon

Cytat: Gavroche w 2013-11-21, 09:07:31
Ozesz  :shock: :shock: Gdziez takie mondrosci sa?  :shock: Az herbata parsknalem na monitor  :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-11-21, 09:15:13
Cytat: Gavroche w 2013-11-21, 09:07:31
Ozesz  :shock: :shock: Gdziez takie mondrosci sa?  :shock: Az herbata parsknalem na monitor  :lol: :lol: :lol:

No w tym linku, co dałeś do Teresy, o uhonorowaniu doktora Kwaśniewskiego.
I to my piszemy nie na temat :lol:

Zyon

No to niezle  :shock:, myslalem, ze to wyslal jakis smutny czlowiek, lezacy juz w trumnie, ubrany w garnitur pogrzebowy i wypatrujacy smierci, ktora polozy kres jego smutkom i depresjom. Znaczy sie to jakis optymalny czlowiek taki smutny? Moze serotoniny nie dojadl w proporcji?
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-11-21, 09:45:18
No to niezle  :shock:, myslalem, ze to wyslal jakis smutny czlowiek, lezacy juz w trumnie, ubrany w garnitur pogrzebowy i wypatrujacy smierci, ktora polozy kres jego smutkom i depresjom. Znaczy sie to jakis optymalny czlowiek taki smutny? Moze serotoniny nie dojadl w proporcji?

Dasna

Dzisiaj dobrze mi się trenowało, bo założyłam na uszy słuchawki i miałam kontaktu z ukraińskim MTV czyli takim disco polo. :lol:

Wyciskanie sztangi, butterfly, pompki z kolan (a jak 3x10  :D), unoszenie gryfu z maszyny Smitha pod brodę, wyciskanie na maszynie, rozpietki na ławce skośnej. No i powiedziałam, że chcę większe obciążenia a mniej powtórzeń i ok. Po 10- 8. Good. W sobotę pewnie nogi i też zażyczyłam sobie martwy ciąg , ale już prawdziwy a nie tam mizianie gryfem.  :lol: :lol:

Za to potem....... ale fengszuj. Było pusto na basenie, w jacuzzi i w saunie. Wszystko dla mnie. :D :D

Dasna

Ale jak muzyka daje mi kopa. Jak nie mogłam zrobić pompek to na uszy słuchawki, Amon Amarth - Twilight of the Thunder God i daaaalej jazda. :lol: :lol:

Gavroche

Cytat: Dasna w 2013-11-21, 17:49:23
Ale jak muzyka daje mi kopa. Jak nie mogłam zrobić pompek to na uszy słuchawki, Amon Amarth - Twilight of the Thunder God i daaaalej jazda. :lol: :lol:
To rozumiem :lol:

Dasna

Taki wspomagacz jest OK. :lol: