|
|
vvv
Go
|
chciałam zbadać
"badanie jadłospisu" to jest dopiero rzadka usługa.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
O homocysteinie to się dowiedziałem dopiero w Ciechocinku. Ale jaja, co ja tam w tym towarzystwie robię?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak się homocysteina okaże "niewypałem", bo musi, to pewnie wygrzebią jakąś nowość na postrach. Już gdzieś piszą, że obniżanie witaminami homocysteiny nie skutkuje tak jak się spodziewano.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pierwszy Bieg Jesienny. 4kilo/21min. Tyle po przerwie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czekam na znośną pogodę.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
O homocysteinie to się dowiedziałem dopiero w Ciechocinku. Ale jaja, co ja tam w tym towarzystwie robię? A bo tam to trzeba się wiedza wykazywać, co jeden to bardziej wiedzący No i ten duchowy zwiastun co ma wynagrodzi sprawiedliwością, tą sprawiedliwością.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pogoda dzisiaj idealna do biegania, więc nie ma wymówek, trzeba było pobiec. Założyłem sobie z góry tylko piątkę, bo długo już nie biegałem (z powodu deszczowej pogody ) i nie byłem pewien jak będzie. A było nadspodziewanie dobrze, bez przerywania i z mocnym długim finiszem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A było nadspodziewanie dobrze, bez przerywania i z mocnym długim finiszem. To dlatego ci biegacze takie miny mają rozanielone.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Temperatury są teraz idealne do biegania. Bardzo przyjemne uczucie (biegacze pewnie to znają) gdy podczas biegu myślisz o czymkolwiek, a nie o bieganiu, bo wysiłek jest obojętny. Coś jak spacerek do sklepu, gdy zastanawiasz się co miałeś kupić, bo kartki zapomniałeś. Być może to zasługa niskich temperatur, może wybiegania pod koniec sezonu lub rzadszych wypadów do lasu i jest więcej czasu na regeneracje albo wszystko razem się skumulowało? W każdym razie jest super.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dobrze opisane. Jest tak dzisiaj właśnie. Ale ja bez szaleństw 4kilo/20:30. To pewnie dlatego tak jest że człowiek gotowy do drogi w ciepłe strony jak gęsi.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A w międzyczasie zaczęło z lekka kropić, oby to nie był koniec pogody typu lato nad Bałtykiem jak ostatnio.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kilka dni to jeszcze potrwa. W jesiennym deszczu nie biegam, bo mi się nie chce.
|
|
|
|
|
|
|
|